Az emberek a magasabb bolygókon egységben élnek a léttel. Minél magasabb dimenziókba mész, a frekvenciában, annál fényesebbé válik minden. Tehát ott fénylények vannak, minden tiszta energia. A Föld nagyon alacsony frekvencián van, ahol az energia fizikai formában csapódik le és az emberek elfelejtették azt, hogy mindennek a spiritualitásban van az eredete. A kozmikus tudatosság. Tehát, az emberek elvesztették a kapcsolatot a Szellemmel (Istennel), nem értik azt, hogy az az élet (Isten) mindenhol ott van...

Kérdés:
Alaje, gondolod meg tudnád határozni a Plejádok életkörülményeit és atmoszféráját?
Válasz:
Az emberek a magasabb bolygókon egységben élnek a léttel. Minél magasabb dimenziókba mész, a frekvenciában, annál fényesebbé válik minden. Tehát ott fénylények vannak, minden tiszta energia. A Föld nagyon alacsony frekvencián van, ahol az energia fizikai formában csapódik le és az emberek elfelejtették azt, hogy mindennek a spiritualitásban van az eredete. A kozmikus tudatosság. Tehát, az emberek elvesztették a kapcsolatot a Szellemmel (Istennel), nem értik azt, hogy az az élet (Isten) mindenhol ott van... Fejleszteniük kell öntudatukat és sok életbe telik, amig újra képesek látni. A tapasztalatra van szükségük. Nem kell meggyőznöd azokat az embereket, ha nem állnak készen. Minden virág (ember) más időben virágzik ki... ahogy a videókban is mondom, az élet mindenütt jelen van az Univerzumban. Minden bolygón van élet, csak különböző dimenziókban, különböző rezgéseken. Még a Holdon és a Napokon is van élet. Nagyon sok olyan bolygó van, amelyeken ugyanolyan rezgésen van élet, mint a Földön, de a legtöbb bolygó sokkal fejlettebb és magasabb dimenzióban van élet rajta. Ez azt jelenti, hogy több a kozmikus energia és minden sokkal gyönyörűbb, fénnyel telítettebb. A természet csillog a ragyogástól, a virágok dalolnak, az állatok szelídek, mindenki telepatikus, nincsenek hazugságok, betegségek, nincs agresszivitás.

Kérdés:
Van oktatás az anyabolygódon és hogyan működik az oktatási rendszer?
Válasz:
A tanulás soha nem áll meg. Még a legmagasabb fény szinteken is tanulhatsz valamit. Az oktatás attól függ, hogy a bolygó milyen dimenziókban van. A legtöbb magasabb bolygón, a gyerekek megtanulják az összes Kozmikus Törvényt, hogy hogyan működik az élet és ők maguk választhatnak, hogy mit akarnak jobban megtanulni, hogy specialistává váljanak.

Kérdés:
Hello Alaje, néhány tudós azt állítja, hogy: "Az egyik probléma a Plejádi feltevéssel az, hogy a csillag a Plejádokban csak tízmillió éves, holott milliárd évek kellenek ahhoz, hogy bolygók fejlődjenek ki élettel és civilizációkkal." Hogyan magyarázod meg ezt?
Válasz:
Miből gondolod, hogy a Földi tudósok tudják, hogy a Plejádok hány éves? Még azt sem tudják, hogy miért vannak a Földön és sokan közülük egy füstölgő méregzsák. Ha majd megnézel 10 videómat, látni fogod, hogy azt mondom, hogy csak amikor egy magasabb energián és tudatosságon vagy, akkor láthatod a magasabb dimenziókat és az embereket benne. A legtöbb Földi tudós lát egy fát és azt gondolja, hogy ez csak faanyag. Fogalmuk sincs arról, hogy ez egy élőlény, akihez beszélhetsz.
Ahogy a videóimban mondom, a Föld nagyon fiatal, óvodás. A más bolygókon és dimenziókban lévő civilizációk, bölcs spirituális felnőttek, akiknek nem kell a 3D-ban élniük többet, mert fejlettek. Pont úgy, ahogy te sem lennél többet ásvány, mert már az ember formában vagy. Ez a fejlődés normális menete. A legtöbb Földi tudós olyan mint egy 3 éves gyerek, aki nem hiszi el azt, hogy vannak 80 éves felnőttek... De ahogy idősödik a tudatosságuk és nem egoisták és arrogánsak, stb., meg fogják érteni azt, hogy vannak még sokkal fejlettebb emberek is. És akkor a lélek elkezd tanulni.
Közzétette: www.fenyorveny.hu 
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több érdekességért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a friss hírekről!alaje.hu
Share To:

Post A Comment: