A generátor kristályok segítenek koncentrálni, összegyűjteni és fókuszálni az energiát. A generátor, vagy más néven projektor kristályok (természetes, nem gyárilag előállított) nagyon ritkák, jellemzője, hogy mind a hat lapja szinte tökéletesen egy pontban végződik a kristály csúcsán és a csúcs lapjai háromszögeket formáznak. Méretük lehet pár centiméter, de akár háztömbnyi is.


A generátor kristályok segítenek koncentrálni, összegyűjteni és fókuszálni az energiát.
A generátor, vagy más néven projektor kristályok (természetes, nem gyárilag előállított) nagyon ritkák, jellemzője, hogy mind a hat lapja szinte tökéletesen egy pontban végződik a kristály csúcsán és a csúcs lapjai háromszögeket formáznak. Méretük lehet pár centiméter, de akár háztömbnyi is.
Ezek igen nagy erejű kövek, mindegy mekkorák, ezért óvatosan és tisztelettel bánjunk velük. A generátor kristályok pontosan azt teszik, amire a nevük utal; létrehozzák, generálják és kivetik az energiát. Első osztályú meditációs eszközök, kimagaslóan regenerálnak és feltöltenek más kristályokat is.
Kristálygyógyászat/Gyógyító kövek: A generátor kristályok Ezeket a kristályokat gyakran felhasználják alternatív gyógyító technikákhoz, mivel előállítják és rendkívül pontosan, szabályos impulzusokban irányítják az energiát, különösen akkor, ha bizonyos feladatok ellátására vannak programozva.
Néhány generátor kristály képes annyi energiát termelni, hogy elhasadnak, összetörnek a közelükben lévő más kristályok, ezért óvatosak legyünk az elhelyezésüket és használatukat illetően.
Mint minden kő, egyes generátorok különleges, egész életre szóló élményben részesítenek, és speciális információkat továbbítanak. Lehetnek zavarosak a falai és tiszták a csúcsai, vagy fordítva; tartalmazhatnak fantomokat, szivárványokat, zárványokat, és lehetnek tökéletesen átlátszóak is.
Bármelyik kvarc-nemzetség lehet generátor, míg annak hat oldala van, csúcsának lapjai pedig szabályos háromszögeket alkotva végződnek.
Mindazonáltal a generátoroknak nem kell tökéletesnek lenniük (külsőleg) ahhoz, hogy működjenek. A generátorokat a 6 - os szám szimbolizálja. A Hat, sok más értelmezés mellett a teljesítmény, a cél és a növekedés száma. Jelképezi egy folyamat befejezését, és gyakran felbukkan életünkben nagyobb változás, vagy tevékenység időszakának a végén.
Ezt a tapasztalatot közvetíti a 6 – os szám, mely egyben felkészít a 7 –es szám tanításaira is. Szintén hatos a száma Dávid pajzsán a Bölcsek kövének, Salamon pecsétjének - képesek összegyűjteni a negatív energiákat, de jelképezi a szexuális energiákat is, mivel a hexagram jelöli a férfi és női energiák találkozását. Püthagorasz számelméletében a hat tökéletes számként (megegyeznek az önmaguknál kisebb osztóik összegével) a növekedés kezdetét jelölő 2-es, és a befejezést jelölő 10-es szám középpontjában áll.
A generátorok valóban rendkívüli meditációs eszközök, mivel segítenek koncentrálni, összegyűjteni és fókuszálni az energiákra, majd felerősítik és elküldik bárhová. Másrészt nagyszerű tanítók, mert megtanítanak arra, hogy ne sérts meg semmit, miközben fókuszálsz, hogy az energiát és a hatalmat felelősséggel használd. Ha birtokolsz, vagy magadnál hordasz egy generátort, érezned kell az erejét és vezetését.
Közzétette: www.fenyorveny.hu 
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több érdekességért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a friss hírekről!


dnaalchemy.com
Share To:

Post A Comment: