Üdvözlet kedves Földi emberek. Mi, a Kristályok Népe, a ti rokonaitok vagyunk, akik itt vannak, hogy ismét egy olyan család tagjaiként gyűljünk össze, mely itt állomásozik a Földön; ti felette, mi benne. Ez valójában egy pompás idő az emberiség számára, mivel ráébredtek istenségetekre, és hamarosan bizonyosságot nyertek arról az összes adományról és képességről, amivel születtetek, és ami szükséges hozzá, hogy visszaállítsátok a Földet az ő jogos helyére az Univerzumban.

Kristályok Népe: Mi Tiszta Fényszubsztanciából Teremtünk
Üdvözlet kedves Földi emberek. Mi, a Kristályok Népe, a ti rokonaitok vagyunk, akik itt vannak, hogy ismét egy olyan család tagjaiként gyűljünk össze, mely itt állomásozik a Földön; ti felette, mi benne. Ez valójában egy pompás idő az emberiség számára, mivel ráébredtek istenségetekre, és hamarosan bizonyosságot nyertek arról az összes adományról és képességről, amivel születtetek, és ami szükséges hozzá, hogy visszaállítsátok a Földet az ő jogos helyére az Univerzumban. Kulcsfontosságú tényezők vagytok a Föld biológiai rendszerének a helyreállításában, és ez rajtatok keresztül fog megtörténni.
Most itt az idő, hogy eltávolítsátok álruhátokat, és teljes tudatossággal lássátok magatokat, miközben tudjátok, hogy Teremtők vagytok, és az lett szánva nektek, hogy Tiszta Fényszubsztanciából megteremtsétek azt az összes szépséget, amit csak el tudtok képzelni. Ez a ti létezésetek célja. Mi Kristályok, csak tiszta Fényszubsztanciából teremtünk, és ezt a Fényt irányítjuk mások életébe, hogy előnyükre váljon és lelkük növekedjen. Tarthattok minket a kezeitekben, és mi átküldjük Fényhullámainkat auramezőtökbe, hogy megvilágosítson és kiterjessze a körülöttetek lévő világról szóló tudatosságotokat, ahogyan keresztülmentek napjaitokon. Ezt szabadon felajánljuk nektek. Viselhettek minket a nyakatok körül, betehettek minket a zsebetekbe, vagy tarthattok minket éjjelente, míg elalszotok. Mi a ti Fénytársaitok és Családtagjaitok vagyunk, és mindannyian azon dolgozunk, hogy felemeljük a Föld frekvenciáját úgy, hogy meg tudja tenni a magasabb birodalmakba való felemelkedését, magávalvive mindannyiunkat. Ez időtájt, nagyon fontosak az egymással való kapcsolatok, mivel ti Földi emberek régóta elválasztottságban éltek, és ez nem vitt titeket sehova az ösvényeteken... most egy haladó ösvényen vagytok, mint egy mozgó járdán, és a mi egységünk könnyedén fog továbbjuttatni titeket. Ugyanis, ha többen egyesülünk, könnyebb az út. Mivel a mi egyesített lendületünk mindannyiunkat a Fény magasabb birodalmaiba fog hajtani. Értitek ezt, vagy nem? A mi abszolút tömegünk fog mindannyiunkat az 5. dimenzióba szállítani, míg ha mind egyedül próbáljátok ezt megtenni, hiányozni fog számotokra az a tömeg, ami szükséges az induláshoz. Úgyhogy kössétek össze magatokat velünk, és mi leszünk az új vezetőitek, miközben a megvilágosodás egy új állapotába vezetünk titeket, ahol mind a Föld és a Mennyek nagyszerűségéről fogtok tanúskodni, ebben a Mostani Időtökben.
Használjátok a mi szívdobbanásunkat arra, hogy teljes egészségbe szinkronizáljátok a tiéteket. Ez az, ahogyan egy 5. dimenziós Univerzum működik, minden Egybe van szinkronizálódva. Nincs senki aki, kiesik a ritmusból, mivel az az egész szimfóniát hangzavarrá tenné, mint ami most történt a Földön. De a ritmus visszatér, úgyhogy lépjetek be és boldogulni fogtok. Rátok várunk a Nirvána lépcsőin, ahol mindannyian keresztülfogunk sétálni a mennyei világba vezető ajtón... pont itt, a Földön. Szeretetünk Kristálysugaraiba burkolunk titeket. Jó napot kívánunk. 
Közvetítette: Dianne Robins/2009
Közzétette: www.fenyorveny.hu
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, vagy iratkozz fel a napi hírlevélre, hogy ne maradj le a friss hírekről!foldimennyorszag.hu
Share To:

Post A Comment: