Képzelj el egy tökéletes kertet egy meleg nyári napon, ahol a nap fénye csak homályosan süt és aztán hűvös felhők sodródnak át. Azonban ennek a napnak nincs vége, de folytonos, mivel a "nap" (a "központi nap" a föld szívében van) sosem mozog. Ez a fény teste, mely állandó méretű és erősségű, és folyamatosan kellemes (se nem hideg, se nem meleg) hőmérsékletet tart fenn a belső felszínen. Egyszerűen nincs "éjszaka" és az ottlakók mindössze alkalmi "szunyókálást" végeznek, hogy felfrissítsék energiáikat. ~ Mikos: Üzenetek a Homorú Földről

Mikos: Üzenetek a Homorú Földről
Képzelj el egy tökéletes kertet egy meleg nyári napon, ahol a nap fénye csak homályosan süt és aztán hűvös felhők sodródnak át. Azonban ennek a napnak nincs vége, de folytonos, mivel a "nap" (a "központi nap" a föld szívében van) sosem mozog. Ez a fény teste, mely állandó méretű és erősségű, és folyamatosan kellemes (se nem hideg, se nem meleg) hőmérsékletet tart fenn a belső felszínen. Egyszerűen nincs "éjszaka" és az ott lakók mindössze alkalmi "szunyókálást" végeznek, hogy felfrissítsék energiáikat. 

Ezt állítja a "Porthologos" könyvtár külső része, mely egy olyan pazar ékszer kinézetű, amilyen a Föld felszínén egyáltalán nem létezik, melyről még álmodni sem tudunk. 


Porthologos nem egyszerűen egy könyvtár, hanem a mi multidimenzionális világegyetemünk holografikus "obszervatóriuma", ahol minden hely, idő és dimenzió mélységeiben megtanulható. Valójában a Porthologos egy "kapu" az Omniverzumba... A Porthologosban találkozni fogsz más emberekkel más világokból, az űrből, különböző földalatti városokból és akár más dimenziókból is. 

A mi internetünktől eltérő módon, a Porthologos rendelkezik egy Psi-hálóval, mely olyan, mint a virtuális-valóság székek és sisakok a filmekben. Azonban ez nem "virtuális" valóság, hanem az "igaz" valóság, a Psi-hálózat elvisz téged keresztül a virtuálgalaktikus információ-hálózaton, hogy felfedezhess más világokat és dimenziókat az elméddel ÉS az érzékeiddel. Vagy megtapasztalhatod az Omniverzumunk történelmi kristályfeljegyzéseit, ha azt szeretnéd. 

Az özönvíz előtt, egy mennyezet, vagy mennybolt vette körül a teljes bolygót, hogy meggátolja a nap ártalmas sugarainak behatolását. Ezért tudott például Matuzsálem több, mint 900 éven át élni. De ennek a mennyezetnek a széthullásával, a védőpajzs elveszett és az emberek életkora drámaian lecsökkent. 

A belső nap, az ő elektromagnetikusan fókuszált "aurórális", vagy északi fény jellegű természetével (ennek a visszatükröződése látható néha az északi és a déli nyílásokon keresztül, mint úgynevezett "Sarki Fény"), mely nem rendelkezik káros sugárzással, vagy egyéb más életerő kimerítő hatással a lakosságra nézve, és ez okozza, hogy ezek a lakosok több száz, vagy még Matuzsálemnél is több évig képesek élni. 

Néhány belső lakó, mint például Mikos, több ezer éves. A mennyezet, mely hajdanán borította a Földet, olyan bujává és frissé tette a külső felszínt, mint a belső felszín jelenleg. Azonban a védelmező mennybolt széthullása óta, mely a külső bolygót egyenletes klímán tartotta és elzárta a káros sugárzástól, egyedül a belső felszín maradt fenn "Édeni" állapotában. 

Sok város létezik a belső felszínen. Vannak a föld alatt hatalmas barlangok a belső kéregben azzal a céllal, hogy megvédjék és megőrizzék a belső föld természetes szépségét és lombozatát. Minden építmény a belső homorú szféra felszínén körkörös, nem rendelkezik sarkokkal. 

A bolygó földkérge, mely a külső és a belső föld között van, 800 mérföld vastagságú. Mivel a gravitáció központja nem a föld központjában van, az 400 mérföld mélyen található mindkét felszíntől, ezért a belső szféra úgy tűnik, hogy fejjel lefelé áll hozzánk képest (csakúgy, mint ahogyan ott hozzánk képest élnek). 

A föld belső felszínén csak fele erősségű a gravitáció a külső felszínhez képest. Más szavakkal, ha egy mérleg 200 font súlyt mutat a külső felszínen, az a belső felszínen 100 fontjak felel meg, és ez valószínűleg magyarázatot ad arra, hogy ezek az emberek miért kétszer magasabbak nálunk.
Bruce Alan Waiton Homorú Föld kutató által jóváhagyva / Közvetítette: Dianne Robins
Közzétette: www.fenyorveny.hu
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, vagy iratkozz fel a napi hírlevélre, hogy ne maradj le a friss hírekről!foldimennyorszag.hu
Share To:

Post A Comment: