A sólyomszem a harmadik szembe, a torokcsakrába, és a solárba kapcsolódik. Ez a kő az áttekintés, a megértés köve, a tisztánlátásé. / Kristálygyógyászat/Gyógyító kövek: Sólyomszem ~ gyógyítás kövekkel, gyógyító ásványok, gyógyító kövek, gyógykristályok, kristálygyógyászat, kristályok, ásványok, fényörvény,

Kristálygyógyászat/Gyógyító kövek: Sólyomszem
Színe: kék, átlátszatlan, csíkozott
Elem: Föld
Csakra: torok, szakrális, homlok
Gyógyítja: keringési rendszer, belek, láb, nyak-, vállmerevség.

A sólyomszem a harmadik szembe, a torokcsakrába, és a solárba kapcsolódik. Ez a kő az áttekintés, a megértés köve, a tisztánlátásé. Segítségével megértheted, hogy abba a tudati állapotba milyen gondolkodással, milyen gondolatokkal juttattad magad. Megértheted mi, miért, és hogyan? Segít az átvilágításukban. Gondolkodásod gátjait is megértheted, és ha fel akarod oldani abban is segít neked minden a tiszta szándékon múlik, mely vágyként fakad fel benned, hogy jön-e változás? Mindaz, ami számodra ismeretlen. És ismertté akarod-e tenni? Ezt kell eldöntened.

Már a nevéből is kitűnik, hogy ez a kő hatással van a szemre, valamint a fej egész területére. Használhatjuk minden szemproblémára, illetve a szem túlerőltetéséből eredő fejfájás kezelésére. Lelki síkon is kapcsolatban áll a szemmel. Képessé tesz a szellemi áttekintésre, távolságot tartva az eseményektől. Segít, hogy a zaklatott helyzetekben megőrizzük nyugalmunkat, higgadtságunkat, ne veszítsük el rálátásunkat. Ilyen módon a stresszes helyzetekkel is könnyebben elbánunk.
A sólyomszem elsősorban raktároz. 
Felvesz minden felesleges energiát, így minden területen alkalmazható, ahol túlteng az energia. 
Emiatt csak rövid ideig szabad használnunk! 
A sólyomszem nevéből is kitűnik, hogy ez a kő hatással van a szemre, valamint a fej egész területére. 
Használhatjuk minden szemproblémára, illetve a szem túlerőltetéséből eredő fejfájás kezelésére. 
Lelki síkon is kapcsolatban áll a szemmel. 
Képessé tesz a szellemi áttekintésre, távolságot tartva az eseményektől. 
Segít, hogy a zaklatott helyzetekben megőrizzük nyugalmunkat, higgadtságunkat, ne veszítsük el rálátásunkat. Ilyen módon a stresszes helyzetekkel is könnyebben elbánunk.

Kristálygyógyászat/Gyógyító kövek: SólyomszemPszichikai, lelki hatások:
A Sólyomszem megszünteti a korlátozó gondolkodás- és viselkedés mintákat. Enyhíti a pesszimizmust, ugyanakkor segíti a felelősségvállalást. segítségével a dolgokat külső szemlélőként is képesek vagyunk górcső alá venni, ez segíti az objektív értékelést az adott szituációban.


Fizikai gyógyhatások: 
A Sólyomszem javítja a keringési rendszert, jó hatását a belekre, gyomorra, emésztésre is kifejti. Oldja a váll és hát merevségét.


Spirituális hatások:
A Sólyomszem felszínre hozza a mélyen elzárt érzelmeket jelenlegi, ill. előző életekből egyaránt. A harmadik szemhez téve elősegíti a múlba és előző életeinkbe a bepillantást, tisztánltátást, sérelmeink más szemszögből való értelmezését.

Alkalmazása:
Harmadikszem csakrára ill. torok csakrára helyezve, vagy a kezünkben tartva. Gyomorbántalomnál a gyomor területére.

A Kos jegy és a Sólyomszem: 
A Kosnak könnyen szokásává válhat a felelősség áthárítása. 
Az éber energiájú sólyomszem segít leszokni arról, hogy a saját maga által előidézett problémái miatt másokat okoljon. Arra ösztönzi a Kos csillagjegy szülöttjét, hogy odafigyeljen mások és a saját testi épségére. 
A születési köveket a hagyomány szerint szerencsekőként, bölcs döntések elősegítőjeként és védelmezőként használták. Lehet, hogy Te már tudod mi a születési köved, abban viszont nem mindenki ért egyet, hogy melyik állatövi jegyhez melyik kő tartozik. 
Az egyes jegyekhez nem csak egyetlen kő tartozhat.
Közzétette: www.fenyorveny.hu
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, vagy iratkozz fel a napi hírlevélre, hogy ne maradj le a friss hírekről!
F: kristálytánc/gyogyitaskovekkel/shp.hu


Share To:

Post A Comment: