Valamennyien más-más úton haladunk végső rendeltetésünk felé. Egyeseknek rögösebb az útja. Ám senki sem ér a végbe anélkül, hogy ne kelljen ilyen vagy amolyan csapással szembenéznie. Miért nem fogadjuk hát el, hogy az élet már csak ilyen, ahelyett, hogy harcolunk vele?

Amikor a filmsztár Kevin Costnert karrierje kedvező és kedvezőtlen fordulatai felől faggatták, ezekkel a szavakkal válaszolt: „Élem az életem.” Nagyon mélynek találtam ezt a választ. Ahelyett, hogy élete jó, avagy rossz eseményeinek és tapasztalatainak értékelésével töltené a napjait, semleges álláspontra helyezkedett, s egyszerűen úgy döntött, annak fogadja el azokat, amik: az életútja természetes velejáróinak.
Valamennyien más-más úton haladunk végső rendeltetésünk felé. Egyeseknek rögösebb az útja. Ám senki sem ér a végbe anélkül, hogy ne kelljen ilyen vagy amolyan csapással szembenéznie. Miért nem fogadjuk hát el, hogy az élet már csak ilyen, ahelyett, hogy harcolunk vele? Miért nem élünk meg egyszerűen mindent a maga teljességében, ami belép az életünkbe? Érezd a fájdalmat és élvezd a boldogságot! Ha sosem jártál a völgyekben, nem olyan lélegzetállító a hegytetőről eléd táruló látvány. Ne feledd, az életben nincsenek igazi kudarcok, csupán csak eredmények. Nincsenek igazi tragédiák, csak tanulságok. És valóban nincsenek problémák, csak lehetőségek, amelyek arra várnak, hogy a bölcs emberek felismerjék bennük a megoldást.
Közzétette: www.fenyorveny.hu 
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több érdekességért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a friss hírekről!


Robin S. Sharma
Share To:

Post A Comment: