Üdvözlet Telosból! Adama van itt, telepatikusan beszélek hozzád a földalatti Telos városból. Mind összegyűltünk ezen a napon, hogy üzenetünket EGYKÉNT kézbesítsük. EGY hangként Telos mélységeiből. Valójában nem vagyunk olyan mélyen a föld alatt. A Shasta-hegy belsejében egy hatalmas vájatban ugyan azon a földszinten vagyunk, amin ti is a felszínen. Csak amikor a föld alá megyünk Telos többi szintjeire, akkor vagyunk "föld alatt" - és az alacsonyabban fekvő földjeink is mindössze 1,6 - 3,2 kilométer mélyen vannak.

Adama: Nekünk 12 szálas DNS-ünk van
Üdvözlet Telosból! Adama van itt, telepatikusan beszélek hozzád a földalatti Telos városból. Mind összegyűltünk ezen a napon, hogy üzenetünket EGYKÉNT kézbesítsük. EGY hangként Telos mélységeiből. Valójában nem vagyunk olyan mélyen a föld alatt. A Shasta-hegy belsejében egy hatalmas vájatban ugyan azon a földszinten vagyunk, amin ti is a felszínen. Csak amikor a föld alá megyünk Telos többi szintjeire, akkor vagyunk "föld alatt" - és az alacsonyabban fekvő földjeink is mindössze 1,6 - 3,2 kilométer mélyen vannak. A mi életünk Telosban nagyon hasonlít a felszínihez. Mindegyikünknek van állása, bár a mi állásaink bérezés nélküliek. Mindannyian egymást felváltva végezzük tennivalóinkat, és sok mesterséget megtanulunk hosszú Élettartamunk során. Rengeteg készségünk van, mert hosszú éveken át fejlesszük azokat. Ha hosszabban élsz, több készséget tudsz kifejleszteni. Mi mindannyian lelkes tanulók vagyunk, és megtanulunk mindent amit csak tudunk. Megadatott számunkra a nagy lehetőség, hogy a föld alatt székelve éljünk és tanuljunk, és mindezt előnyünkre használjuk. Amennyit csak tudunk megtanulunk, még mielőtt új területekre térnénk készségeink fejlesztése terén. Igen, megvan DNS-ünknek mind a 12 szála, és használjuk is mindegyiket. Így tartottuk fenn sértetlenül a múltból származó összes technológiánkat és minden információt az idő eónjain át. Soha nem veszítettük el bölcsességünket és tudásunkat a több ezer év alatt - valójában, még többhöz jutottunk hozzá az idő múlásával. A DNS összes 12 szálának birtoklása határozottan előnyös a fejlődésre. 
Közvetítette: Dianne Robins/2009
Közzétette: www.fenyorveny.hu
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, vagy iratkozz fel a napi hírlevélre, hogy ne maradj le a friss hírekről!foldimennyorszag.huShare To:

Post A Comment: