Mindig azt fogod vonzani magadhoz, amit az életedről gondolsz. S mindig mindenben igazad lesz. Ha azt mondod: jaj, hogy én milyen szerencsétlen vagyok! – biztos lehetsz abban, hogy az univerzum összes ereje azon fog munkálkodni, hogy te valóban szerencsétlen lehess. Ha azt mondod: ó, ma is csodákra ébredtem, csodás napom van! - biztos lehetsz abban, hogy az univerzum összes ereje azon lesz, hogy csodálatos napod legyen.

Mindig azt fogod vonzani magadhoz, amit az életedről gondolsz. S mindig mindenben igazad lesz. Ha azt mondod: jaj, hogy én milyen szerencsétlen vagyok! – biztos lehetsz abban, hogy az univerzum összes ereje azon fog munkálkodni, hogy te valóban szerencsétlen lehess. Ha azt mondod: ó, ma is csodákra ébredtem, csodás napom van! - biztos lehetsz abban, hogy az univerzum összes ereje azon lesz, hogy csodálatos napod legyen. Az élet ilyen egyszerű. Te teremted minden örömödet és minden bánatodat.
Gondolkodj el tehát azon: milyen gondolatoknak engedsz teret, ki az úr az életedben.
Te boldogságra születtél. S hogy valóban az légy, csak rajtad múlik.
Mindig minden rajtad múlik.
Közzétette: www.fenyorveny.hu 
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több érdekességért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a friss hírekről!
Share To:

Post A Comment: