Ti mind nagy Harcosok vagytok, akik a Fényt hordozzák. Ti mind múltbéli civilizációk maradványai vagytok, akik azért jöttek el a Földre most, hogy megváltoztassák a történelem menetét. Itt vagytok, hogy megtörjétek a halál és az öregedés kódjait. Itt vagytok, hogy egy új spirálra helyezzétek a hitrendszereket - egy olyan spirálra, mely a halál irányába való lefelé ívelés helyett, a halhatatlanság irányába ível felfelé.

Adama: Ti mind nagy Harcosok vagytok, akik a Fényt hordozzák
Ti mind nagy Harcosok vagytok, akik a Fényt hordozzák. Ti mind múltbéli civilizációk maradványai vagytok, akik azért jöttek el a Földre most, hogy megváltoztassák a történelem menetét. Itt vagytok, hogy megtörjétek a halál és az öregedés kódjait. Itt vagytok, hogy egy új spirálra helyezzétek a hitrendszereket - egy olyan spirálra, mely a halál irányába való lefelé ívelés helyett, a halhatatlanság irányába ível felfelé. Ez egy nagy áttörés az emberiség számára, ugyanis enélkül a változás nélkül, az emberiség a Földön a harmadik dimenziós valóság folytatására lenne ítélve. Úgyhogy az a szerep, melyet játszotok, kulcsfontosságú. Ahogy megváltoztatjátok saját hitrendszereteket, megváltoztatjátok a kritikus tömeg hitrendszerét is - ami cserébe meg fogja változtatni a halál kódjait, hogy azok a halhatatlanság kódjait tükrözzék, mivel azok eredetileg is annak lettek szánva. A mi DNS-ünk eredetileg arra lett szánva, és még mindig úgy is van, hogy Halhatatlanságot teremtsen - arra lett szánva, hogy lehetővé tegye számunkra meghatározni saját élettartamunkat - meghatározni azt, hogy mennyi ideig maradunk ebben a jelenlegi inkarnációnkban. Soha sem arra volt szánva, hogy csak néhány évtizedet éljünk és aztán meghaljunk a Teremtőtől való teljes elválasztottságban. Mivel minden Egy, és a ti életetektől is azt akarták, hogy a teremtés teljességét és egységét tükrözze; és azt akarták, hogy életetek Halhatatlan legyen, hogy földi élettartamotok évtizedeken át spirálozzon egyre több bölcsességet hozva nektek, ahogyan áthidaljátok az idő folyamát. Ugyanis a hosszabb földi élettartamotok alatt több bölcsességet gyűjtötök, és fejlettebbé váltok. A rövidebb élettartam csak lekorlátozza a fejlődéseteket, és inkarnációk végtelenségét okozhatja ugyanannak a dolognak az eléréséhez. Úgyhogy mi eljövünk hozzátok nagy reményt hozva, miközben elhozzuk nektek annak tudását, hogy ti mind Halhatatlanságra vagytok programozva. Elhozzuk nektek annak tudását, hogy Halhatatlan Lények vagytok, melyek nagy szerepet játszanak a Földbolygón, és hogy a Földbolygó is egy nagy szerepet játszik a Kozmoszban. Adama vagyok. 
Közvetítette: Dianne Robins/2009
Közzétette: www.fenyorveny.hu
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, vagy iratkozz fel a napi hírlevélre, hogy ne maradj le a friss hírekről!foldimennyorszag.hu

Share To:

Post A Comment: