Minthogy isteni szeretetről van szó, némelykor feltétel nélküli szeretetként emlegetik, s elsősorban ez a tényező teszi lehetővé, hogy a Mer-Ka-Ba élő fénymezővé váljon. Isteni szeretet nélkül a Mer-Ka-Ba csupán egy gépezet, s ez a gép szeretet nélkül olyan korlátokkal fogja magát szemben találni, amelyek soha, de soha nem engedik a gépet megalkotó szellemet hazatérni és elérni a tudatosság legmagasabb fokát - azt a síkot, ahol lényegében már nincsenek különböző szintek.

A félreértések elkerülése végett, az eredeti állapotunkba való visszatérés egy természetes folyamat, amely lehet könnyű vagy nehéz hitrendszerünktől függően. Csupán a Mer-Ka-Ba technikai összefüggéseivel foglalkozni, mint légzési módunk kijavítása /Kapcsolódó: Mer-Ka-Ba: Interdimenzionális járművünk/, vagy a minden létezővel való korlátlan összeköttetésünk értelmi felismerése, azonban nem elég. Van egy másik összetevő, amely talán még fontosabb mint maga a Mer-Ka-Ba, ez pedig az isteni szeretet megértése, realizációja és megélése. Minthogy isteni szeretetről van szó, némelykor feltétel nélküli szeretetként emlegetik, s elsősorban ez a tényező teszi lehetővé, hogy a Mer-Ka-Ba élő fénymezővé váljon. Isteni szeretet nélkül a Mer-Ka-Ba csupán egy gépezet, s ez a gép szeretet nélkül olyan korlátokkal fogja magát szemben találni, amelyek soha, de soha nem engedik a gépet megalkotó szellemet hazatérni és elérni a tudatosság legmagasabb fokát - azt a síkot, ahol lényegében már nincsenek különböző szintek.
A feltétel nélküli szeretetet okvetlenül át kell éreznünk és ki kell fejeznünk, hogy egy bizonyos dimenzió fölé emelkedhessünk, s maga a világ is gyors léptekkel e magasabb hely felé halad. Folyamatosan távolodunk a különvalóság látszatának dimenzióitól, egyre messzebb kerülünk onnan, ahol egy testből kifelé tekintő szellemként érzékeljük magunkat. Felfogásunk hamarosan megváltozik majd és átadja helyét egy másfajta valóságlátásnak, amely biztosítja a minden létezővel való abszolút egységünk tudását és érzékelését. Ez az érzés egyre inkább növekedni fog, amint mi fokozatosan felfelé tartunk, végighaladva minden egyes lépcsőfokon a hazavezető úton. A későbbiek során bemutatunk néhány sajátos módszert a szív megnyitására - az együttérző, feltétlen szeretet lángra lobbantására; hogy lehetségessé váljon ennek közvetlen megtapasztalása. Ha engedjük, hogy csak egyszerűen megtörténjen velünk, olyan dolgokat fedezhetünk fel magunkról, amelyekről azelőtt fogalmunk sem volt.
Közzétette: www.fenyorveny.hu 
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több érdekességért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a friss hírekről!

Drunvalo Melchizedek: Az élet virágának ősi titkai
Share To:

Post A Comment: