Minden sport negatív és káros, a szívben fejlődő szeretet szempontjából? Azért kérdezlek, mert harcművészetekkel foglalkozom. Válasz: Ha azért sportolsz, hogy kielégítsed az egód, a gyűlöleted, az aggressziód, a versenyszellemed, ha kielégít, hogy megütsz valaki mást, vagy felsőbbrendűnek érzed magadat, az káros és alacsonyabb rezgésen tart. Ha a sportot és a tornát élvezetből és az egészségért csinálod, hogy a fizikai testedet formáld, akkor jó.

Kérdés:
Jó a kundalini energiát a jógával aktiválni?
Válasz:
Aktiváld a szív energiát.

Kérdés: Azon töprengek mi a nézőpontod a különböző szexualitásokkal kapcsolatban, mint a felfedező szexualitás és a maszturbálás? Sajnálom ha ez bárkit megsért vagy zavarba hoz.
Válasz:
Van a szeretet szexualitása és a negatív szexualitás. A valódi, szeplőtlen, tiszta szeretet szexualitása az, ami a valódi szeretetből fakad (és nem az alacsonyabb energiákból, mint a vágyak és a bűn), segíthet számodra elérni a magasabb rezgéseket és a magasabb tudatosságot. Ha az alacsonyabb bűnöket és a negatív vágyakat akarod megélni a szex során, akkor alacsonyabb energiákban maradsz. Ez az amiért a titkos kormányzat a TV-t használva, a szexualitást mindíg a bűnözéssel együtt mutatja be.
Néhány embernek szexuális vágya van, mivel még sohasem szerettek igazán. Ezért ők a szexet helyettesítőként használják, hogy szeretetet nyerjenek valakiből, vagy, hogy azt gondolhassák, hogy szeretik őket. Azoknak az embereknek először önszeretetre van szükségük, azért, hogy más energiát termtsenek és ezáltal bevonzzák a helyes módon szerető partnerüket, aki megadja nekik a szeretetet. A szexualitás egy energiacsere a 3D-ban, így bölcs dolog olyan valakivel tenni, akiben valódi szeretet van és magas tudatosság.
Ha megvan a helyes partnered, használhatod a szexualitást arra, hogy emeld a tudatosságod, mert a szeretet szexualitása kozmikus energiacsere. A sötét oldal, mint az egyház és a titkos kormányzat, évezredek óta tudja ezt, ezért tűntetik fel rossz fényben a szexualitást (filmek, Biblia...), így mindig rossz érzésed van ezzel kapcsolatban és soha nem éred el a magasabb energiákat. Az egyház szekta arra programozza az embereket évezredek óta, hogy a szex bűn és sok embernek még mindig ez a programja a tudatában.
Az evolúcióban a szex használata egy természetes folyamat. De tiszta energiákkal kellene tenni. Ahogy fejlődsz egyre magasabb rezgések felé, más hozzáállásod lesz a szexualitással kapcsolatban és még magasabb dimenziókban, nem lesz szükséged erre a fizikai energiacserére többet, mivel a tudatosságoddal fogod megtenni, fizikai test nélkül. Ahogy a videóimban is mondom, a fizikai test a 3D-ban egy eszköz, ami segít érezni az energiákat.

Kérdés: Minden sport negatív és káros, a szívben fejlődő szeretet szempontjából? Azért kérdezlek, mert harcművészetekkel foglalkozom.
Válasz:
Ha azért sportolsz, hogy kielégítsed az egód, a gyűlöleted, az aggressziód, a versenyszellemed, ha kielégít, hogy megütsz valaki mást, vagy felsőbbrendűnek érzed magadat, az káros és alacsonyabb rezgésen tart. Ha a sportot és a tornát élvezetből és az egészségért csinálod, hogy a fizikai testedet formáld, akkor jó.

Kérdés: Hello Alaje, csinálom a meditációkat, ahogy mondtad és egy állandó zsibbadást érzek a homlokomban. Nem fájdalmas vagy zavaró, jó. Ez normális?
Válasz:
Az normális, ez olyan, mint amikor valaki az egész életét a kanapén tölti, mérget füstöl és műkaját eszik, aztán egy nap testépítő gyakorlatokat csinál és kocog egész nap. Másnapra ennek a személynek erős izomláza lesz, mivel az izmai elkezdtek működni és növekedni. A 3. szemed a fizikai formádban van, mint az izmaid... egy mirigy.

Kérdés: Hello Alaje, tudnál beszélni a szexuális energiáról? Valóban szükséges tartózkodni az ejakuláció elérésétől, a tudatosság, egészség és energiaszint szempontjából? Ugyanaz a dolog történik, mint a drogok, alkohol vagy cigaretta esetében, amikor egy negatív asztrális entitás szív le minket és adja a "szexelj" érzését? Vagy lehet, hogy csak a hormonszintek miatt van? A szex csökkenti a rezgésedet?
Válasz:
Ha a helyes módon használod a szexet (szeretettel), akkor ez emeli a rezgésedet és egy lökést adhat a magasabb tudatosság felé. Megnyithat egy kaput a magasabb energiák számára.
Ezért van az, hogy az egyház szekta kultusza, midig rossz fényben tűnteti fel a szexet. Nem akarnak magasan fejlett embereket, mert akkor többet már nem tudnák irányítani őket. Az egyház kultusz agymosása, a középkor óta van hatással az emberekre.
A modern időkben ez az agymosás még erősebb, mert a a szexet negatívnak mutatják be a TV-ben, ahol a szexet mindig bűnözéssel és bűnösséggel együtt mutatják be. A valóságban a szex egy energiacsere, ami a helyes partnerrel és szeretettel, lökésszerűen megemelheti a tudatosságodat.

Kérdés: Van egy másik kérdésem Alaje. A Kung-Fu gyakorlása, de nem a harcért, hanem a mozgékonyság képességéért, a gyorsaságért és mindezekért, kedvezőtlenül módon fog hatni a rezgéseimre?
Válasz:
A testmozgás és az izmok erősítése, jó a spirituális energia áramlásának a szempontjából.
Közzétette: www.fenyorveny.hu 
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több érdekességért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a friss hírekről!alaje.hu
Share To:

Post A Comment: