Kristálygyógyászat/Gyógyító kövek: Kalcedon (Kék csipkeachát) A Kék csipkeachát finom rezgésével nyugtatja az idegeket, elűzi a melankóliát, önbizalomhiányt, haragot, ingerlékenységet. Serkenti a memóriát, figyelem összpontosítást, kommunikációs készséget, kreativitást és nyitottá tesz az új ötletek elfogadására. Elősegíti a gondolatok, érzelmek szabad kifejezését, de megtanít mások véleményét is meghallgatni. Segít a dadogás leküzdésében. Szónokok, előadók megbízható segítőtársa.

Tulajdonságai: Szín: szürkésfehér, sárgás 
Ásványtanilag: erezett kvarc 
Ásványcsoport: szilícium-dioxid 
Kristályszerkezet: trigonális 
Keletkezés módja: vulkáni
Elem: levegő
Csakra: torokcsakra
Gondolattisztító. Szembesít gondolataim és érzelmeim káoszával. Segít rendet rakni. Az igazság köve, mert tükröt tart hazugságainknak elsősorban önmagunkról, mivel ámítom önmagam. Megértések köve, hiszen rávilágít a félelmeimre is. A nyugalom és a béke köve. Szembesít megítéléseimmel is, ahogyan elfogadom mások ítélkezéseit önmagamra. Rádöbbent önmagamra, hogy amit mások mondanak rólam, az nem én vagyok, hanem aki mondja. Ezért az igazság köve is hiszen megérthetem a segítségével, hogy nekem senki sem árthat a valóságomat én csinálom. A torokcsakra köveként hatással van a 2. csakrára, szervei (Idegrendszer, pajzsmirigy, torok, orr, fül, gége, tüdő, emésztőszervek, genitáliák), és annak is intenzív gyógyítója. Segítségével rendet tehetek érzelmeimben, felfakadhat lelkemben az öröm, és ha az örömöt élem, akkor összekapcsolódom a bennem Élő Istennel.

Pszichikai, lelki hatások:
A Kék csipkeachát finom rezgésével nyugtatja az idegeket, elűzi a melankóliát, önbizalomhiányt, haragot, ingerlékenységet. Serkenti a memóriát, figyelem összpontosítást, kommunikációs készséget, kreativitást és nyitottá tesz az új ötletek elfogadására. Elősegíti a gondolatok, érzelmek szabad kifejezését, de megtanít mások véleményét is meghallgatni. Segít a dadogás leküzdésében. Szónokok, előadók megbízható segítőtársa.

Fizikai gyógyhatások: 
Azáltal, hogy oldja a feszültséget, és az önkifejezés blokkjait, segít megszüntetni a nyaki és váll fájdalmakat. Orvosolja az epeproblémákat, serkenti a palzsmirigyműködést, nyiroktermelést. Erősíti a csontokat, csontvelőt, segíti a törött csontok gyógyulását. Javítja a látást, a szemizmokat, (segítséget nyújt zöldhájog ellen), a hallást. Ajánlják tüdő, szív, lép, érelmeszesedés gyógyítására is.

Spirituális hatások:
Oldja a kommunikációs blokkokat, melyeket gyermekkorunk óta gyűjtöttünk ki nem mondott véleményeinkkel. Megnyitja, és kiegyensúlyozza a torokcsakra működését.

Alkalmazása: 
Ékszerként viselve, marokkőként, ill. szükség szerint a megfelelő helyre téve.
Elixírként is fogyasztható, ill. használható.
Közzétette: www.fenyorveny.hu 
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több érdekességért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a friss hírekről!
gyogyitaskovekkel/kristalyforras
Share To:

Post A Comment: