Adama van itt. Üdvözlet Telosból! Kiküldjük gondolatainkat neked, ahol te azokat szavak és képek formájában fogadod. Szeretjük ezt a kommunikáció formát, és sóvárgunk a többi felszíni testvérünktől érkező kommunikáció után. Szeretnénk kommunikációban állni az összes Fénymunkással a felszínen. Ez felgyorsítaná a felszínre való felbukkanásunkat és "térben" közelebb hozna hozzátok minket - ugyanis amit meg tudtok hallani, azzal azonosulni tudtok, és amivel azonosultok, azzal egységbe kerültök.

Adama: A velünk folytatott kommunikáció gyorsítja felbukkanásunkat
Adama van itt. Üdvözlet Telosból! 
Kiküldjük gondolatainkat neked, ahol te azokat szavak és képek formájában fogadod. Szeretjük ezt a kommunikáció formát, és sóvárgunk a többi felszíni testvérünktől érkező kommunikáció után. Szeretnénk kommunikációban állni az összes Fénymunkással a felszínen. Ez felgyorsítaná a felszínre való felbukkanásunkat és "térben" közelebb hozna hozzátok minket - ugyanis amit meg tudtok hallani, azzal azonosulni tudtok, és amivel azonosultok, azzal egységbe kerültök. A mi EGYSÉGÜNK az ami a felemelkedésünkbe juttat minket, és ez az egység az ami a foton övbe fog hajtani minket. Ez a hatalmas előrehaladás generálja azt az energiát, ami keresztülvisz mindannyiunkat. Mind EGYKÉNT végezzük ezt - egy egyesült Földtudatosságú Lényként, mely emberi tudatossággal áll kapcsolatban Minden tudatossággal és minden életformával. Úgyhogy utazzatok velünk, ahogy egyre közelebb hozzuk a tudatosságunkat egymáshoz, egészen addig, míg Egy Tudatosságként nem találkozunk a felszínen, Mindannyiunk felemelkedésére előkészülve. 
Közvetítette: Dianne Robins/2011
Közzétette: www.fenyorveny.hu
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, vagy iratkozz fel a napi hírlevélre, hogy ne maradj le a friss hírekről!foldimennyorszag.hu
Share To:

Post A Comment: