Az álom: Épület tetejéről, ablakból, erkélyről, szakadék széléről, kút kávájáról, létráról, daruról, gödör pereméről… lifttel, járművel... a lényeg a zuhanás... Mielőtt földet érnél, rendszerint felébredsz. Jelentése: Két fajta zuhanós álomról beszélhetünk, bár mi nem érzékeljük a különbséget.

Az álom: Épület tetejéről, ablakból, erkélyről, szakadék széléről, kút kávájáról, létráról, daruról, gödör pereméről… lifttel, járművel... a lényeg a zuhanás...
Mielőtt földet érnél, rendszerint felébredsz. Jelentése: Két fajta zuhanós álomról beszélhetünk, bár mi nem érzékeljük a különbséget. 
Általában akkor álmodunk ilyet, amikor a valóságban nehéz, kezelhetetlen helyzet elé kerülünk, vagy sikertelenséget élünk át. Feszült vagy. Nemcsak szellemi értelemben, hanem fizikailag sem tudsz ellazulni.
Az ilyen álmoknál fontos, hogy honnan zuhansz, és hová érkezel, vagy megérkezel-e egyáltalán. A zuhanás jelentése alapszinten az, hogy érzelmileg meginogtál, olyan esemény vagy hatás ért, amitől úgy érzed, elvesztetted a stabilitásod. Ez lehet egy csalódás barátban, eszmében vagy önmagadban is. Ha ezeket nem találod a hétköznapokban, akkor lehet, hogy az álom elkövetkezendő problémákra hívja fel a figyelmed: például akkor, ha véletlenül esel le valahonnan. Jelzi azt is, hogy képességeidet vagy természetes vágyaidat meghaladó magasságba küzdötted fel magad, többet adtál vagy mutattál a világnak magadból, mint amennyit az ösztöneid diktáltak. Az álom visszaröpít a fájdalmas valóságba, ami félelmetes, hiszen „ha nem teljesítek elég magas szinten, akkor elveszthetem a szeretett személy szeretetét, ami fájdalmas élményeket juttat eszembe". 
A "zuhanásos" álmok azt jelezhetik, hogy valaki nem ura a helyzetének. Gyermekkorban gyakran érzelemhiányt jelez; fiataloknál a szerelemmel kapcsolatos bonyodalmat.
Felnőtteknél gyakran kíséri az az érzés, hogy egy régi probléma a jelenben visszatér. Ez a fantáziakép arra kell, hogy ösztönözzön, hogy az életed szilárdabb alapokra helyezd, próbáld meg kielégíteni a vágyaidat, pótolni az felmerülő hiányosságokat, hogy elkerüld a tátongó mélységet, melybe "belezuhanhat" a valóságban is." 

Mit tegyél?
Lefekvés előtt nyújtózz, és ha ágyba bújtál, relaxálj, meditálj, lazítsd el izmaidat, gondolj egy szép tájra. Ha visszatérő álomról van szó, akkor ideje szabadságot kivenni, utazni, vagy több időt tölteni szórakozással, kikapcsolódással. 
Közzétette: Sandal / www.fenyorveny.hu
(A cikket csak forrásmegjelöléssel lehet megosztani, változtatás nélkül!)
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több érdekességért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a friss hírekről!Forrás: dormeo/google 
Share To:

Post A Comment: