A Szodalit megtisztítja az elmét, ezáltal segíti a koncentrációt. Elősegíti az objektivitást, és a racionális gondolkodást. / Kristálygyógyászat/Gyógyító kövek: Szodalit ~ gyógyítás kövekkel, gyógyító ásványok, gyógyító kövek, gyógykristályok, kristálygyógyászat, kristályok, ásványok, fényörvény

Kristálygyógyászat/Gyógyító kövek: Szodalit
Színe: sötét- és világos kék-fehér, foltos csillogó, átlátszatlan
Elem: Föld, Levegő
Csakra: torok és harmadikszem csakra

Pszichikai, lelki hatások:
A Szodalit megtisztítja az elmét, ezáltal segíti a koncentrációt. Elősegíti az objektivitást, és a racionális gondolkodást. Segít a gondolatokat szavakba önteni. Nyugtatólag hat az elmére, így segítve az új információk befogadását. Érzelmi egyensúlyt teremt, stabilizálja az ingadozó kedélyállapotot, megszünteti, feloldja a félelmeknek, fóbiáknak, önvádaknak pszichés eredetű gyökerét. 
Megtisztítja gondolatainkat az elavult programoktól, segít a belénk nevelt, negatív, gátló mintáktól megszabadulni, helyet adva az új, nyitottabb gondolkodásnak, melyet a gyakorlatban is segít megvalósítani. Növeli az önbizalmat, önbecsülést, segítségével felszínre kerül igazi önvalónk.
Csoportos munkánál is nagy segítséget jelenthet jelenléte, mivel növeli a harmóniát, összetartást, a célorientáltságot.


Fizikai gyógyhatások:
A Szodalit kiegyensúlyozza a szervezet kálcium háztartását, az anyagcserét, az emésztést, gyorsítja a folyadék-felszívódást, aktivizálja a hasnyálmirigyeket (diabétesz) tisztítja a nyirokrendszert, serkenti az immunrendszert. Jótékony hatását az álmatlanság ellen is kifejti. Gyógyítója a torok betegségeinek, a hangszálaknak, rekedtségnek. Vérnyomás és lázcsökkentő hatása is ismert. 


Spirituális hatások:

A Szodalit erősíti a megérzéseink "hangját", összehangolja a logikával. Meditációnál segíti a mélyebb kommunikációt magasabbrendű /felsőbbik/ énünkkel, mely információkat a fizikai síkra is segít lehozni, lehorgonyozni. Az elménket megnyitva képesek leszünk megérteni a miérteket jelenlegi helyzetünkkel kapcsolatban.


Alkalmazása: 

Ékszerként viselve, marokkőként, hosszú távon magunknál hordva, ill. szükség szerint a megfelelő helyre téve.
Esténként tisztítsuk meg.
Közzétette: www.fenyorveny.hu 
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több érdekességért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a friss hírekről!
F: kristályforrás
Share To:

Post A Comment: