A színjátszó labradorit nagyon misztikus és védelmező kő, fényhozó. Az ezoterikus tudás köve, segíti a beavatást a rejtélyekbe. Erősíti a tudatot, és az univerzális energiákkal teremt kapcsolatot. Eltéríti a nemkívánatos energiákat az aurából, és megelőzi az energiaszivárgást. El tud vinni bennünket egy másik világba vagy más életekbe.

A színjátszó labradorit nagyon misztikus és védelmező kő, fényhozó.
Az ezoterikus tudás köve, segíti a beavatást a rejtélyekbe.
Erősíti a tudatot, és az univerzális energiákkal teremt kapcsolatot.
Eltéríti a nemkívánatos energiákat az aurából, és megelőzi az energiaszivárgást.
El tud vinni bennünket egy másik világba vagy más életekbe.
Terápia alatt megakadályozza a negatív energiák kibocsátását.

 A labradorit összehangolja a fizikai és az éteri testet, s nyilvánvalóvá teszi a spirituális célokat. Növeli a tudatot, és a spirituális energiákat földeli a fizikai testbe. Ez a kő erősíti a megérzést és az extraszensz képességeket, beleértve a "megfelelő időzítés" művészetét is; a tudattalanból üzeneteket hoz a felszínre, és megkönnyíti a megértésüket.
Kristálygyógyászat/Gyógyító kövek: Labradorit
A labradorit eloszlatja a félelmet, a bizonytalanságérzetet és a korábbi csalódásokat, de beleértve az előző életekben elszenvedetteket is.
Erősíti a hitet önmagunkban, és a bizalmat az Univerzumban. Eltávolítja mások kivetítéseit, különösen azokat a gondolatformákat, amelyek az aurára kapcsolódnak rá.
A labradorit megnyugtatja a túlságosan tevékeny elmét, energiával tölti fel a képzeletet, és új ötleteket szül.
Az elemzést és az ésszerűséget egyensúlyba hozza az ösztönös megérzésekkel. Elmélkedésre és önelemzésre késztet.
Az intellektuális gondolkodást az intuitív bölcsességgel egyesíti, eloszlatja az illúziókat, lehatol a dolgok gyökeréig, s megmutatja a gondolatok és a tettek mögött rejtőző valódi szándékot. A múlt elfojtott emlékeit a felszínre hozza.
A labradorit hasznos társ változások idején; erőt és állhatatosságot biztosít. Az átalakulás köve; előkészíti a testet és a lelket az emlékezési folyamatra.
Közzétette: www.fenyorveny.hu 
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több érdekességért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a friss hírekről!
F: Judy Hall: Kristálybiblia
Share To:

Post A Comment: