A titkos kormányzat a Földi történelembe, az ezoterikus könyvekbe és a modern médiába, hazugságokkal és erőszakkal szivárog be, hogy a Földi embereket tudatlanságba tartsák az Univerzális igazságokkal és a szellemi fejlődéssel kapcsolatban. A titkos kormányzat hazugságokat tesz bele a könyvekbe a spirituális földönkívüliekkel kapcsolatban, azért, hogy kétségbe vonja őket. Mert a spirituális földönkívüliek felfedik a titkos kormányzat terveit.

Kérdés:
Alaje, mi az igazság Jézussal kapcsolatban? Arról - amit értek -, hogy minden, amit a Biblia mond róla az hamis és az, hogy az igaz tanításai a gnosztikus szövegekben vannak. Ez igaz? Az igaz tanításai nagyon különbözőek voltak a Bibliai erkölcstől? Mert én a Bibliai erkölcsöt és tanításokat nagyon barbárnak találom, erőszakosnak és igazságtalannak és feltenném, hogy Jézus egy megvilágosodott lény volt, aki jobban tudta.
Válasz:
Természetesen Jézus tanításai mások voltak, mint amit a Bibliában olvashatsz.
Ahogyan a videóimban és a korábbi hozzászólásaimban is elmondom, az elmúlt 2.000 évben a Biblia sokszor át volt írva sok ember által, mint pl. papok, királyok és rossz hitrendszerű vallási fanatikusok, babonákkal, titkos kormányzatok... azért, hogy az embereket a félelem által irányíthassák és birkaként és rabszolgaként tarthassák őket. Ez a mai napig működik.
A titkos kormányzat a Földi történelembe, az ezoterikus könyvekbe és a modern médiába, hazugságokkal és erőszakkal szivárog be, hogy a Földi embereket tudatlanságba tartsák az Univerzális igazságokkal és a szellemi fejlődéssel kapcsolatban.
A titkos kormányzat hazugságokat tesz bele a könyvekbe a spirituális földönkívüliekkel kapcsolatban, azért, hogy kétségbe vonja őket. Mert a spirituális földönkívüliek felfedik a titkos kormányzat terveit.
Jézus egy spirituális mester volt, egy fénymunkás, aki szemináriumokat tartott azokban az időkben.
Ő nem a "Teremtő"... Sok olyan mester van mint ő és soha nem akarta, hogy imádják.
Nincs olyan magas spirituális fejlettségű lény, mint ő.
Jézus tanításai különbözőek voltak annál, mint amit a Bibliában olvashatsz.
Az eredeti tanítások a szeretetről szóltak, a kozmikus bölcsességről, reinkarnációról és a szellemi fejlődésről. Nem egy vallás követéséről és a papoknak történő adófizetésről szólt.
A szívben lévő szeretet használatáról szólt.
Arra tanított, hogyan válj te is mesterré.
És a hatalomban levő emberek, mint a papok és királyok, nem akarták, hogy mesterré váljatok, ezért változtatták meg minden igaz tanítását, azért, hogy a Földi emberek fejletlenek maradjanak és az irányításuk alatt tarthassák őket.
A vallások több millió embert öltek meg Isten nevében és gazdaggá váltak azáltal, hogy másokat loptak. A Földön kívül, nem fogsz találni egyetlen Földi vallást sem. Őket a Földön találták ki. A Föld bolygón kívül sok szellemileg fejlett csillagnemzet létezik, akik tudnak a lét igaz természetéről és ezzel összhangban élnek.
Ők tudják, hogy mi mind a lét részei vagyunk, ami egy másik szó Istenre
Isten nem egy személy, ez az energia. Mindennek az öntudata a Teremtésben van.
Ez a Kozmikus Központi Tudat. Ez szeretet kozmikus energiája.
És csak amikor szeretettel élsz, akkor vagy összhangban a szeretettel, összhangban a léttel, összhangban Istennel.

Kérdés:
Szia, szeretném tudni mit gondolsz Jézus Krisztusról vagy (Jmmanualról)? Van itt anyagom ettől a fickótól, aki a Hedon Galaktikus Szövetségétől valónak mondja magát (Jeremiás tábornok), aki azt mondja, hogy Jézus számos bolygóra elutazott. Jmmanual "Talibid" könyvben, azt mondják, hogy Ő egy Plejádi vagy ilyesmi megtestesülés volt. Érdekelne, hogy te mit gondolsz róla, vagy hogy van-e valami fontos információ, amit tudnunk kéne róla, amit tudhatunk?
Válasz:
Ahogy egy videómban mondom, Jézus az űrtestvérünk. Ő egy spirituális mester, akinek az volt a küldetése, hogy tájékoztassa az embereket a létről (Istenről). De a tanításait az elmúlt 2.000 évben sokszor megváltoztatták a papok, a királyok és a titkos kormányzat.

Kérdés:
Mi a véleményed a Buddhista vallásról, úgy értem, hogy használni ezt a vallást, mint egy eszközt, azért, hogy emeljem a tudatosságomat? Mert szükségem van arra, hogy elszakadjak ettől az irányítórendszertől és a szükségét érzem, hogy más helyen legyek. Így egy Buddhista kolostorba akarok élni, mi a tanácsod erről?
Válasz:
Minden amire szükséged van, az benned van.

Kérdés:
A házasságon kívüli szex bűnös dolog?
Válasz:
Nem, nem az. Az az egyház szekta agymosása.

Kérdés:
Buddha (Siddhārtha Gautama) spirituális mester volt és a fény családjának egy tagja? És/vagy az emberiség történelmén keresztül manipulálták Buddha tanításait?
Válasz:
Igen.

Kérdés:
Gondolod, hogy a színek hatnak ránk, tartózkodnunk kéne a sötét színektől és világosakat vagy könnyűeket kéne választanunk? Miért viselnek a papok és az apácák többnyire fekete ruhákat?
Válasz:
Mert a papok és az apácák egy szekta kultusz tagjai, amit egyháznak hívnak.

Kérdés:
Hmm ok Alaje, mindenkinek családban kell élnie és gyerekeket kell csinálnia vagy élhetsz egyedül, nem bűn ez?
Válasz:
Nem, az csak az egyház kultusz és a gonosz kormányzatok agymosása. Az egyedüli bűn az amit ők csinálnak. Ártani másoknak, gyilkolás, agymosás...

Kérdés:
Szia Alaje, mi az a hely, amit mi pokolnak hívunk?
Válasz:
Ez a veszélyes démonikus egyház kultusz talánya, hogy félelemmel teli birkákként tartsák az embereket.

Kérdés:
Milyen bolygóról jött a Biblia Istene? Úgy tűnik abba kellett hagynia a tevékenységét. Úgy gondolom, a Szíriusz csillagrendszerből jött.
Válasz:
Nem, sok különböző faj volt, akik Istent játszottak.

Kérdés:
Kedves Alaje, tudnál mondani nekem valamit a Jehova nevű Istenről, kicsoda ő?
Válasz:
Jehova egy földönkívüli volt, aki évezredekkel ezelőtt volt a Földön és azt akarta, hogy egy Istenként imádják. Néhány Földi ember ma is imádja, mert vakon hisznek ősi hitrendszerekben.
Közzétette: www.fenyorveny.hu 
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több érdekességért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a friss hírekről!


alaje.hu
Share To:

Post A Comment: