Én elkészítettem a fotósorozatot, majd a fotókon kisimítottam a bőrét, eltüntettem a narancsbőrt, a striákat, ráncokat. Gyönyörű lett a képeken. A képeket ezután feltette a saját Facebook oldalára is, amire a férj megírta Victoriának a válaszát. Olvasd el a férj válaszlevelét!

"A retusálással mindent eltüntettél, ami fontos nekem... Ezentúl minden nap ünnepelni fogom őt."
A Texasi Victoria Caroline Haltom fotóst egy negyvenes nő kereste meg azzal a kéréssel, hogy készítsen róla szexi képeket, amivel meglepheti férjét karácsonyra. A nő szép és csinos volt, mégis… retusálást kért és finomítást a képekre.
A fotós ezt nyilatkozta: A nő a szemembe nézett és elárulta, milyen szomorú amiatt, hogy férje már nem látja annak a szép nőnek, aki egykor volt. Azt mondta, szeretné, ha még egyszer gyönyörű lehetne – legalább a fotókon – , ezért arra kért, retusáljam a képeket, és tüntessem el róluk a terhességi csíkjait, a ráncait és a plusz kilókat… Én elkészítettem a fotósorozatot, majd a fotókon kisimítottam a bőrét, eltüntettem a narancsbőrt, a striákat, ráncokat. Gyönyörű lett a képeken.
A képeket ezután feltette a saját Facebook oldalára is, amire a férj megírta Victoriának a válaszát.
Olvasd el a férj válaszlevelét!
„Szia Victoria,
… férje vagyok. Azért írok neked, mert nemrég kaptam egy általad fotózott képsorozatot a feleségemről. Nem akarok elégedetlennek tűnni, és nem haragszom rád, de van néhány gondolatom, amit szeretnék megosztani veled.
Nagyon régóta, 18 éves korom óta ismerem a felségemet. Van két gyönyörű gyermekünk, sok örömet és bánatot okoztunk egymásnak az évek során, és azt hiszem, hogy… nos, valójában tudom, hogy a feleségem azért készíttette ezeket a retusált képeket, hogy megfűszerezze az életünket. Néha kifogásolja, hogy nem találom elég vonzónak, és fél attól, hogy egyszer elhagyom egyszer egy fiatalabb nő miatt.
Az albumtól, amit adott nekem, összeszorult a szívem. Ezek a képek gyönyörűek, és te egyértelműen tehetséges fotós vagy, de aki rajta van, az nem az én feleségem.
Azzal, hogy a hibákat eltüntetted róla, mindent eltüntettél, ami fontos nekem… Amikor kiretusáltad a striáit, kitörölted a gyermekeinkre utaló jeleket a testéről, amikor kisimítottad a ráncait, levetted róla a több mint két évtizedes nevetést, és az aggodalmait. Amikor eltüntetted a bőréről a narancsbőrt, eltüntettél róla minden édességet és nyalánkságot, amit az évek során evett – velem. Nem mondom, hogy ezzel borzalmas dolgot tettél, hiszen te csak a munkádat végezted, és én megértem. Sőt!
Köszönöm neked, hogy ezt tetted. Mert ezeket a képeket látva ráébresztettél arra, milyen régen nem mondtam már a feleségemnek, hogy mennyire szeretem, imádom. Ő olyan ritkán hallotta ezt tőlem, hogy azt gondolta, photosopolnia kell a képeket ahhoz, hogy jobban nézzen ki rajta.
Ezentúl nemcsak karácsonykor, hanem minden nap ünnepelni fogom őt – minden hiányossága ellenére.
Köszönöm, hogy ráébresztettél erre!”
Közzétette: www.fenyorveny.hu 
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több érdekességért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a friss hírekről!forrás: www.littlethings.comducimania.hu
fotó: Victoria Caroline Haltom

Share To:

Post A Comment: