Azt tartják a Macskaszemről, hogy vonzza a pénzt, a kereskedőknek védelmet biztosít utazásaik során, a szerencsejátékosokat is támogatja. / Kristálygyógyászat/Gyógyító kövek: Macskaszem ~ gyógyítás kövekkel, gyógyító ásványok, gyógyító kövek, gyógykristályok, kristálygyógyászat, kristályok, ásványok, fényörvény,

Kristálygyógyászat/Gyógyító kövek: Macskaszem
Színe: világos méz, arany fénnyel átlátszatlan, tömör, erezett
Elem: Föld
Csakra: gyökércsakra

Azt tartják a Macskaszemről, hogy vonzza a pénzt, a kereskedőknek védelmet biztosít utazásaik során, a szerencsejátékosokat is támogatja.

Pszichikai, lelki hatások:
Elősegíti az intuitív képességek kibontakozását, segít megkülönböztetni a valóságot az álomvilágtól. Különböző élethelyzetekben rávilágít a lényegre, az emberi kapcsolatokban feltárja az őszintétlen szándékokat. Gyönyörű mézarany színével derűt, harmóniát hoz, optimista életszemléletre ösztönöz.

Fizikai gyógyhatások:
Már az ókortól a szem betegségeinek gyógyítójának használták. Azt tartják róla, hogy segíti a sötétben való tájékozódást.
Elixírként kezelhetőek vele a hugyúti fertőzések, és a hólyaggyulladás.

Spirituális hatások:
A Macskaszem erős földelő kő, eloszlatja a negatív szennyeződéseket az aurából, viselőjének védelmet biztosít.

Alkalmazása:
Ékszerként viselve, marokkőként, ill. szükség szerint a megfelelő helyre téve.

A Macskaszemhez rendelt csillagjegy: Oroszlán
Közzétette: www.fenyorveny.hu 
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több érdekességért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a friss hírekről!
F: kristálytánc
Share To:

Post A Comment: