Egy jó kis fürdőgolyó kávé bolondoknak! Biztos minden kávé bolond érezte már, hogy de jó lenne meginni most egy finom kávét, de lehet hogy csak koffeines van, és igen igen, este aludni kell. Nekik biztos tetszeni fog ez a recept, és este is átélhetik a kávé örömeit.


Egy jó kis fürdőgolyó kávé bolondoknak!
Biztos minden kávé bolond érezte már, hogy de jó lenne meginni most egy finom kávét, de lehet hogy csak koffeines van, és igen igen, este aludni kell. Nekik biztos tetszeni fog ez a recept, és este is átélhetik a kávé örömeit.

Hozzávalók:
40g szódabikarbóna
20g citromsav
20g keményítő
2tk fahéj
1ek (instant) kávé granulátum
és annyi olíva olaj amennyi össze tartja (kb 10g)
ízlés szerint illóolaj


Elkészítés:
Összekevered a szódabikarbónát, a citromsavat, a keményítőt, és a fahéjat, (lehet mixerbe is rakni, hogy teljesen elkeveredjenek) utána hozzá adod a kávé granulátumot. Aki nem szeretné hogy külön oldódjanak fel a granulátumok, por formájában hozzá keverheti a többi szilárd összetevőhöz. Nem feltétlenül oliva olajjal kell csinálni, lehet kakaó/shea vajjal, kókusz vajjal, ami épp kedvünkre van, vagy kézre esik. Addig rakd, míg egybe nem marad a forma.
Közzétette: www.fenyorveny.hu 
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több érdekességért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a friss hírekről!
lukreciakencei.hu
Share To:

Post A Comment: