Írj listát azokról, akiknek hajlandó vagy megbocsátani. Mindenki után, akinek megbocsátasz, helyet csinálsz egy újabb siker bevonzásához. Írj listát arról, hogy mit szeretnél kapni. ~ Megbocsátási feladatok,leckék - Írj listát

1. Írj listát azokról, akiknek hajlandó vagy megbocsátani. Mindenki után, akinek megbocsátasz, helyet csinálsz egy újabb siker bevonzásához. Írj listát arról, hogy mit szeretnél kapni. Tedd hozzá azt is, hogy: Ez, vagy ennél jobb fog teremtődni, így kész vagyok tudatosan megkapni minden ajándékot, amit Isten (Teremtő/Atya/Forrás) ad nekem.
2. Ha ez a lista kész, akkor írj egy másik listát arról, hogy a megbocsátandó embereket tartalmazó listán szereplőkre miért neheztelsz, miért vagy dühös, miért vádolod őket, vagy épp miért utálod. 
Lépj kapcsolatba ezekkel az érzésekkel és teljesen éld át őket. Le is írhatod, vagy ki is mondhatod őket, akár tükör előtt is. 
Következő lépésként: Bocsáss meg mindenkinek mindenért, ami a listádon szerepel. Menj végig minden ponton. Írd le vagy mondd ki, hogy: Megbocsátok neked, amiért.....  (itt jöhetnek azok a dolgok, amiket felírtál). 
A megbocsátás könnyű már annak, aki "felébredt". Mert rájössz, hogy senki semmit nem tett veled és nem is tud soha. Nincs valódi elégedettség vagy jóvátétel. (Mivel mindenki EGY.)
Legtöbben a saját egójuk miatt támadnak, sértegetnek másokat. Bármit mondasz, ami nekik nem tetszik (vagy másképp látják a dolgokat), az az egójukat sérti.
A megbocsátás csak egy út, hogy tisztázzuk magukban ezt a körforgást. A megbocsátás a saját magad harmóniája és békéje miatt szükséges, hogy felszabadulj. Belső békességed pedig az egyik legnagyobb erősséged életed során.
(Az írást csak forrásmegjelöléssel lehet megosztani, változtatás nélkül!)
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több érdekességért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a friss hírekről!
Share To:

Post A Comment: