Drunvalo Melchizedek munkáját nagyban segíti Thoth-tal, egy Felemelkedett Mesterrel való szövetsége, aki a szó legszorosabb értelmében több ezer évig tartózkodott a Földön. A dolgok egészét nézve egy Felemelkedett Mester alacsonyabb szinten áll, mint egy Melchizedek. A Melchizedek egy egész oktáv mestere, miközben egy Felemelkedett Mesternek sokkal körülhatárolhatóbb képességei vannak: kedve szerint újra regenerálhatja fizikai testét és memóriájának elveszítése nélkül ölthet másikat magára.

Drunvalo Melchizedek munkáját nagyban segíti Thoth-tal, egy Felemelkedett Mesterrel való szövetsége, aki a szó legszorosabb értelmében több ezer évig tartózkodott a Földön. A dolgok egészét nézve egy Felemelkedett Mester alacsonyabb szinten áll, mint egy Melchizedek. A Melchizedek egy egész oktáv mestere, miközben egy Felemelkedett Mesternek sokkal körülhatárolhatóbb képességei vannak: kedve szerint újra regenerálhatja fizikai testét és memóriájának elveszítése nélkül ölthet másikat magára. De mivel Drunvalo elveszítette emlékeinek zömét, mikor felvette jelenlegi formáját, Thoth-tal való kapcsolata rendkívül hasznosnak bizonyult. Thoth képes volt Drunvalót számos témáról tájékoztatni, amit Drunvalo küldetésével állt kapcsolatban és amiről máskülönben nem lett volna tudomása. Drunvalo el tudott érni két angyali lényt, akik vezetői és útmutatói voltak, de nem rendszeres időközönként. Mivel Thoth a Föld történelmének számos szakaszába be volt vonva, jól felkészült volt ahhoz, hogy Drunvalo társa lehessen.

Atlantiszon Thoth egy olyan család tagjaként élt, mely már több mint százezer éve ismerte a fizikai halhatatlanság elvét. Valójában Chiquetet Arlich Vomalites néven Atlantisz királya volt. Atlantisz elsüllyedése után más Felemelkedett Mesterek társaságában kezdeményezte az Egységes Tudatosság új hálójának megjavítását, ami ma a földi evolúció következő fázisát mutató kép része.
Az egyiptomi civilizáció felemelkedésével - ahogy már korábban említettem - Thoth egyiptomi istenség személyiségét vette fel. A mágiával szövetségre lépett isten volt - egyfajta alakváltoztató, aki számtalan formát öltött. Természetéhez tartozott a természetének megváltoztatása. Azt mondták róla, hogy ő volt az „intelligencia”, aki elkísérte a többi istent - de ez nem az ő ötlete vagy véleménye volt. Többek közt ösztönözte őket. Az értelem és a kiválóság istene volt. Ő volt, aki elhozta az írás tudományát az egyiptomiak számára, hogy az emberi faj a tudatosság első szintjéről a másodikra való útját beteljesíthesse.
Thoth - aki elhozta az írás tudományátAz egyiptomi civilizáció hanyatlása után Thoth a görög Hermész istenként vált ismertté. Görögországban ő volt az istenek hírnöke, de amit ez valójában jelentett, rendkívül hasonlított arra, amilyen szerepet Thoth Egyiptomban betöltött. Egy közvetítő volt - a kommunikáció eredeteként - a szellem, ami biztosította az információk áramlását az istenek és istenek valamint az istenek és az emberek között.
Hermész olyan isten volt, aki az útkereszteződésekben lakott, a városoktól messzi csomópontokban, ahol a különböző országból származó emberek áthaladnak utazásaik során. Senki földje, a dolgok közt található helyek lakója volt. Bárhol és bármikor, ahol a dolgok megváltoztak, ahol űr volt a dolgok identitásában: űr a föld alatti világ és a Föld között vagy az élet és halál között például - ott találkozni lehetett Hermésszel. Hermész egyben nagyszerű tanító és a misztériumok bevezetője volt, mivel a bevezetés mindig és mindenhol az állapotok közti átmenetet jelentette.
Az egyik legfontosabb kezdeményezése a görög filozófus, Pitagorasz volt, aki minden gimnazista számára a háromszögek oldalairól és átfogóiról szóló Pitagorasz-tétel által vált ismertté. Pitagorasz Hermész/Thoth barátja és tanítványa volt, geometriai munkája tulajdonképpen részét képezi a szakrális geometria tanításainak, melyet természetesen Thoth- tól tanult. A nyugati zene alapjai, az építészet és a képzőművészet eredete is Pitagorasz iskolájában gyökerezik, így közvetlen kapcsolat van a nyugati kultúra zöme és Thoth személyes beavatkozása között.
Thoth a Nyugat teljes történelme folyamán életben maradt szinte mostanáig - egészen 1991. május 4-ig. 1984. november 1-től kezdve egészen indulásáig, Thoth kapcsolatban állt Drunvalóval, aki - mint már említettem - részben ennek a kapcsolatnak köszönhetően volt képes tudásának nagy részét megtartani annak ellenére, hogy normál állapotában a memóriája megszűnt.
Közzétette: www.fenyorveny.hu 
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több érdekességért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a friss hírekről!


F: Bob Frissell

Share To:

Post A Comment: