Kristálygyógyászat/Gyógyító kövek: Achátos karneol Kettes csakrához kapcsolódik és analógiás párjához a torokcsakrához a szíven keresztül. Az achátos karneol is, mint minden kő először sötétségeimmel és démonaimmal szembesít és világítja át. Segítségével rádöbbenhetek, hogy az élet miért olyan amilyen. Gondolataim, és érzelmeim káoszával szembesít és rávilágít az örök igazságra, hogy életemet én teremtem a gondolataimmal. Életem minősége pedig érzelmem hullámzása. Szembesít ítélkezéseimmel is hisz mindazt kapom környezetemből, amit kibocsátok, mert ha utálom magam a körülöttem élő emberek is csak kritizálnak, belém kötnek, belém gázolnak és legázolnak.


Szín:
vöröstől sárgásvörösig 
Átlátszóság: ritkán áttetsző 
Porszín: fehér 
Mohs-keménység: 6-7 
Sűrűség: 2,59-2,61 
Képlet: SiO2 
Ásványtanilag: karneolszínű achát 
Kristályszerkezet: trigonális 
Keletkezés módja: vulkáni 
Előfordulás: India, Brazília, Egyiptom, Románia, Uruguay 
Nyugai csillagjegy: Kos, Bika, Ikrek, Vízöntő 
Indián csillagjegy: Lazac 
Kínai csillagjegy: Sárkány, Kígyó, Ló, Majom, Kakas, Tigris 
Elem: tűz, levegő

Kettes csakrához kapcsolódik és analógiás párjához a torokcsakrához a szíven keresztül. Az achátos karneol is, mint minden kő először sötétségeimmel és démonaimmal szembesít és világítja át. Segítségével rádöbbenhetek, hogy az élet miért olyan amilyen. Gondolataim, és érzelmeim káoszával szembesít és rávilágít az örök igazságra, hogy életemet én teremtem a gondolataimmal. Életem minősége pedig érzelmem hullámzása. Szembesít ítélkezéseimmel is hisz mindazt kapom környezetemből, amit kibocsátok, mert ha utálom magam a körülöttem élő emberek is csak kritizálnak, belém kötnek, belém gázolnak és legázolnak. Önbecsülésem mértéke tükröződik a másik nemmel való kapcsolataimban. Ha eljutok a vágyik, a változtatni akarásig, ha felfakad belőlem, csak tiszta szándékkal kérnem kell és beindul a jó, a szép, ami bizony először fájhat. Megértem mi miért történik velem, melyik gondolati minta okozza szenvedésemet? Hogyan lehet változtatni rajta? Mit kell változtatni. Félelmeimmel és gondjaimmal szembe állít, késztet a párbeszédre, hogy kezdd el végre megkérdezni tőlük: miért csináltalak magamnak. Amikor elkezdenek előtted peregni a képek, mert így meséli el neked, amikor feldobog a szíved égbe szálló nagy sóhajokkal tudod, hogy koloncaidat leraktad, szabad vagy. Akkor ez a kő elkezd álmodozni veled, biztat és motivál hagyd a fenébe a múltat, és teremtsd meg a holnapodat. Álmodozz és engedd el a fantáziádat, álmodj csodákat. Tudd, hogy megvalósul, mert te álmodtad. Biztonságérzeted oly hatalmasra növesszed a jelen időben, hogy hited tudássá legyen. És mert TUDSZ előlép a Benned Élő Isten. Az Ő karjában már csak ringatózol. Tiéd a mennyei gondtalanság és ezért semmi mást nem kell tenni, csak TUDNI. Tudásod mértékét követni fogja tested. Egyensúly lesz benne, nyugalom és béke. Egészségedre!
Közzétette: www.fenyorveny.hu 
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több érdekességért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a friss hírekről!
gyogyitaskovekkel.hu
Share To:

Post A Comment: