Segít felállítani a határokat. Kiegyensúlyozza a labilis lelkiállapotot. Szilárdítja a szöveteket. Oldja az izomgörcsöket. Az alabástrom narancssárga fénye, energiája kioldozza a szív blokkjait, melyeket önmagadnak okoztál, önmagamnak való csalódásaidat. Minden olyan problémával szembesít, amiknek hatására elveszíthetted önbecsülésed, lebénítottad tudatodat és csúnya dolgokat gondoltál magadról. Szembesít ezzel a folyamattal. Elvisz addig a történésig, aminek a hatására már csak a külvilágra koncentráltál önmagad helyett.


Szín: fehér, sárgás, vörös 
Ásványtanilag: finomkristályos kalcium-szulfát
Porszín:fehér 
Mohs-keménység:1,5-2 
Sűrűség:2,3-2,4
Képlet: CaSO4x2H2 
Kristályszerkezet: monoklin 
Keletkezés módja: üledékes
Segít felállítani a határokat. Kiegyensúlyozza a labilis lelkiállapotot. Szilárdítja a szöveteket. Oldja az izomgörcsöket.

Kristálygyógyászat/Gyógyító kövek: Alabástrom Az alabástrom narancssárga fénye, energiája kioldozza a szív blokkjait, melyeket önmagadnak okoztál, önmagamnak való csalódásaidat. Minden olyan problémával szembesít, amiknek hatására elveszíthetted önbecsülésed, lebénítottad tudatodat és csúnya dolgokat gondoltál magadról. Szembesít ezzel a folyamattal. Elvisz addig a történésig, aminek a hatására már csak a külvilágra koncentráltál önmagad helyett. Szembesít azzal a csalódással melynek hatására Istent önmagadon kívül kerested /bálványimádó lettél/. Belevisz ezekbe a mélységekbe átélve ezeket a fájdalmakat újra, de már nem szenvedve. Gyengéd támogatásával elvisz a megbocsátásig, az önmagad feloldozásáig, ezért szívgyógyító, szívcsakra kioldó, tudat nyugtató, és gondolat tisztító. 
Közzétette: www.fenyorveny.hu 
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több érdekességért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a friss hírekről!
gyogyitaskovekkel
Share To:

Post A Comment: