Gondolkozz el rajta, mikor azt hiszed, csak Téged bánt az Élet... Nézz körül a világban.. láthatod az embereket, akik az utcán élnek Ha azt hiszed, hogy csak neked fáj, mikor kit szeretsz mással látod Nézz meg egy vakot... ki soha nem láthatja meg a napvilágot Ha azt hiszed ver a sors, mikor az emberek rosszat kiabálnak Rád Nézz meg egy süketet, ki soha nem hallhatja az Élet dallamát... Ha azt hiszed Te vagy az egyetlen, akit akadályok veszik körül...

Gondolkozz el rajta, mikor azt hiszed, csak Téged bánt az Élet...
Nézz körül a világban. Láthatod az embereket, akik az utcán élnek. Ha azt hiszed, hogy csak neked fáj, mikor kit szeretsz mással látod. Nézz meg egy vakot... ki soha nem láthatja meg a napvilágot. Ha azt hiszed ver a sors, mikor az emberek rosszat kiabálnak Rád. Nézz meg egy süketet, ki soha nem hallhatja az Élet dallamát. Ha azt hiszed Te vagy az egyetlen, akit akadályok veszik körül. Nézd azokat, kik nem tudnak járni.. arcukon mégis mosoly derül. Ha azt hiszed rossz helyre születtél, s Téged senki nem szeret. Nézz meg egy árvát... ki könnyes szemmel nézi a szüleidet. Ha azt hiszed, hogy nem kapsz időt, hogy begyógyuljanak a sebek. Nézd azokat, kik hirtelen hunytak el.. nem ölelhették át szeretteiket. Mielőtt panaszkodnál nyisd ki a szemed, rosszabb is lehetne. S rájössz, hogy nem sírva kell eltöltened a napot, hanem nevetve. Köszönd meg, amit a sorstól kaptál, ne háborogj sohasem.
Nem tudhatod, mi lesz holnap. Ez vezessen az Életben!
Közzétette: www.fenyorveny.hu 
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, még több érdekességért, képért és videóért pedig látogass el FACEBOOK oldalunkra! Csatlakozz PINTERESTÜNKHÖZ és INSTAGRAMMUNKHOZ is! Vagy iratkozz fel a napi HÍRLEVÉLRE, hogy ne maradj le a friss hírekről!

Share To:

Post A Comment: