Az indián kultúra erősen spirituális és tisztelik Gaia Földanyát, az Ég Atyát, a Nap nagyapját és a Hold nagyanyját, valamint az összes élő és élettelen dolgot és azok lelkét a Földön. / ~ fényörvény, indiánok, spiritualitás, spirituális tanítások, élet, világ, kultúrák, indián kultúra, kódex, etika, Gaia Földanya,

Az indián kultúra erősen spirituális és tisztelik Gaia Földanyát, az Ég Atyát, a Nap nagyapját és a Hold nagyanyját, valamint az összes élő és élettelen dolgot és azok lelkét a Földön.

1.Imádkozz napfelkeltekor, mert a Nagy Szellem csak akkor hall, ha beszélsz hozzá.
2.Legyünk türelmesek azokkal, akik elvesztették belső útmutatásukat. A tudatlan, haragos, féltékeny és kapzsi emberek, valójában mind elveszett lelkek. Azzal segíthetünk nekik, ha útmutatásért imádkozunk számukra.
3.Találd meg Önmagad! Senkinek ne engedd meg, hogy megmondja mi az utad és ki vagy Te. Ez az út csak a Tiéd! Kísérőid lehetnek az utadon…de járni senki nem járhat helyetted!
4.Otthonod vendégeinek szentelj sok figyelmet! Tálald fel nekik a legjobb ételedet, biztosítsd nekik a legkényelmesebb fekhelyet, és bánj velük megbecsüléssel és tisztelettel!
5.Ne vedd el, ami nem a tiéd. Legyen az egy személy, egy közösség, egy kultúra, vagy a vadon tulajdona. Amiért nem Te dolgoztál meg, az nem a Tiéd.
6.Tisztelj mindent, ami egyszer visszakerül a földhöz. Legyen az ember, vagy növény.
7.Tiszteld más emberek gondolatait, kívánságait és szavait. Hagyd meg mindenki számára az önkifejezés szabadságát.
8.Soha ne beszélj másokról negatívan. A negatív energia, amit bele raksz az Univerzumba, megsokszorozódva tér vissza hozzád.
9.Mindenki hibázhat. És minden hiba megbocsátható.
10.A negatív gondolatok betegséget okozhatnak az elmének, a testnek és a léleknek. Törekedj a pozitív hozzáállásra.
11.A természet nem értünk van, hanem a mi részünk. Része a világ családjának.
12.A gyerekek a jövő magjai. Ültess a szívükbe szeretetet és öntözd azt bölcsességgel és az élet tanításaival. Amikor felnőttek, adj nekik teret a növekedéshez.
13.Ne bántsd meg más szívét, mert a fájdalma méregként tér vissza hozzád.
14.Legyél őszinte mindig. Az őszinteség/nyíltság egy teszt ebben az univerzumban.
15.Tartsd meg az egyensúlyt! Törekedj, hogy mind testben, mind lélekben, mind a szívedben erős, tiszta és egészséges legyél. Dolgoztasd meg a tested, hogy erősítsd az elméd. Gazdagítsd lelki tudásod, hogy meggyógyuljanak érzelmeid.
16.Tudatos döntéseket hozz arról, hogy ki vagy te, és hogyan reagálsz. Vállalj felelősséget a tetteidért.
17.Tartsd tiszteletben mások magánéletét és személyes terét. A magántulajdon szent és sérthetetlen.
18.Légy őszinte magaddal. Nem segíthetsz másokon, ha képtelen vagy segíteni magadon.
19.Tiszteld mások vallását és hitét. Ne erőltesd a hitedet másokra.
20.Oszd meg szerencsédet másokkal. Jótékonykodj.
Közzétette/Fordította: Sandalwww.fenyorveny.hu
(A cikket csak forrásmegjelöléssel lehet megosztani, változtatás nélkül!)
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több érdekességért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a friss hírekről!


in5d.com
Share To:

Post A Comment: