Az ok minden természetes betegségben mindig az energiaszintekben van és ha nem gyógyítod meg azt ott, akkor a fizikai szinten nyilvánul meg. Mindig arra kell gondoljál, hogy mit próbál a tested elmondani. Ha valakinek a szemeivel van problémája, mint a kancsalság, akkor van ott valami, amit nem akar meglátni vagy belefáradt. Meditálnia kellene rajta és önszeretetet kellene teremtenie azért, hogy meggyógyítsa az energiát, az okot. ~ Alaje plejádi tanításai: Kérdések és Válaszok - Egészség: Gyógyulás


Kérdés:
Kedves Alaje, köszönöm a pozitív üzeneteidet és információdat. Szeretném megkérdezni a véleményedet a Reiki rendszerről. Úgy gondolod ez egy megalapozott eszköz az önfejlesztéshez a nehéz időkben, vagy a sötét oldal trükkje? Volt erről egy látomásom, amint egy óriási arany energia medencéből sok sötét lény táplálkozik.
Válasz:
Nos, a Reiki rendszerben az emberek azt hiszik, hogy sok pénzzel spirituális ismereteket vehetnek és kitehetnek a falra egy képesítést, hogy az egójukat büszkévé tegyék és megmutassák másoknak milyen nagyszerűek... De egy valóban spirituális személy olyan, aki a bölcsességét sok elsajátított életen át, valódi tapasztalatokon keresztül szerezte meg. Ennek az embernek nem kell egy darab papír a falon, hogy ezt bizonyítani tudja. Ez csak egy rendszer, hogy ellopják a pénzedet. A spiritualitást nem lehet megvenni. A valódi spiritualitás belülről jön, amikor aktiváltad a valódi szeretetenergiát. Egyszerűen és ingyen.

Kérdés: Van néhány blokkom az elmúlt életekből, amiktől nem szabadultam meg. Ez zavar engem az életemben. Próbáltam meditációval és más dolgokkal, de csak nem tűntek el. Van valami véleményed a regressziós hipnózissal kapcsolatban? Tehát, nem kellene megakadnom ezeken a sejtszintű emlékeken? Jó dolog lehet ezt megcsinálni, vagy okozhat bármilyen kárt a lélekben?
Válasz:
Ha már tudod, hogy mi az ami blokkol, tudsz dolgozni a kitörlésükön. Meditációban gondolhatsz rá és a megoldására, amit meg tudsz csinálni. A mindennapi életed során, figyelheted a helyzeteket amik jönnek feléd és gondolhatsz arra, hogy mit próbálnak elmondani neked. Amint egyszer leszűrted a blokkban rejlő leckét és a bölcsességet, soha nem fognak visszajönni, mert elsajátítottad őket és a tudás mélyen eltárolódott a lelkedben.

Kérdés: Iszom egy vérnyomás gyógyszert, sok év óta próbálok megszabadulni tőle, de a testem reagál rá amikor abbahagyom. Tudom a szívemben, hogy nem ez az amire szükségem van... Mit kellene tennem?
Válasz:
A magas vérnyomást gyógyítatlan érzelmi problémák okozzák, el kellene engedned őket. Akár ebből az életből, akár az előzőkből. Gyakorold a meditációt. Továbbá szedheted ezeket a gyógynövényeket a magas vérnyomásra: Macskagyökér, Medvehagyma, Páfrányfenyő, Ginseng, Saláta, Májusialma, Galagonya, Allium Strath comp, Mezei cickafark (Bella Donna comp, Fehér fagyöngy).
Az alacsony vérnyomást az okozza, hogy nem kaptál elég szeretetet gyerekkorodban, vagy az elmúlt életedben és pesszimista vagy. Ezeknek a személyeknek önszeretetre van szükségük és el kell határozniuk, hogy a mostban éljenek.
Továbbá szedheted ezeket a gyógynövényeket az alacsony vérnyomásra: Csalán, Rozmaring, Cékla, Kakukkfű, Ambra Similiaplex, Angioton S, Babérmeggy, Cardiavis N, Cefadysbasin, co-Hypt spag., Conva-Cyl, Hypotonie-Gastreu R44, Infi-Camphora Drops, Levico comp., Rubellit D10, Skorodoit globules.

Kérdés: Mi a spirituális oka az epilepsziás rohamnak? Lehet csakis karmikus oka?
Válasz:
A rohamokat egy negatív energia váltja ki, vagy egy negatív lény az alsóbb asztrális dimenzióból. Vagy sok negatív lény (démonok, gonosz halott emberek, asztrális paraziták) zavarja az energiát, a testet és az áldozat tudatosságát. A negatív energia zavarja a test energiaáramlását és szeretet magas rezgésével történő gyógyítása szükséges. Ez néha megtörténhet az elmúlt életek negatív karmája miatt is. Ahogyan a videóimban mondom, előbb vagy utóbb minden amit tettünk, visszajön. Ez az ok és okozat univerzális törvénye.

Kérdés: A nagynénémnek problémái vannak a veséivel. Most kellett elkezdenie a vesedialízist. Mit tudnál velünk megosztani ezen a különleges gyógyító fórumon? A spirituális történettel kapcsolatosan, ami egy ilyen betegség mögött áll és, hogy milyen gyógynövények vannak, amik segítenek ebben az egyedi betegségben.
Válasz:
Egy fertőzés a vesékben megmutatja, hogy valakinek önszeretet hiánya van. Valaki, aki csalódott és mérges akár egy gyerek. A vesék mérgeket és negatív érzelmeket szűrnek ki a vérből és a szabályozzák a vizet a testben. Ha túl sok negatív érzelmed van, mint a harag, kövek formájában fog megtestesülni. Melegen kell tartanod a veséket fizikailag és érzelmileg is, szertetettel. Ha megfáznak, megfertőződnek és nem tudnak semmit sem kiszűrni. Tehát néha vért ürítessz. Ez nőkkel sokkal gyakrabban fordul elő, mint a férfiakkal. Előbb-utóbb az embereknek méregteleníteniük kell a veséiket. A természetnek vannak erre növényei.
Használhatsz: Nyírt, medveszőlőt (uva-urso), Borbolyát, Babokat, Vizitormát, vagy elmehetsz a gyógyszertárba és szerezhetsz egy természetes gyógynövénykeveréket, úgy mint: Albumo-Gastreu R64, Renes/Equisetum comp.

Kérdés: Alaje, meg tudnád nekem mondani kérlek, hogy hogyan gyógyíthatnám meg a kancsalságomat?
Válasz:
Az ok minden természetes betegségben mindig az energiaszintekben van és ha nem gyógyítod meg azt ott, akkor a fizikai szinten nyilvánul meg. Mindig arra kell gondoljál, hogy mit próbál a tested elmondani. Ha valakinek a szemeivel van problémája, mint a kancsalság, akkor van ott valami, amit nem akar meglátni vagy belefáradt. Meditálnia kellene rajta és önszeretetet kellene teremtenie azért, hogy meggyógyítsa az energiát, az okot. Továbbá a fizikai szinten használhatod a Szemvitítófű növényt (Euphrasia officinalis). Használhatod szemcseppként, vagy teát készíthetsz belőle és borogathatod a szemedet vele azért, hogy a gyulladást, a homályos látást és a szemfáradtságot meggyógyítsad. Rövidlátásban, edzzened kell a szemeidet, amikor kimész. Nézz távolra és közelre. Hátra és előre.

Kérdés: Tudod, hogy mi az oka a fogletörésnek? A barátom 34 éves, nagyon kicsi kora óta vannak fogfájdalmai. Amalgám van az őrlőfogaiban, de néhány év óta az őrlőfogai letöredeznek. Egyetlen őrlőfoga sincs hátul, csak az első fogaival tud enni. Nagyon belefáradt abba, hogy nem lesz egyetlen foga sem pár éven belül. Van valami amit a meditációban mondhat azonkívül, hogy kozmikus energiát küld a fogainak?
Válasz:
A fogak képviselik a döntéseket. A fogproblémák azt mutatják, hogy valaki nem tud meghozni egy döntést. A vérző fogínyek azt mutatják, hogy valakinek örömhiánya van az élet döntéseitől. Az életben való saját döntések iránti bizalom egy hiánya. Az önszeretet egy hiánya. Ahogyan a videóimban mondom: "A szeretet a megoldás mindenre". A fogínygyulladásra használhatod ezeket a természetes gyógynövényeket: Bryonia Strath comp., Kálcium, Magnézium, Phytolacca forte Vitaplex N, Ratanhia szájöblítő, Vulpur spag, Salviathymol, Kamistad.

Kérdés: Szeretném tudni, hogy mi a genitális szemölcs oka a lányoknál és hogyan gyógyítható?
Válasz:
A nemi betegségek azt mutatják meg, hogy a betegnek a szexualitással és a saját testének, a saját nemi szervének az elfogadásával van baja. Önszeretet hiánya van. Ahogy sokszor mondom: "A gondolatok és az érzések energia és a valóságot teremtik.", "A szeretet a megoldás mindenre". Ezt a személyt a Földi társadalom negatív hitrendszere és a vallási kultuszok programoztak be. Továbbá egy olyan hit amit magáévá tett, ahol büntetés szükséges. Vagy olyan dolgok, hogy a szexualitás egy becstelenség és, hogy van egy Isten szakállal, aki majd meg fogja büntetni őt. Ezek a negatív gondolatok vannak elültetve a Földi emberekbe évezredek óta azért, hogy félelemben és gyengeségben tartsák őket.

Kérdés: A barátomnak van egy lánya, aki 9 éves és nagyon beteg. Az orvosok vírusos tüdőgyulladást diagnosztizáltak nála, de nem biztosak benne. Folyamatosan vért hány és nem tud megemészteni semmilyen ételt. Az anya nagyon aggódik, hogy a lánya nem tudja abbahagyni a vér hányását. Van bármilyen természetes gyógyszer, amit ez a gyerek bevehetne?
Válasz:
Egy gyulladás a gyerekben azt mutatja meg, hogy a gyereknek nem tetszik az energia a családban. Egy "gyulladást" mutat a családban. A gyerek nem érzi a harmóniát, félelmet és dühöt érez. Nem tetszik neki a helyzet és ezért kihányja. A harag, az elkeseredettség és az öröm hiánya teremti a vírusokat a testben. A gyereknek valódi szeretetenergiára van szüksége, ami a szülők szívéből jön. Nem csak a beszédből. A béke érzésére van szüksége, védelemre és szeretetre azért, hogy biztonságban és boldogan érezze magát. Minden gyulladásra használj Tömjénfa kapszulát (Boswellia serrata). Továbbá meg kell erősíteni az immunrendszert: a szeretet kozmikus fényenergiájával, vitaminokkal, Cistus Incanus, BVK (Roche), Gingseng.

Kérdés: Szeretnék az Alzheimer kórról többet tudni. A nagynéném 15 évvel ezelőtt sétált az utcán és elütötte egy autó. Ezután lett ez a betegsége. Lehetséges szeretettel és fénnyel ennyi év után is meggyógyítani?
Válasz:
Az Alzheimer kór azt jelzi, hogy egy személy ellenáll annak, hogy elfogadja a világot olyannak amilyen, reménytelenséget és dühöt érez. Ezzel a fajta gondolkodásmóddal, ezek az emberek bevonzzák a helyzeteket, amik még rosszabbát teszik a dolgokat. Gátolják a természetes gyógyító áramlást és a lét (Isten) segítségét. Mindenkinek szabad akarata van és mindenki felelős a saját gondolataiért és tetteiért.

Ahogy a videóimban mondom: "A gondolataink és az érzelmeink teremtik a jövőt". Ahogyan egy embernek a Földön, mindenkinek az a leckéje a Földön, hogy megtanulja irányítani a gondolatait és az érzelmeit azért, hogy fejlődjön és spirituális legyen. Azért, hogy magasabb dimenziókba legyen képes leszületni. Ahogyan a videóimban mondom: "Minden gyógyítható, ha elég magas a kozmikus szeretetenergia" , "Ha meg akarsz változtatni egy alacsonyabb energiát, magasabb energiát kell használjál".

Kérdés: Van valami információd a Parkinson-kórról, ami segítség lenne a számomra?
Válasz:
A Parkinson-kór oka: a félelem jelzése, megpróbálni megszökni valami vagy valaki elől. A megoldás: A szeretet kozmikus energiája, meditáció, önszeretet, bizalom a létben (Istenben).

Kérdés: Az apám egy cukorbeteg. Naponta szükséges inzulint adagolnia. Mi a cukorbetegség oka és milyen természetes gyógynövényeket tud használni, hogy javítsa az állapotát? Korábban abbahagyta a húsevést és nem iszik annyit. A dohányzása szintén csökkent. Habár, múltkor elkezdett húst enni megint (bár sokkal kevesebbszer mint korábban).
Válasz:
A cukorbeteg emberek elveszítették az élet "édességét" és sóvárognak, hogy visszakapják. Bánatosak és szomorúak. Ez az amiért a legtöbbjük dohányzik, alkoholt iszik, túl sokat eszik, túl stresszes, mivel kompenzálni próbálják az energiaveszteséget és az ürességet. De ez tovább rontja a cukorbetegséget és szívrohamot vagy érelmeszesedést kaphatnak.

Újra bízniuk kell az életben. Bízni a létben és az élettervükben. Bízni abban, hogy az életben mindennek oka van. Látniuk kell, hogy mi a megtanulandó és megoldandó lecke benne. Ha a lélek nem oldja ezt meg ebben az életben, a következő életében kell. Ezért van az, hogy cukorbeteg kisbabák születnek. A cukorbeteg embereknek ezeket a megerősítéseket kell használniuk: "Szeretem magamat", "Bízom a létben és nyitott vagyok az élet kellemességének a megtapasztalására". Edzzeniük kell a testüket és meg kell szabaduljanak a stressztől.

Továbbá: Zöld babok, Csalán, Örménygyökér tea, Áfonya, Bodzavirág tea, krumplik, Lapulevél és egy ezek közül: Chichorium/ Pancreas comp, Compositum Truw 94 ½ Pankreas, Diabetobal forte N, Glucorect spag, Mezereum forte Vitaplex, Phaseolus Similiaplex, Speci-chol spag.

Kérdés: Meg tudnád mondani, hogy ismersz-e egy gyógynövényt vagy valami ilyesmit, ami meg tudná gyógyítani a Multiple Sclerosis-t? Segítenem kell egy hozzám közelálló személynek az életben.
Válasz:
A Multiple Sclerosis az idegek és az agy gyulladása, miután paraziták kaptak erőre az agyban és a gerincben.
Ezt a gyulladást különböző okok okozhatták:
1 - akaratosság, szűklátókörűség, szellemi keménység, makacsság, félelem
2 - amalgám/higany a fogakban és más nehézfémek különböző forrásokból
3 - hús és a hal: a hal és más állatok nehézfémmel fertőzöttek, az ipari mérgek miatt.
4 - Az emberek számára, akik benzinkutakon vagy garázsokban dolgoznak, fennáll a veszélye, hogy a testükbe/vérükbe gázolaj, kerozin vagy benzin kerül.
5 - klóros és fluoros ivóvíz
6 - mérgek és nukleáris reaktorok

Megoldás = a szeretet rezgése, nem enni húst, tömjén kapszulák (Boswellia serrata), potassium phosphoricum, kivetetni az amalgám töméseket és aztán méregteleníteni Taraxacum comp.-al, vagy bojtorján tinktúra, az összes nehézfémet (mint a higanyt) méregtelenítsed Toxex-el vagy orvosi faszénnel.

Kérdés: Mi a legjobb módszer, hogy megállítsuk a hajhullást és hogyan nő vissza?
Válasz:
Ezt már megválaszoltam a korábbi nyilvános hozzászólásaimban. A test a lélek temploma. A haj olyan, mint a kozmikus energia antennája. Egy érzékelő egység. Csak úgy, mint a fa ágai vagy a rovarok vagy más állatok érzékelői. Továbbá, a hajban találhatsz elmúlt tapasztalatok eltárolt emlékeit is. Ezért van az, hogy néhány ember egy traumatikus élmény után levágatja a haját. Valójában az egész test a kozmikus energia egy antennája, a haj pedig a külső ágai, amik még érzékenyebbek.
A hajhullás egy jelzés, hogy az "antenna" energiaáramlása gátolva van. Egy jelzés a stresszre, félelemre, hogy mindent a racionális elmével akarunk irányítani, hogy nem bízunk az Isteni útmutatásban. Tehát a szeretet ismét a megoldás a problémára. Az önszeretet és a bizalom a Forrásban (Istenben). Továbbá ehetsz köles magot (Gramineae/Poaceoe), ami szintén segít visszanöveszteni a hajat. Vannak köles kapszulák is. A bőrre, hajra és a körmökre használhatsz időnként SILICEA-t is.

Kérdés: Alaje, ismersz természetes gyógymódot a rákra?
Válasz:
Ahogy a videóimban mondtam, a betegségek negatív energiákból vagy elfojtott gyógyítatlan érzelmekből származnak. Néhánynak karmikus oka van, néhány azért van, hogy megtanulj egy leckét és párat a titkos világkormány gyártott.
A kozmikus szeretet magas rezgésével, az összes negatív energiát átalakíthatod. Ahogyan a videóimban mondom: "A szeretet a megoldás mindenre". Mindent meggyógyíthatsz, ha az energia amit használsz elég magas rezgésű. A legmagasabb rezgésű energia amit teremthetsz, az a szeretetenergia. Ez az energia át tudja alakítani és meg tudja gyógyítani a fizikai valóságot. Átalakíthatod az ételed, a vized, a tested, mindent. Semmi sem olyan erőteljes, mint a lét (Isten) energiája.
Ha a félelem vagy a gyűlölet energiáját teremted meg, gátolod a magasabb energiák működését. Mivel irányítod ezt az energiát. Szabad akaratod van. Te vagy a belső fejlődésed mestere. A lét válaszol a kívánságodra. Minden betegség el akar mondani valamit. Ha felismerted ezt, meggyógyíthatod magadat. Sok ember, aki felismerte már ezt, meggyógyította önmagát.
Az utálat, irígység, harag vagy a mély szomorúság rákot okozhat. Tehát az első dolog amit tenned kell az az, hogy teremts szeretetenergiát a szívedben és bocsásd meg a múlt gondjait.
További rákellenes gyógynövények:
Articsóka, Macskagyökér, Nyírfalevél, Sárgarépa, Fokhagyma, Káposzta, Mária tövis, Petrezselyem, Körömvirág, Metélőhagyma, Boróka, Galagonya, Fahéj, Hagyma, Szibériai ginseng. Igyál céklát, enzimeket és vitaminokat, hogy fagyöngy termékeket szedhess.

Vannak gyógykészítmények, amiket meg tudsz venni a patikában:
Alcangrol, Conium Similiaplexes, Derivatio H, Eleu-cocci, Pflügerplex Argentum, Pflügerplex Baptisia, Premna integrifolia complex, Wobenzym, Cancer tea the Indians:’s claw (Uncaria tomentosa).

Szintén vannak természetes gyógymódok:
Ózon terápia, Ion ózon fürdő.

Kérdés: Tudod, hogy milyen étel vagy növény tud segíteni a sugárzás ellen?
Válasz:
Tengeri moszat.

Kérdés: Szia, engem ekcéma gyötör. A lábaim meg vannak dagadva és a viszketés elviselhetetlen. Próbáltam gyógynövényeket és olajokat, de nem használnak. Mit tudnék tenni? A doktor csak szteroid krémet adott, ami egy kicsit segít és aztán visszatér. Minden javaslatot értékelnék. Elolvastam amit az ekcémáról mondtál és sajnos számomra nem működnek.
Válasz:
A bőrproblémák vagy a bőrgyulladás gyakran ered félelemből, vagy ha régi haragot cipelsz, amit nem akarsz elengedni. A pattanásnak sok oka lehet: a levegő szennyezettsége, étel, cukor, csokoládé, műkaja, hamburger, állati hullaevés, stressz, vagy lehet genetikai oka a szüleid által.
A vegetáriánus étkezés mellett használhatsz SILICEA-t, hogy meggyógyítsd a bőröd. A kisértágulat akkor tűnhet fel, amikor kávét vagy alkoholt iszol. A bőrre, hajra és a körmökre használhatsz SILICEA-t időnként. A spirituális fény használata a meditációban és az önszeretet, szükséges minden bőrproblémánál.

Kérdés: Mit kellene tennem, hogy megszabaduljak a gombás bőrbetegségtől? Mi az oka? Böjtölök, meditálok... néha teljesen eltűnik, de aztán visszajön...
Válasz:
A gombás bőrfertőzéseknek sok különböző oka lehet. Genetikai hajlam (fokozott cukorkiválasztás), a higiénia hiánya, egy szappanallergia, érzelmi stressz, félelem/fóbiák vagy harag. Használhatsz bőrkrémeket a kérdéses gombára, de emellett meg kellene tanulnod az érzelmi egyensúlyt. A meditáció és a nevetés pozitív hatással tud lenni és meggyógyítja a testben a biokémiai és energetikai folyamatokat. Egy gombás fertőzéssel fontos tudni azt, hogy még akkor is fontos 2 hónapig folytatnod a kezelést, ha már nem látszik a gomba sehol a bőröd felületén. Csak ezen a módon gyógyíthatod meg és előzheted meg teljesen, hogy visszajöjjön.

Kérdés: Majdnem egy év telt el azóta, hogy elkezdtem szenvedni a nyáktömlő-gyulladástól a jobb térdemben. Az orvosok nem képesek segíteni nekem. Kemény időszak ez a számomra, mivel megakadályoz a normális járásban, sétálásban, stb. Tudnál kérlek javasolni valami természetes gyógymódot a számomra? A gondolataim gyógyító energiáival, lehetséges lenne a gyógyulás?
Válasz:
A lábak az elmozdulás szimbólumai. Ha gond van a lábakkal, akkor lehet, hogy félsz a jövőtől. Félsz kimozdulni. Bármilyen gyulladás esetén, használhatsz Tömjénfa tablettákat.

Kérdés: Valóban aggódom az alsó háti sérülésem és a nyaksérülésem miatt. Úgy gondolom lehet, hogy azt jelenti, hogy a gyökércsakrám és a torokcsakrám gátolva vannak. Mit javasolnál, fel kellene szabadítanom a blokkokat?
Válasz:
Edzzened kell a hátadat, hogy felépítsd az izmokat és ha gyulladás van a hátadban, használhatsz Tömjénfát.

Kérdés: Hello Alaje, mi az oka a fogfájásnak spirituális szemszögből?
Válasz:
Nem képes meghozni a saját döntéseit.

Kérdés: Alaje, egy jóbarátomnak trombózisa van. Mi lehet ennek az oka?
Válasz:
Trombózisnál a véráramlás gátolva van. Más szavakkal, egy energetikai blokkod van, aminek hatása van a fizikai testre. Ez annak a jelzése, hogy "nem bízol az életben", "nem vagy összhangban az élet energiájával", "nem vagy összhangban a léttel", "nem engeded, a kozmikus energiát áramolni", "félsz az élettől".

Kérdés: A kérdésem lehet, hogy nem nagy szám, de lehetséges, hogy tudod a hajhullás okát vagy, hogy mit tehetünk azért, hogy újra kinőjön a haj? Azt hallottam, hogy ennek nincs köze a hormonokhoz és az oka valahol máshol lapul. 21 éves vagyok és nem akarom már elveszíteni minden hajamat.
Válasz:
A hajhullás félelemből ered, a stresszből, abból, hogy irányítgató különcök vagyunk és nem bízunk az életben. Szeresd magadat és az életedet. A szeretet a megoldás mindenre.

Kérdés: Honnan származnak a pajzsmirigy okozta problémák? (Rákerestem a kérdések és válaszok listában, de ott csak a torok problémák általános magyarázatát találtam.) Próbálom megérteni, mit kell meggyógyítanom magamban?
Válasz:
Ha a torkokkal vannak gondjaid, ez azt jelenti, hogy a torokcsakrának van egy blokkja. 4 oka lehet annak a blokknak:
1. Ez azt jelenti, hogy azért van ott egy blokk, mert mások arra programoztak be, hogy csendes legyél. Nem vagy képes magad beszélni, hogy meglegyen a véleményed, hogy elmond az igazat. Nincs meg a bátorságod, hogy kifejezd magadat.
2. Szintén jelentheti azt a blokk, hogy először meg kell tanuljál szépen bánni az emberekkel. Miután megtanultál szeretettel beszélni az emberekkel, a blokk el fog tűnni.
3. Azért, mert visszatartod a dühödet.
4. Azért, mert ellenállsz, hogy megváltoztasd magadat.

Kérdés: Nem tudom, hogyan segítsek az anyámnak. Krónikus mandulagyulladása van. A tisztítási eljárás után az orvosnál jobban érezte magát, de pár nap múlva újra érezte a fájdalmat. Az orvos műtétet javasol, de nem ad abszolult garanciát.
Válasz:
A mandulagyulladás azt mutatja meg, hogy a torokcsakra és az immunrendszer energetikailag gyenge, ezért fertőződik meg baktériumok által. A blokk a torokcsakrában akkor jön, amikor valaki nem mer kimondani valamit, vagy ha azt hiszi, hogy nem ér semmit ha kimondja, illetve ha csak mérgesen nyel. Meg kellene tanulnia bátran beszélni, de barátságos szavakkal.
Gyógyulás: Meditáció, fény és szeretet küldése a toroknak.
Természetesen gyógynövények: Közönséges gyíkfű tea, Kamilla tea, Citromfű tea. Bolus Eukalypti comp., Echinacea oral spray, Lachesis comp., Lymphomyosot.

Kérdés: Van egy kérdésem az alvási paralízissel kapcsolatban. Szörnyen gyakran tapasztalom meg ezt. Szerencsére semmilyen igazán rémisztő tapasztalatom nem volt, kivéve egyszer... A tudósoknak úgy tűnik nemigazán van jó magyarázatuk rá és ötletük sincs, hogy mit kezdjenek vele. Mi az alvási paralízis oka és mit tehet valaki, hogy megelőzze ezt?
Válasz:
Alvási bénulás akkor történik, amikor hirtelen sok életenergiát veszítesz. Ezt negatív alacsony asztrális szintű entitások vagy a Szürkék (idegenek) tudják megtenni. Akkor tudják megtenni, amikor az aurád, a védelmi meződ gyenge. Cigaretta drogok, alkohol, negatív gondolatok vagy érzések, alacsony energiájú ételek mint a hús, vagy negatív emberek a közeledben, mindezek gyengítik az aurát és az aura kilyukad, vagy asztrális parazitákat szerezhetsz. Ezeken a lyukakon keresztül be tudnak hatolni az energimeződbe és lophatják az energiádat. Meg kell erősítened az aurameződet erőteljes kozmikus fénnyel és szeretettel. Használd a meditációimat a videóimból.

Kérdés: Mi az oka a kisértágulat betegségnek (a fizikai jelentése mellett)?
Válasz:
A bőrproblémák vagy a bőrgyulladás gyakran a félelemből vagy régi haragból erednek, amelyet nem akarsz elengedni. A kisértágulat akkor is feltűnhet, amikor kávét vagy alkoholt iszol.

Kérdés: Szeretném tudni (a fizikai szint mellett), hogy mi okozza az olyan légzési nehézségeket, mint a homloküreg-gyulladás? (Mint ahogyan a szemproblémák = nehézségek, hogy szembenézzen a valósággal, stb...)
Válasz:
A homloküreg-gyulladás egy gyulladás, ami akkor jön, amikor nem tetszik valami, vagy valaki hozzád közelálló. Amikor nem tetszik a "szaga" valaminek és ez felbosszant. Használd ezt a megerősítést: "Harmóniával, békével és szeretetenergiával telített vagyok!"

Kérdés: Van egy kérdésem a fülcsengésről (állandó csöngés a fülekben). Anyámnak van ez most, már évek óta. Ő egy olyan személy, aki visszautasít meghallgatni másokat, akiknek borzasztó egója és eltorzult büszkesége van. Tudod, hogy mi okozza általában, spirituális/energetikai szinteken a fülcsengést?
Válasz:
Bármilyen gondot a füllel, a Forrás igazságának a meghallgatása, a lélek és a szeretet visszautasítása okozza. Különösen amikor a személy arrogáns, egoista, vagy ha negatív gondolatai vannak, a lélek megpróbálja figyelmeztetni a személyt egy riasztással a fülben. A gondolatok és az érzések energia és hogyha ezek negatívak, beteggé teszik a személyt. Ez a Forrás (Isten) egy rezgése, ami megpróbálja elmondani neked azt, hogy gátolod a spirituális áramlást és a szeretetet. Ennek a személynek meditálnia és koncentrálnia kell arra, hogy: "Mi az, amit nem akarok meghallani?", "Nyitott vagyok meghallani bármit, amit az élet megpróbál elmondani nekem.", "Megengedem a szeretetnek a szívemben, hogy meggyógyítson".

Kérdés: Tudod, hogy mi a spirituális oka a pitvarfibrillációnak?
Válasz:
Minden szívproblémának érzelmi problémákhoz van köze, a hiányzó örömhöz, stresszhez, szomorúsághoz, haraghoz... Meg kell szabadulnod mindezen alacsonyabb energiáktól és magasabb energiával kell feltöltened magadat. Ezt az energiát szeretetnek hívják. Használd a következő megerősítést pár hónapig: "A szeretet és az öröm keresztüláramlik a szívemen."

Kérdés: Nagyon beteg vagyok vastagbélgyulladással. Csak párolt zöldséget eszem és néha halat. Semmi búza és tejtermék. Semmi műkaja. Neem olajat, B-C-D vitaminokat, Magnéziumot, Omega-3-at, L-Glutamint, Kurkumát és esténként Kankalin olajat szedek. Leteszteltek parazitákra. Nagyon fájdalmas számomra az evés és sokat vagyok a WC-n. A fájdalom és a kényelmetlenség megőrjít! Tudnál javasolni valamit, ami meg fogja meggyógyítani a beleimet?
Válasz:
Most a vastagbélgyulladásban, az energiaszintet kivéve, 6 dolgot kell figyelembe venned a fizikai szinten:
(A) A rostban gazdag étel hiánya. A barna kenyér jobb mint a fehér. A fehér kenyér és az állati hullák 2-3 napig a belekben maradhatnak és mérgeket teremthetnek.
(B) Ne fojtsd el a béltevékenységeket. Hallgass a tested természetes ritmusára.
(C) A testmozgás hiánya. Ha sokat ülsz stresszel kombinálva, a belek megbénulnak és nem működnek helyesen. Ez vízveszteséghez vezet, így az összetétele kemény és száraz lesz.
(D) Óvakodj a sztressztől és az izgalmaktól. Használj meditációt, hogy ellazulj.
(E) Figyelj oda, hogy mit eszel. Ne egyél állati hullákat. Alacsony a rezgésük és a halálfélelem energiáját tárolják magukban, továbbá hormonokat az iparból és a génmanipulált élelmiszerekből. Ne egyél szalmonellás tojást. Ne egyél rohadt húst, az bőrbetegségeket tud okozni.
(F) Soha ne szedj semmilyen antibiotikumot. Rombolják a szükséges jó bélbaktériumokat.

Tehát a probléma a vastagbélgyulladásnál, a test mérgezése negatív energiákkal és ételekkel, amik sokáig a belekben maradnak. Ezek a mérgek a vérbe kerülnek végül, így olyan gyorsan meg kellene gyógyulni, amilyen gyorsan csak lehet. A természetnek van néhány gyógynövénye erre: Csípős csalántea, Kapor tea, Len magok, Aszalt szilva dzsúz. A patikában szerezhetsz homeopátiás gyógykészítményeket: Plumbum Pentarkan S, Aquilinum comp., Chole-Cyl, Defaeton spag., Gentiana comp., Hepatodoron.

Kérdés: Apámnak zöldhányogja van és el fogja veszíteni a látását. Van valami, ami segíthet neki?
Válasz:
Nos, mint minden betegségnél, az ok mindig az energiaszintben van. Ha nem gyógyítod meg ott, akkor a fizikai szinten fog megtestesülni. Mindig arra kell gondolnod, hogy mit akar a tested elmondani neked. Ha valakinek a szemeivel van problémája, akkor van valami amit nem akar meglátni. Meditálnia kellene rajta azért, hogy meggyógyítsa az energiát, az okot. A fizikai szinten használhatod a Szemvidítófű (Euphrasia officinalis) növényt. Használhatod szemcseppként, vagy készíthetsz teát belőle azért, hogy meggyógyítsad a gyulladást, a homályos látást és a szemfáradságot.

Kérdés: Van egy bőrbetegségem, ami rossz energiát teremt számomra. Vitiligónak hívják, egy autoimmun megbetegedés, ami a bőr néhány területén pigment hiányt okoz (fehér foltokat). Elég jól megtanultam együtt élni ezzel a betegséggel, a negativitás teremtését belőle már elengedtem. De azért, hogy a teljes hatást elérjem, valóban el kell engednem! Ezerszer imádkoztam már Istenhez, hogy segítsen nekem, de a dolog, amit az előző hozzászólásodban írtál az imádkozásról érzékennyé tett engem. Azt gyanítom, hogy meg kell találnom a saját segítségemet. Ez a betegség egy egyszerű rendellenességnek néz ki a gyógyítás szempontjából, de az orvosoknak nincs gyógymódjuk ilyen egyszerű dologra. Számos krémet kipróbáltam már, UV fény kezelést, Nap kezelést. Az egyetlen eredmény, az néhány barna folt a fehér foltokon belül. Valójában az ebben való hitre összpontosított energiáim el fognak szállni, eredmények nélkül. Mindenhol kerestem válaszokat. Most igazán érdeklődve hallanám, hogy mit mondasz erről, ha tudsz segítni.
Válasz:
Ez a betegség nem termel rossz energiát. Csak azt mutatja meg, hogy az energiák benned nincsenek használva. Lehet a stressz miatt. Erőteljes spirituális energiával, bármit meggyógyíthatsz. Néha sok időt vesz igénybe, hogy ilyen erőteljes energiát teremts. Attól függ, hogy milyen gyorsan fejleszted a tudatosságodat. De ha nincs türelmed erre, megkérdezhetsz más orvosokat is, mert vannak orvosok, akik egy hónapon belül meg tudják ezt gyógyítani kenőcsökkel.

Kérdés: Mit tudok tenni a nagynénémmel kapcsolatban, aki erősen dohányos és ugyanabban a házban lakik. Mindenhol dohányzik és nem igazán tudom kikerülni. Valami ötlet?
Válasz:
Nos, a legjobb lenne kiköltöztetni a házból.

Kérdés: A barátnőm és a fiútestvére ekcémától szenvednek és már kisgyerekkoruk óta szenvednek tőle. Nagyon gyakran jön és megy. Hogyan segíthetnek magukon, hogy meggyógyítsák ezt a betegséget?
Válasz:
Nos, ezt attól függ, hogy milyen fajta ekcémád van.
De mindenek előtt, meg kell erősítened az immunrendszeredet a következőkkel: Kozmikus fényenergia, Vitaminok, Kövirózsa tea (Cistus Incanus), BVK (Roche), Gingseng.
Különösen ha antibiotikumokat szedtél. Csak olyan hidratáló tusfürdővel mosakodjál, amiben nincsen alkohol.
Fürödj meg Közönséges cickafark és savó fürdőben. A patikában találhatsz savó port. Egyél répát és igyál Kerti sarkantyúka, Kamilla és Tölgyfa teákat.
Használd ezeket a gyógynövényeket: Demyc N spag., Mucan spag., Silicea colloidal comp., Gelatum, Antimonit D12.
Hogy megállítsad a viszketést, használd ezeket: Cefabene, Dermatodoron, Psoriasis-Gastreu, Rubisan, illetve mézet a bőrödön.
Használhatsz krémeket, amik Clotrimazol-t, vagy Terbinafinhydrochlorid-ot tartalmaznak, ha bőrgombád van.

Kérdés: Nem dohányzom és nem iszom alkoholt. Szintén nem eszem műkajákat. De 5-6 éve sok orvosságot szedtem be a pattanás problémámra, amim volt. Szükséges méregtelenítenem azért, hogy meggyógyítsam a testemet és a DNS-emet?
Válasz:
Nos, ha úgy látod hogy a kémiai gyógyszerek ártanak neked, meg kellene próbálnod a természetes gyógynövényes gyógymódot. Továbbá, engedned kéne a Napnak, hogy meggyógyítsa a bőrödet.

Kérdés: Az utóbbi időben rendkívüli módon depressziós voltam és aggódással telített. Nem számít, hogy milyen keményen próbálom elfelejteni a negatív gondolataimat, nem tudom. Van valami tanácsod, amit tudnék tenni azért, hogy boldogabb legyek?
Válasz:
Meg kell szabadulnod a negatív energiáktól, amik megzavarnak. Csak szerető, nem dohányzó, nem alkoholista emberekkel érintkezzél, menj gyakran a természetbe és zuhanyozz le minden alkalommal, amikor rossz energiát érzel a testedben.

Kérdés: Kedves Alaje, hogyan tudod az asztmát gyógyítani?
Válasz:
Nos, először is arra kell gondolnod, hogy mi az asztma oka.
A rossz energia okozza valami vagy valaki miatt, aki felbosszant és elszívja a levegődet?
Vagy, valami félelmed van valamitől?
Vagy, a levegő ahol élsz szennyezett? Gyakran mész a természetbe friss levegőt szívni?
Vagy, közel vagy dohányzókhoz?
Vagy, allergiás vagy valamire?

Itt vannak a természetes gyógynövények rá: Mezei zsurlófű, Örvénygyökér, Tiszafa, Eucalyptus, Bodza, Ökörfarkkóró, Levendula, Luffaszivacs, Kankalin, Lándzsás útifű, Asthma-Gastreu N R43, Cepa D4, Droserapect, Ephedra-Strath comp, Flores Tritici comp és természetesen fénymeditáció.

Kérdés: A hajhullást a negativítás vagy csak a rossz gének okozzák? Van valami gyógymód?
Válasz:
A rossz gének, a rossz energiákból jönnek, sok generáción keresztül megteremtve. Gyógymód: Jó energiák / szeretet. A másik lehetőség, hogy egyél kölesmagot (Gramineae/Poaceoe). Vannak köles kapszulák is.

Kérdés: Szia Alaje, köszönöm a gyönyörű bölcs szavaidat. Áldok mindenkit akiknek megtelik a szíve szeretetenergiával. Mindenkinek meg kellene találnia az erejét, hogy rátaláljon a belső békére és a gyönyörre a szívében. Mindenkinek a lelkére kellene hallgatnia, ami a lelküket fel fogja emelni és vidítani a lét örökkévaló igazságában. Szeretet és fény mindenkinek!
Válasz:
Köszönöm minden fajta embernek a szerető üzeneteket és az energiát. Minden gonosz embernek, aki folyamatosan sértően és gyűlölettel támad engem, javaslom, hogy nézzék meg az 5-ös és 10-es videómat.

Kérdés: Van valami ötleted, hogyan gyógyíthatnánk meg a Parkinson-kórt és, hogy miért történik?
Válasz:
Ahogyan a videóimban mondtam, minden energia. Ahogyan a videóimban mondtam: "A betegségek a negatív energiákból vagy az elfojtott gyógyítatlan érzelmekből fakadnak. Néhányuk karmikus okból ered és néhányukat a titkos világkormány gyártott.", "A kozmikus energia magas rezgésével, minden negatív energiát át tudsz alakítani."
Mindent meg tudsz gyógyítani, ha az energia amit használsz elég magas rezgésű. A legmagasabb rezgésű energia amit teremthetsz az a szeretetenergia. Ez az energia át tudja alakítani és meg tudja gyógyítani a fizikai valóságot. Átalakíthatod az ételed, a vizedet, a testedet, mindent. Semmi sem olyan erőteljes, mint a lét (Isten) energiája. Ha a félelem energiáját teremted meg magadban, gátolod a magasabb rezgésű energiák tevékenységét. Mivel irányítod ezt az energiát. Szabad akaratod van. Te vagy a belső fejlődésed mestere. A lét reagál a kívánságodra.
A legjobb orvosság az, hogy élj spirituálisan. Ezen a módon gátolsz minden betegséget. A gyűlölet, a harag és a stressz teremtik a legtöbb testi fájdalmat, mert negatív energiát teremtenek. Megváltoztatják a test molekuláris szerkezetét, gyengítik a testet. Tehát az energiát meg kell gyógyítani azért, hogy a fizikia test valóban meggyógyuljon. Ez része kéne, hogy legyen az orvosi ellátásnak.

Kérdés: Köszi a választ Alaje. Ki tudnád bővíteni a jelentését annak, amit azon értesz, hogy megtisztítani spirituális energiával? Mit tudunk csinálni azért, hogy ezt elérjük?
Válasz:
A válasz a videóimban van. "Ha meg akarsz tisztítani egy alacsonyabb szintű energiát, magasabb szintű energiát kell használjál" Mond meg neki, hogy csinálja a meditációkat a videóimból és használja a kozmikus fényt, hogy megszabadítsa magát az entitásoktól, akik a testében akarnak maradni. Az alacsonyabb szintű entitások nem maradhatnak meg a fény erejében. De elég erőteljesnek kell lennie.

Kérdés: Hello Alaje és mindenki. Köszönöm, hogy segítetek. Véreset pisiltem, van más megoldás, mint az orvos? Köszönöm mester. Szeretet és béke mindenkinek.
Válasz:
A vér a vizeletben akkor tűnik fel, amikor a vesék nem működnek jól. A vesék a mérgeket szűrik ki a vérből és szabályozzák a vizet a testben. Tisztán és melegen kell tartanod a veséket. Ha megfáznak, megfertőződnek és nem szűrnek meg mindent. Tehát néha vért ürítesz. Ez sokkal gyakrabban történik meg nőkkel, mint férfiakkal.
Időközönként az embereknek meg kell tisztítaniuk a veséiket. A természetnek vannak növényei erre.
Használhatod ezeket: Nyírfa, Medveszőlő (Uva-Ursi), Borbolya, Babok, Vízitorma, vagy elmehetsz a patikába és szerezhetsz egy természetes gyógynövény keveréket, mint: "Albumo Gastreu R64", vagy "Renes"/"Equisetum comp".

Kérdés: Hello Alaje, meg tudnád mondani, hogy mi okozza a skizofréniát? Mert az anyámnak már sok év óta ez a baja. Jelenleg most skizofrénia kezelésre jár, pár év óta és nem hallucinál és nem paranoiás többet, mint azelőtt. Habár tudom, hogy ezek a gyógyszerek használhatatlanná teszik a testét ha folytatja a szedésüket és nem lesz ismét önmaga.
Nem akarom, hogy folytassa a gyógyszerek szedését, de azt sem akarom, hogy a skizofréniája visszajöjjön megint. Így több időt töltök vele, több szeretetet adok neki, de úgy gondolom, hogy meglehetősen bonyolult meggyőzni őt arról, hogy a meditálás keresztülvezetné a folymaton. Mi mást tehetnék azért, hogy meggyógyítsam őt, tudnál adni pár tanácsot? Köszönöm. Szeretet mindannyiótoknak és minden embernek. Éljen boldog életet minden ember, aki ettől a betegségtől szenved.
Válasz:
A skizofréniát az okozza, amikor két vagy több lélek próbál a fizikai testben maradni. A meditáció nem fog működni ilyenkor. Egy tisztításra van szüksége spirituális energiával, hogy megtisztítsák a rossz energiáktól.

Kérdés: Alaje, a barátnőm Fibromyalgia-tól szenved évek óta. Igazán egészségesen étkezünk, de még mindig fájdalmat érez és állandóan fáradt. Van bármi javaslatod, hogy mit kellene tennünk? Hogyan lehetne jobban?
Válasz:
Kipróbálhatja a Glucosamine/Chondroitin-t és megnézheti az életét, hogy mi vagy ki zavarja.

Kérdés: Kedves Alaje, igazán rossz alvási problémáim vannak. Azon töprengek, hogy van-e bármilyen tanácsod, ami segítene aludnom? Köszönöm. Szeretet és fény a Föld bolygónak.
Válasz:
Meditáció és Orbáncfű kapszulák.

Kérdés: Melyik fajta SILICA a legjobb a bőrnek?
Válasz:
Csak üsd be a Google-ba, hogy: "Silica capsules Hübner"

Kérdés: Szia Alaje. Amióta abbahagytam az állati hullák evését, kávéivást, kártékony dolgok elfüstölését és minden rossz szokást, amit csak ismertem, sokkal egészségesebbnek érzem magamat. Még mindig érzem azt a kárt az agyamban, amit a dohányzás okozott. Majdnem 3 évig dohányoztam minden nap. 17 éves vagyok, rendbe fogok jönni valaha is? Vagy arra vagyok ítélve, hogy a leszületésem hátralévő idejét ezzel a problémával töltsem el? Erős a vágyam, hogy kapcsolatba kerüljek a Felsőbb-Énemmel, így ez elszomorít. Ha tudnál adni bármilyen tanácsot nekem ami segítene, azt nagyon megköszönném. Olyan boldog vagyok, hogy megtaláltam a lapodat, nagyon köszönöm mindannyiótoknak a kemény munkáját, hogy segítitek a Föld embereit. Szeretet és fény neked Alaje!
Válasz:
Méregtelelnítened kell magadat. Vannak gyógynövények, amelyek segítenek méregteleníteni. Menj el a patikába és szerezz magadnak természetes alapú méregtelenítő kapszulákat.

Kérdés: Alaje, nagyon köszönöm az üzeneteidet, egy kérdés. Javaslod a hipnózis használatát a dohányzás abbahagyásához?
Válasz:
A hipnózis csak akkor jó, ha ismersz olyat, aki tudja, hogy mit csinál. Valakit, akiben megbízol és nem okoz kárt a számodra. Valaki, aki tudja, hogyan kezelje az alacsonyabb asztrális entitásokat és a fény erejét. Egy valóban spirituális személyt tapasztalattal, nem egy hagyományos pszichiátert.

Kérdés: Segíts, küldj szeretetet az utamra. Imádkozom és imádkozom. Próbálom és próbálom a tőlem telhető legjobbat. De nem érzem, hogy angyali erők lennének a közelben. Imádkozom, hogy képes legyek meghallani a hangjukat, próbálok fénymunkássá válni, a masszázson keresztül, amim van... Próbálom megtisztítani a lényem azért, hogy képes legyek segíteni másoknak. De elvesztem... Küldj nekem egy angyalt kérlek és köszönöm...
Válasz:
El kell távolítanod mindent, ami negatív energiákat teremt:
1. Menj távol a negatív emberektől.
2. Ne maradj dohányzókkal (negetív entitásaik vannak az aurájukban).
3. Változtasd meg a szobát, ahol élsz. Csak gyönyörű posztereket és képeket tegyél ki a falra, világos színekkel. Semmi sötétet, nyomasztó képet.
4. Ne viselj sötét ruhákat, használj színeset vagy fehéret.
5. Ne igyál alkoholt, ne dohányozz.
6. Ne hallgass gonosz zenét, mint a Heavy metal vagy rosszabbakat. Hallgass harmonikus zenét, mint a meditációs vagy boldog zenék. Zenéket magas rezgésszámmal.
7. Menj gyakran a természetbe, hogy megtisztítsad az energiádat és feltöltsed új tiszta energiával.
8. Használj illatos szobaparfümöt. A fénylények, mint az angyalok, csak a jó illatú dolgokat szeretik.
9. Próbálj játszani néha. Használhatsz számítógépes játékot is erre. Természetesen csak vicces játékot. Nem gyilkolós játékot. Játékokat, mint az ugrálós és futkározós játékok. Vagy ping-pongozzál kinnt.
10. Ajándékozzad meg néha magadat. Mutasd meg magadnak, hogy van önszereteted. Mond magadnak a tükörbe, hogy szereted magadat. Akassz fel egy papírt az ajtóra vagy a tükörre és írd rá, hogy "SZERETEM MAGAMAT".
11. Ne nézz negatív filmeket a TV-ben. Nézz vicces filmeket vagy vígjátékokat.
12. Próbálj egy képet festeni. A festés, a gyógyulás és a meditáció egy formája. Használj színes és világos színeket.
13. Játsz egy hangszeren, készíts zenét.
14. Ne egyél állati hullákat.

Kérdés: Hello Alaje, szeretnék megkérdezni valamit a kisállatokat illetően. Azt kezdem érezni, hogy a kisállatok tartása nagyon természetellenes dolog és tulajdonképpen az állatok szabad akarata ellen van. Másrészről, van egy 22 éves és egy éppen 23 éves macskám, akik mióta csecsemő vagyok a családommal vannak. Egy nagyváros utcájáról fogadtuk örökbe mindkettőjüket. Ez része volt az élettervüknek, hogy velünk legyenek, vagy mi erőltettük erre őket?
Válasz:
Ha a kisállatok, mint a tieid, veled akarnak maradni, segíthetnek érzelmileg. Ha erőlteted őket, meg fognak vadulni és gondokat fognak okozni. Néhány embernek azért vannak kisállataik, mert a kisállatok hozzásegítik őket, hogy érezzék a szeretetet és megtisztítják az érzelmeiket. Néhány embereknek azért vannak kisállataik, mert irányítani akarnak valakit és parancsokat osztogatni. Egy kisállat jó barát lehet, ha szeretetenergiát használsz. Visszaadják a szeretet a számodra.

Kérdés: Kedves Alaje, köszönöm minden válaszodat, minden formában. Szeretnék néhány tanácsot a dohányzás abbahagyásáról. Olyan sok dolgot próbáltam, Alan Carr-t, hipnózist, magabiztosságot. 12 éves korom óta dohányzom. Néhány esetben pár hónapra abba tudtam hagyni. Valóban azt kezdem érezni, hogy meg vagyok ezzel átkozva.
Válasz:
A titkos kormányzat hozta létre ezeket a cigaretta drogokat azért, hogy az embereket alacsony tudatosságban és rezgésen tartsák azért, hogy könnyen irányíthassák őket. Minden dohányosnak negatív asztrális lények, paraziták és lyukak vannak a piszkos aurájában. A dohányzó életenergiájából táplálkoznak, ösztönzik őket, hogy tovább dohányozzanak. Egy aktív 3. szemmel láthatod is őket. A cigaretták és a drogok kaput nyitnak az alacsonyabb asztrális síkokra, ahol démonok, nem spirituális emberek, vagy elhunyt dohányzók vannak.
Ezek az emberek démonoktól szenvednek és kínoztatnak... és nagyon-nagyon hosszú idő kell, mielőtt végleg elkezdenek a szeretet iránt érdeklődni. Csak akkor, amikor látják a fényt, akkor képesek más testben leszületni, hogy megtanulják az önszeretetet. Csak akkor mehetsz magasabb dimenzióba, ha spirituálisan tiszta, magas szintű energiád van. Csak ekkor maradhatsz meg a magasabb energiaszinteken.
Amikor testet elkezded szándékosan pusztítani a drogokkal, az Isteni energia nem tud helyesen áramolni benned és a test megbetegszik. Az önpusztítás , a szeretet és a spiritualitás hiányának egy jelzése. A legtöbb azt hiszi, hogy ő szeret, de ezt csak racionális gondolkodás az egós-elméjükben. Ott nincsen valódi szívből jövő szeretet. Ez egy teljesen más rezgés.
Egy törött rádió nem tud tiszta zenét fogni, csak eltorzultat, vagy semmilyet. A test a lélek Földi korsója. Ha a test nem működik helyesen, akkor nincs jó kapcsolatod a lélekkel. Akkor nem fog ötleteket a lélektől, csak hazugságokat, illúziókat és sötét teremtmények negatív szavait.
Csak emlékezz:
Először is erős akaratra és önszeretetre van szükséged.
Aki szereti önmagát, az nem bántja önmagát.
Csak az, aki szereti önmagát, tud valóban szeretni másokat.
Csak azt tudod adni, amid neked is van.
Minden ami büdös, a fénylények által el van kerülve.
Csak a sötét oldal szereti mindazt, ami piszkos és büdös.
Csak a sötét oldal szeret alacsony rezgésen lenni, ami nem a szeretet.
A fény oldalát ott találod, ahol gyönyör, csodás aromák, csodás színek, csodás harmonikus zene, szeretet és magas rezgés van.

Tanuld meg, hogyan szeretheted igazán önmagadat. Nem csak a racionális elméddel, hanem az egész lényeddel. A spirituális lények nem szednek drogokat. A spirituális lények nem dohányoznak. Ez a szeretet, a spiritualitás és Isten ellen lenne. Csak a démonok szeretik a mérgeket, az értéktelen dolgokat és az alacsony rezgést. Ugorj egy nagyot az életedben és határozd el, hogy a fény felé mész. Dobj el minden drogot ma. Harcolj a sötét oldal befolyása ellen. Készen állsz egy magasabb szintű fejlődésre az életedben? Készen állsz egy magasabb tudatosságra? A te döntésed...

Kérdés: Csak a rossz embereknek vannak pattanásaik?
Válasz:
Még a fénymunkásoknak is vannak pattanásaik a Földön néha, amikor stresszesek, vagy a szüleik genetikája miatt. A pattanásoknak sok oda lehet: a levegő és az étel szennyezettsége, a cukor, a csokoládé, a műkaják, hamburgerek, az állati hullák evése, stressz, vagy a genetika miatt, amit a szülőktől kaptál. A vegetáriánus étkezés mellett, használhatsz Silica-t, hogy meggyógyítsad a bőrödet.

Kérdés: Mely növények fognak segíteni nekem méregteleníteni a cigarettafüstöt?
Válasz:
Chelidonium-Strath comp., Nux vomica Similiaplex, Nux vomica D6, Prunus Padus forte Vitaplex N, TOXEX. TOXEX az általános méregtelenítésre. Nem kellene mindezeket egyszerre szedjed, egyszerre csak egyet inkább. Ha az egyik nem segít, próbáld egy másikat. Segítenek megtisztítani a testedet a baktériumoktól, a környezeti mérgektől, alkoholtól, nikotintól, drogoktól, gyógyszerektől és a koffeintől.

Kérdés: Mindennapi egyszerű meditációval és sok szeretettel, meggyógyulhat az agyam a rombolásoktól, amit a gyógyszerek csináltak?
Válasz:
Elegendő kozmikus energiával bármit meg lehet gyógyítani.

Kérdés: Hello Alaje, tudnál segíteni nekem? A barátnőmnek bőrproblémája van, néha véresre vakarja magát, még álmában is. Azt mondja, hogy túlságosan viszket és nem tud pihenni. Nem tudja, hogy az atopikus bőrgyulladás, amit az orvos mondott mit is jelent, így azt javasoltam kérdezzünk meg téged.
Válasz:
A bőr olyan, mint egy védőpajzs és egy érzékelő eszköz, hogy érezze az energiákat. Amikor a bőr egy kellemetlen energiát érzékel, akkor egy gyulladással aktiválja a riasztót és bevörösödik. A bőrgyulladás gyakorta akkor valósul meg, amikor félelmeitek vannak, stresszben vagytok, vagy olyan régi haragot cipeltek, amelyet nem akartok elengedni.

A neurodermitis és az urtikaria azt mutatja, hogy megpróbáljátok felhívni a figyelmet az önszeretetek hiányára, a félelemre és az érzelmi szegénységre, valamint, hogy nem akarjátok elengedni a régi haragot.

A vitiligo azt mutatja meg, hogy olyan érzésetek van, ami nem tartoztok sehová sem. Olyan érzésetek van, hogy egyedül vagytok és félredobott, kitaszított személy vagytok. Bármilyen gyulladás esetben, meg kell nézzétek és vizsgáljátok a gondolataitokat. Arra az energiára kell összpontosítsatok, amit akartok és nem a negatív gondolatokra vagy érzelmekre. El kell engedjétek belülről a múlt összes negatív érzelmeit. Ez meditációval és a szívben lévő kozmikus szeretettel érhető el. A kálciumot mindennapi szedése jó a bőrnek és a csontoknak.

Kérdés: Melyik természetes gyógynövényeket vagy gyógyszereket használhatok, hogy megtisztítsam a testem a rossz ételektől, amiket ettem? Mint egy méregtelenítés. Át szeretném alakítani a testem egy egészségesebb állapotúra.
Válasz:
Az Iberogast-ot használhatod. Ebben 9 természetes gyógynövény van és gyorsan segít.

Kérdés: Alaje, lenne még egy kérdésem, jelenleg egy törött lábból élesztem fel magamat. Már rendben vagyok, de még vannak vérproblémáim. Még vannak fájdalmaim a lábamban és még egy kicsit furcsán járok. Nem bízom a modern orvoslásban, így tudnál mondani nekem valami spirituális és természetes módot, ami segítene rajtam? Köszönet, fény és szeretet.
Válasz:
Azért, hogy meggyógyítsd a törött csontokat, ezeket a természetes gyógynövényeket használhatod: Bryonia-Strath-S (fehér földi tök balzsam), Calcium-Gastreu N R 34, Chiroplexan H, ISO Bicomplex 13, metasymphylen, Ruta-Gastreu N R55, steirocall, Symphytum comp., Symphytum Similiaplex, magnézium, közönséges orbáncfű, fekete nadálytő, körömvirág, kálmosgyökér tea, mezei zsurló és csalán.

Kérdés: Kedves Alaje, mindenek előtt boldogok vagyunk, hogy ismét látunk, annyira hiányoztál. Annyira izgatott vagyok, hogy le fogok szokni a dohányzásról és boldog ebben a pillanatban, mint egy gyönyörű virág. Nekünk (a testvéremnek és egy jóbarátunknak) lenne egy kérdése számodra. A honlapodon régebben olvastam a gyógynövényekről, hogy méregtelenítik a testet a cigarettázástól. Mely gyógynövényeket használhatjuk, hogy méregtelenítsük a testünket? A legerőteljesebb szeretetet és fényt küldjük neked drága barátunk.
Válasz:
Itt vannak a természetes gyógynövények: Chelidonium-Strath comp., Nux vomica Similiaplex, Nux vomica D6, Prunus Padus forte Vitaplex N, TOXEX, Moringa.

Kérdés: Hello Alaje, Dysbacteriosis-om van, mit tehetek, hogy megszabaduljak ettől a betegségtől? Kérlek segíts, ha tudsz.
Válasz:
DYSBACTERIOSIS - EMÉSZTŐRENDSZERI BETEGSÉG: Ahogy a videóimban mondom, minden energia. Minden oka a finomanyagi energia. A finomanyagi energia az oka bármilyen kémiai vagy elektromos folyamatnak a testben. A betegségek leginkább a negatív energiáktól erednek, vagy az olyan elnyomott érzelmektől, amelyek nem lettek meggyógyítva és fizikai betegségként valósulnak meg, majd fizikai rendellenességet okoznak. Az agresszívítás, gyűlölet, félelem vagy szomorúság alacsonyan tartja az energiát.

Ez megváltoztatja a test molekuláris szerkezetét - erőtlenné téve a testet - és szívrohamot, rákot, keléseket, vakbélgyulladást, reumát, agyi funkciózavart és más betegségeket okoz.

Az emésztőrendszeri betegségek azt mutatják meg, hogy nem oldottatok meg bizonyos dolgokat, gyógyítatlan érzelmeket az életben, nem emésztettétek meg őket, vagy nem engedtetek el félelmeket. Ha évek alatt sok múltból származó negatív érzelem nincs megoldva, mint a harag, szomorúság, vagy bánat, akkor ez az energia elkezd fizikailag megvalósulni, mint gyulladás, rák, vagy szívroham. Ez egy jelzőrendszer, hogy elmondja nektek növelnetek kell a tudatosságotokat. Azt mondja el nektek, hogy el kell engedjétek a régi nemkívánatos negatív energiákat és, hogy pozitív irányba tereljétek az energiátokat, a spirituális fejlődés felé. Irányítsátok a tudatosságotokat a szeretet energiája felé. A szeretet energiája a Létezés (Isten) energiája.

Továbbá csinálhattok talp és hasmasszázst, valamint ezeket a természetes gyógynövényeket: Iberogast, Anagallis/Malachit comp., Belladonna-Strath comp., Bismutum Pentarkan, Bolus alba comp., Cefagastrin, Gastro-Pasc, Isostoma S, Stomachik II N.

Kérdés: Van természetes módja az aranyérnek?
Válasz:
Itt van néhány természetes gyógynövény az aranyérre: Hamamelis comp., Mercurialis comp., Quercus, Leptandra Similiaplex, Chol-Truw S.

Kérdés: Az önéheztetést gyakorlom (éhség terápia). Nem tudod, hogy ez meg tud tisztítani engem mindenfajta méregtől? 19 éves vagyok és először ezen a nyáron láttam a videóidat, de előtte mérgeztem a testem cigarettákkal, kábítószerekkel és alkohollal. Meg akarom tisztítani a testemet.

Chlamydiám is van, de nem akarom magamat antibiotikumokkal gyógyítani. Tehát az éhség terápia lehet, valamiféle többcélú méregtelenítés?
Válasz:
Nem, minden, amit leírtál az káros a testnek. Ha meg akarod tisztítani és méregteleníteni akarod a testedet, akkor használhatsz Moringát. A Moringát kapszulában szedheted be. A Moringa egy szintén jó fehérjeforrás.

Közzétette: www.fenyorveny.hu 
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több érdekességért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a friss hírekről!
Share To:

Post A Comment: