Évente összesen négy ilyen nap van: az első kettő mindig Telihold napjára esik, a harmadik teremtő nap 4 nappal Újhold után, míg az utolsó pedig Telihold után 7 nappal következik. Amennyiben minden igyekezetünk ellenére negatív érzelmeink merülnének fel, engedjük el őket békével. A terheink feloldását is érdemes ezekre a napokra időzíteni.

A mindennapi teendőnket végezve nem is sejtjük, hogy a napoknak milyen különös szerepe van az életünkben. Nincs olyan nap a naptárban, amely ne lenne köthető valamilyen történelmi eseményhez. És ha a jövőbe tekintünk, nem lesz olyan nap, amely ne kötődne valamilyen családi, társadalmi, egyházi, politikai, meteorológiai és egyéb eseményhez. De ezen túlmenően vannak olyan napok, amelyek valamilyen tevékenységre kifejezetten alkalmasak. Ilyenek például a 10 milliószoros napok. 

A 10 milliószoros napok a tibetiek nagy Buddhista ünnepnapjai. Shakyamuni Buddha életének legfontosabb állomásairól emlékeznek meg ezeken a napokon. S miért fontosak ezek egy európai számára? Mert azon túlmenően, hogy egy szép megemlékezés, az egész világra hatással van. Ezeken a napokon egy energiasugár érkezik egy másik dimenzióból a Földre, amely kb. 17 órán keresztül teljesen körül öleli. Ez az energiasugár a felmerülő gondolatokat gyorsabb ütemben szilárdítja meg, így ezek hamarabb valósulhatnak meg. Minden gondolat, érzelem, szándék, akarat vagy tett – függetlenül attól, hogy pozitív vagy negatív – megsokszorozódik és tízmilliószorosára növekszik.
Nem véletlen, hogy a tibetiek hangsúlyozzák, hogy ezeken a napokon legyünk nagyon tudatosak, így elkerüljük, hogy a negatív gondolataink is megszilárduljanak.

Mit tegyünk tehát, ha élni szeretnénk ezen napok lehetőségével?
Készüljünk rá tudatosan!
Először meg kell szabadulnunk negatív érzelmeinktől, hogy felcserélhessük azokat pozitívakra. 
Gondoljuk át, hogy melyek azok az érzelmek, gondolatok, önkorlátozó hiedelmeink, amelyek fogva tartanak bennünket. A félelem, a harag, a bosszúvágy, a kishitűség és még sorolhatnám azokat a negatív gondolatokat, amelyekkel együtt élünk. Engedjük el őket! A nagy terheinket vegyük le a vállunkról és tegyük le!
Következő lépésként gondolatainkat irányítsuk azokra a dolgokra, amelyeket teremteni szeretnénk. Nagyon fontos, hogy csak építő, pozitív gondolatokra összpontosítsunk, mint a szeretet, a harmónia, a béke, az öröm, a kedvesség, a hála, a gyógyulás, a siker.
Igyekezzünk, hogy egész nap ezek az érzések járjanak át, és terjesszük ki őket családunk tagjaira, barátainkra, az emberiségre, minden élőlényre, és a Földre is. Képzeljük el a Földet egészségesnek, a növényeket burjánzónak, a tengerek, tavak, folyók vizeit tisztának, az embereket pedig békésnek, szeretettelinek. Lássuk, hogy béke van a Föld egészén és a lelkünkben! Lássuk a Világbékét ünnepelni!
Évente összesen négy ilyen nap van: az első kettő mindig Telihold napjára esik, a harmadik teremtő nap 4 nappal Újhold után, míg az utolsó pedig Telihold után 7 nappal következik. Amennyiben minden igyekezetünk ellenére negatív érzelmeink merülnének fel, engedjük el őket békével. A terheink feloldását is érdemes ezekre a napokra időzíteni. Szeretetteljes 10 milliószoros napokat!

február 22. (Telihold napja is egyben)
május 21.  (Telihold napja is egyben)
július 8.
október 22.


Ha 2016-ban is kiemelten figyeljünk magunkra, könnyebben elérhetjük céljainkat:
1. Határozzuk el, hogy meglátjuk a helyzetek mögött rejlő végtelen lehetőségeket! 
2. Figyelmünket csak arra irányítsuk, amit elérni vágyunk! 
3. Gondolatainkkal, szavainkkal és cselekedeteinkkel is erősítsük, amit szeretünk, szeretnénk.
4. Használjuk bölcsen teremtő erőnket!
Közzétette: www.fenyorveny.hu 
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több érdekességért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a friss hírekről!


Share To:

Post A Comment: