Az élet egy nagy utazás,egy nagy kaland,tele van buktatókkal, néha magunk se tudjuk hova tartunk, és olyan is van,hogy egész máshová érkezünk,mint ahova indultunk. Mégis ez a folyamatos változás az egyetlen biztos dolog az életben. Meg kell próbálnunk leküzdeni a változástól, instabilitástól való félelmünket. Fontos, hogy próbáljuk a magunk útját járni, a saját életutunkat kövessük,akármilyen az mert csak az hozhat számunkra lelki fejlődést.

Az élet a legnagyobb tanítómester
Az élet egy nagy utazás,egy nagy kaland,tele van buktatókkal, néha magunk se tudjuk hova tartunk, és olyan is van,hogy egész máshová érkezünk,mint ahova indultunk. Mégis ez a folyamatos változás az egyetlen biztos dolog az életben. Meg kell próbálnunk leküzdeni a változástól, instabilitástól való félelmünket. Fontos, hogy próbáljuk a magunk útját járni, a saját életutunkat kövessük,akármilyen az mert csak az hozhat számunkra lelki fejlődést. Önmagunkat kövessük,önmagunk belső hangját. Ne a tömegeket és ne másik embert.A magunk számára értékeset kövessük.
Ahány ember,annyi az út és a lehetőség,hogy meglássa az összefüggéseket és, hogy megfelelő segítőkre találjon az útján. A segítő sokféle,különböző formát ölthet. Megjelenhet egy másik ember személyében,Hires tanítóéban,mesterében éppúgy,mint alkalmanként az édesanya,barát vagy akár egy idegen ember szájából elhangzó mondatként.
Lehet, hogy "könyvbe bújt",vagy különleges "muzsikaként" árad a világra és arra,aki rátalál.
Azt mondják:"mikor kész a tanítvány,megjelenik a mester."
Az élet a legnagyobb tanítómester. Ezért a mindennapjainkban kapjuk a legtöbb leckét,sokszor idegenektől,néha barátoktól,családtagoktól,törekednünk kell rá,hogy megértsük ezek üzeneteit:
"Az ember előrefelé él és visszafelé érti meg."
Közzétette: www.fenyorveny.hu
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, vagy iratkozz fel a napi hírlevélre, hogy ne maradj le a friss hírekről!
magikuserintes
Share To:

Post A Comment: