Rendkívül hatékony kő a gyógyítók számára, mert elmélyíti a ráhangolódást, erősíti az érzékelést és az angyalokkal való gyógyítást. / Kristálygyógyászat/Gyógyító kövek: Angelit ~ gyógyítás kövekkel, gyógyító ásványok, gyógyító kövek, gyógykristályok, kristálygyógyászat, kristályok, ásványok, fényörvény


A New Age szerint az angelit a tudat egyik köve.
A neve is azt sugallja, hogy lehetővé teszi a kapcsolatfelvételt az angyalokkal.
Elősegíti a telepatikus kommunikációt, és képessé tesz a testen kívüli utazásokra. Rendkívül hatékony kő a gyógyítók számára, mert elmélyíti a ráhangolódást, erősíti az érzékelést és az angyalokkal való gyógyítást.
Ha ráhangolódunk az angelit égkék színű kövének mennyei rezgéseire, tudatosan kapcsolatba léphetünk az angyalokkal.
Az angelit belső békét, nyugalmat hoz életünkbe, és segít a mennyei birodalom fényeire hangolódni.Segít kapcsolatba lépni az egyetemes tudással és növeli a tudatot. Erősíti a médiumi képességeket és a telepatikus kapcsolattartást.
Nagyon finom szinten az angelit egyensúlyba hozza a fizikai testet az égi világokkal.
Segíti a kommunikációt, a kapcsolatépítést. Megkönnyíti a kapcsolatfelvételt az angyalokkal, és más szellemi segítőkkel. Nagy segítséget nyújt a belső harmónia, a külső és belső béke, egyensúly elérésében is. Nagyon jó hatással van depresszió esetén is, szinte simogatja a fáradt, szomorú lelket. Különösen ajánlott az angelit marokkő vagy az angelitből készült ékszer viselése azokon a napokon amikor úgy érezzük, minden rosszul sül el. Mintha simogató kéz vigasztalna, olyan hatást fejt ki ez a kedves, szeretetteljes kő.
Az angelit támogatást nyújt ahhoz, hogy megmondjuk a véleményünket, bármi is legyen az. Ugyancsak segít abban, hogy együttérzőbbek és elfogadóbbak legyünk főleg azzal szemben, amin úgysem tudunk változtatni.
A lábfejen alkalmazva az angelit oldja a meridiánok és az energiaáramlás blokkjait. Együtt rezeg a torokkal, csillapítja a gyulladást, egyensúlyba hozza a pajzsmirigyet és a mellékpajzsmirigyeket. Ez a nyugtató kő helyreállítja a szövetek és a véredények állapotát. Egyensúlyt teremt a test folyadékáramlásában, vízhajtónak is beválik. Segít az optimális testsúly kialakításában és megőrzésében.
Közzétette: www.fenyorveny.hu 
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több érdekességért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a friss hírekről!
F: Judy Hall: Kristálybiblia
Share To:

Post A Comment: