Mi vagyunk a Cetek. A Szeretetről fogunk ma beszélni nektek. Arról a Szeretetről, ami az egyik Fényfajtól egy másik Fényfajhoz áramlik. A fajok kategóriájától függetlenül, mi mindannyian Fény vagyunk - a másik név nem számít. Mivel Fény fogja körül Isten minőségei közül mindegyiket, és Isten minőségei elválaszthatatlanok az összes élő formától, függetlenül attól, hogy ők tudnak-e róla, vagy sem. Úgyhogy a Fényre való felébredést érzik most az emberek, és érzi az összes faj a Földön.

Üzenet a cetféléktől: Folyamatosan Tágítjuk Tudatosságszintjeinket Mi vagyunk a Cetek. A Szeretetről fogunk ma beszélni nektek. Arról a Szeretetről, ami az egyik Fényfajtól egy másik Fényfajhoz áramlik. A fajok kategóriájától függetlenül, mi mindannyian Fény vagyunk - a másik név nem számít. Mivel Fény fogja körül Isten minőségei közül mindegyiket, és Isten minőségei elválaszthatatlanok az összes élő formától, függetlenül attól, hogy ők tudnak-e róla, vagy sem. Úgyhogy a Fényre való felébredést érzik most az emberek, és érzi az összes faj a Földön. Minden fajt ébredésre szólítanak hosszú szendergésükből, és hogy testesítsék meg a Fényt és a Szeretetet, ami most elérhető mindenki számára a Földön.
Minket is a Fényre szólítanak, bár mi már ráébredtünk teljes tudatosságunkra a tengerekben. A tudatosság más szintjeire hívnak most minket, amik a Fényben léteznek. Ugyanis a tudatossági szintek, melyekbe emelkedni tudtok, végtelenek. Soha véget nem érnek - ez Isten Glóriája, mely soha nem ér véget -, azonban mindig emelkedik és tágul a Lelkünk mélyén. A Glória végtelen, épp ahogyan Atyánk palotája is folyton bővíti tudatosságszobáit, hogy egyre magasabb és magasabb tudásszinteket tartalmazzanak, úgyhogy mi is bővítjük a "szobáinkat", vagy tudatossági szintjeinket, hogy Atyánk palotájában azok egyre több és több szobába beköltözhessenek. Atyánk palotájában sok szoba van - minden egyes szoba a tudatosság egy magasabb dimenziójába terjeszkedik - véget nem érve -, miközben a mi terjeszkedésünk is az örökkévalóságon át folyik - és soha nem vagyunk "ott", mivel az sehol nem érhető utol -, ugyanis a Forrás is mindig egyre jobban és jobban terjeszkedik, és ha mi jobban kiterjeszkedünk, a Forrás is jobban kiterjeszkedik. Mi az óceán mélységeiben tudjuk ezt. Ez az, amiért nincs kifogásunk az ellen, hogy a 3. dimenziós óceánjaitok "csapdájában" legyünk, mert ugyan fizikailag itt vagyunk, spirituálisan azonban máshol. A mi tudatosságunk ott van mindenütt. Be tudjuk venni az egész Univerzumot, és tudhatunk mindenről, ami a sok különböző dimenzióban történik, miközben még mindig a ti Óceánjaitokban úszunk. Ti is el fogtok jutni tudatotokban a különböző dimenziókba, és be fogjátok integrálni ezeket a dimenziókat létezésetekbe, úgyhogy ti is tudatosak lesztek a magasabb dimenziókról, miközben a Földön sétáltok. Ezen a ponton vagyunk mi Cetfélék, és ti emberek, gondolatban találkozni fogtok velünk a frekvencia egy magasabb dimenziójában, ahol mi várunk rátok. Addig az időig, mely gyorsan közeledik, gondoljatok ránk úgy, hogy az óceánjaitok mélyén vagyunk, és kapcsolódjatok össze velünk gondolatban, ahogyan mi is gondolunk rátok, és mindig küldjük gondolatainkat a partjaitokra. A Fény Hullámain találkozni fogunk.
Közvetítette: Dianne Robins/2009
Közzétette: www.fenyorveny.hu
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, vagy iratkozz fel a napi hírlevélre, hogy ne maradj le a friss hírekről!foldimennyorszag.hu
Share To:

Post A Comment: