Üdvözlet Telosból - a látszólag távoli, Föld alatt lévő városból, ami valójában szellemileg nagyon is közel van hozzátok. Épp csak egy gondolatnyi távolságra vagyunk, mivel a Föld egy olyan jó közvetítő, hogy gondolataink azonnal összekapcsolódnak - és mi mind "gondolat" vagyunk. Ilyen a kialakításunk természete. Mi a "gondolat" fizikai formában való megtestesülése vagyunk, és ezért gondolataink képesek összekapcsolódni bárhol és bármikor.

Adama: Erősítsétek telepatikus "izmaitokat"
Üdvözlet Telosból - a látszólag távoli, Föld alatt lévő városból, ami valójában szellemileg nagyon is közel van hozzátok. Épp csak egy gondolatnyi távolságra vagyunk, mivel a Föld egy olyan jó közvetítő, hogy gondolataink azonnal összekapcsolódnak - és mi mind "gondolat" vagyunk. Ilyen a kialakításunk természete. Mi a "gondolat" fizikai formában való megtestesülése vagyunk, és ezért gondolataink képesek összekapcsolódni bárhol és bármikor. Nem kell mély meditációban lennetek ahhoz, hogy összekapcsolódjatok velünk. Bármikor amikor csak ránk gondoltok itt a föld alatt, létrehoztok egy összeköttetést a mi energiamezőnkkel és megérezzük ezt a kapcsolódást és válaszolunk. Úgyhogy miért is ne gyakorolnátok a ránk gondolást, és aztán hallgassátok válaszunkat - ugyanis fogunk adni egy választ nektek, amit érezni, vagy érzékelni fogtok, vagy intuitív jellegű lesz. Ez a gyakorlat segít erősíteni telepatikus izmaitokat és újra működésbe hozni őket úgy, hogy meg tudjátok kezdeni a saját telepatikus kapcsolatotokat velünk és Fénycsaládotok más tagjaival, akik régóta várják, hogy elérjenek titeket. A mondás szerint a gyakorlás tökéletesít, és mivel ti már tökéletesek vagytok, miért is nem gyakorolnátok a mindent tudó, mindent látó Isteni szikrátok tökéletesítését? Adama vagyok - itt a Földön, hogy segítsek nektek Csillagokba vezető ösvényeteken. 
Közvetítette: Dianne Robins/2011
Közzétette: www.fenyorveny.hu
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, vagy iratkozz fel a napi hírlevélre, hogy ne maradj le a friss hírekről!foldimennyorszag.hu
Share To:

Post A Comment: