„Még mindig sok mindentől félek, de a ráktól már nem igazán. Még az a gondolat sem rémít meg, hogy fiatalon halok meg, és nem leszek képes valóra váltani a többi nagy álmomat. Az rémít meg, ha meg sem próbálom.” Kris Carr megható őszinteséggel mesél életéről és a dokumentumfilmről, mely a betegségével való küzdelméről szól. Gyógyulásának sikertörténetét leginkább saját maga által kidolgozott étrendjének köszönhette.

„Még mindig sok mindentől félek, de a ráktól már nem igazán. Még az a gondolat sem rémít meg, hogy fiatalon halok meg, és nem leszek képes valóra váltani a többi nagy álmomat. Az rémít meg, ha meg sem próbálom.”
Kris Carr megható őszinteséggel mesél életéről és a dokumentumfilmről, mely a betegségével való küzdelméről szól. Gyógyulásának sikertörténetét leginkább saját maga által kidolgozott étrendjének köszönhette. A recepteket az Őrülten csábos ételek c. könyvében foglalta össze.
Közzétette: www.fenyorveny.hu 
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több érdekességért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a friss hírekről!
Share To:

Post A Comment: