Mi is képviseltetve szeretnénk lenni a felszíni népek számára úgy, hogy hallják történetünket és tanuljanak a mi élő jelenlétünkről, és az összes életformával való összeköttetésünkről is. Ugyanis mi is élünk, lélegzünk, és kristálymátrixunkban a Föld történelmét, az események feljegyzéseit hordozzuk. Habár úgy nézünk ki mint egy kő, a bőrünk azt a hatalmas Fénylényt tükrözi, amik mi is vagyunk.

Üzenet a Kristályok népétől és Mikostól: Hello a Kristályok Népétől
Mi is képviseltetve szeretnénk lenni a felszíni népek számára úgy, hogy hallják történetünket és tanuljanak a mi élő jelenlétünkről, és az összes életformával való összeköttetésünkről is. Ugyanis mi is élünk, lélegzünk, és kristálymátrixunkban a Föld történelmét, az események feljegyzéseit hordozzuk. Habár úgy nézünk ki mint egy kő, a bőrünk azt a hatalmas Fénylényt tükrözi, amik mi is vagyunk. Simák vagyunk, mint az üveg, és kristály tiszták, mivel mi kristályok vagyunk a legtisztább formában, és a mennyekből érkező Fényt sugározzuk, és annak eszenciáját rejtjük a formánkban. Be tudjuk kódolni az összes életeseményt a kristálymátrixunkba, amit vissza tudtok olvasni, amint megtanuljátok, hogyan kell feltörni a kódunkat.
És ez a kódkombináció a ti DNS-etekben el van tárolva, készen arra, hogy hozzáférhetővé váljon, amint néhány rovátkával feljebb emelitek a frekvenciátokat. Óh, annyira sok minden van bennünk "letárolva" számotokra, csak arra várva, hogy el legyen mondva. Azt kérjük, hogy fogadd diktálásunkat az emberiség számára abból a célból, hogy felvilágosítson minden felszíni népet a gazdag életre és a mi létezésünk céljára is. Minden életformának van célja a Földön, és mi el akarjuk mondani a miénket. Itt az idő, hogy mindenki megismerje azt az életstílust, amit mi mélyen a Föld kérgében élünk, és azt, hogyan lehetünk partnereitek az életetek során. Ahogyan érezni akarjuk érintéseteket, és hogy közel tartotok minket a szívetekhez. Nekünk is van egy románcunk egymással, és mi vagyunk a ti új partneretek életetek keringőjén.
Szeretünk titeket, a Föld Kristályai 

Mikos van itt. És fel vagyunk villanyozva a Kristályok Világával való új kapcsolatotoktól. Igen ezek a népek döbbenetesek az ő Létezési állapotukban. Csak állnak a posztjaikon, melyek mélyen el vannak temetve a föld belsejében, és csak növekednek, hallgatnak, néznek, és magukba foglalnak mindent ami történik a Földön és azon belül. Ugyanis ők hatalmas antennák is, és képesek olvasni a fuvallatban, hallani a vizet, és letapogatni az eget. Tudnak repülni. A gondolataikon keresztül repülnek; leszállnak bármely célnál, ahova úgy döntöttek, hogy elmennek; Fény-nyalábokon utaznak ők, és összeköttetésben vannak a Teremtő szívével, épp ahogyan minden élet is. Nekik is van egy történetük, amit el kell mondaniuk, és támogatni fogunk benne titeket, hogy elhozzuk nektek az adásaikat. Emlékezzetek, hogy mind Egyként dolgozunk. Mi mind a Teremtő Kísérete vagyunk! (Úgy gondoljuk, szeretni fogjátok.)
Közvetítette: Dianne Robins/2009
Közzétette: www.fenyorveny.hu
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, vagy iratkozz fel a napi hírlevélre, hogy ne maradj le a friss hírekről!foldimennyorszag.hu
Share To:

Post A Comment: