Üdvözöllek benneteket kedveseim! 

Adama vagyok, Telos magas rangú papja. A Shasta-hegyen lévő földalatti városunkból kommunikálok veletek. Mi, Telos Lemúriai Tanácsának tizenkét tagja, beleértve magamat is, szeretnénk felajánlani gratulációnkat, hogy e csodálatos alkalommal társaloghatunk veletek, akik most olvassátok üzenetünket. 

Azok kedvéért, akik még nem ismernek minket, engedjétek meg, hogy elmondjam a következőket. Telos lakossága nem kevesebbekből áll, mint Lemúria elveszett kontinensének túlélőiből. Telos, a kontinensünk lerombolását követően a Fény egy Csodálatos és Varázslatos Városává és egyúttal otthonunkká vált. Igen, még mindig itt vagyunk, élők és valóságosak ezen a napon is.

Adama: A testünk halhatatlanná vált
Üdvözöllek benneteket kedveseim! 

Adama vagyok, Telos magas rangú papja. A Shasta-hegyen lévő földalatti városunkból kommunikálok veletek. Mi, Telos Lemúriai Tanácsának tizenkét tagja, beleértve magamat is, szeretnénk felajánlani gratulációnkat, hogy e csodálatos alkalommal társaloghatunk veletek, akik most olvassátok üzenetünket. 

Azok kedvéért, akik még nem ismernek minket, engedjétek meg, hogy elmondjam a következőket. Telos lakossága nem kevesebbekből áll, mint Lemúria elveszett kontinensének túlélőiből. Telos, a kontinensünk lerombolását követően a Fény egy Csodálatos és Varázslatos Városává és egyúttal otthonunkká vált. Igen, még mindig itt vagyunk, élők és valóságosak ezen a napon is. Bár majdnem 300 millió ember pusztult el a robbanásban, huszonötezren túléltük azt. Mára csaknem másfél millióra emelkedett azoknak a száma, akik itt élnek velünk a szent hegyen, a felszín alatt. 

Kedveseim, mi a fivéreitek és nővéreitek, hű barátaitok és családtagjaitok vagyunk a Lemúriai múltatokból és a szívünk szeretetén át, még mindig összeköttetésben vagyunk mindannyiótokkal. Ahogyan szélesre tárjuk nektek szívünket, azt kérjük tőletek, hogy ti szintén nyissátok meg szíveteket nekünk. Meghívunk benneteket, hogy bármikor kommunikálhassatok velünk, amikor csak kedvetek tartja. Képesek vagyunk rá, hogy gyógyulást hozzunk nektek életetek számos terén, melyek nincsenek még egyensúlyban. Biztosítunk róla, hogy utatokon mindig készek vagyunk támogatni titeket. Ha befogadtok minket szívetekbe és elmétekbe, képesek leszünk támogatni benneteket, hogy sokkal gyorsabb változás történhessen életetekben, hogy az másképpen, könnyebben és rövidebb idő alatt kiteljesedhessen. Tudjuk, hogy mindannyian élvezitek, ha a rövidebb úton juttok el valahová és kölcsönösen támogatni fogunk benneteket az életetek számos rövid útjának megteremtésében és ez majd enyhíteni fogja terheiteket és gyorsítja spirituális fejlődéseteket. 

Sokan közületek azon gondolkodnak, hogy ha még mindig fizikailag létezünk, hogyan látszunk és hogyan lehet minket megérinteni. Mások úgy gondolják, hogy mégiscsak teljesen éterikusak vagyunk, ami azt jelenti, hogy nem sokáig látható és tapintható a testünk fizikailag a dimenziótokban. A felvilágosítás kedvéért, engedjétek meg, hogy elmagyarázzam nektek, hogy mi csak most váltunk ötödik dimenziós lényekké. Eddig mindössze ötödik dimenziós tudatosságot tartottunk fenn, ahogyan az a dicsőséges Lemúria idejében is volt. A testünk már elérte a halhatatlanság és tökéletesség egy állapotát. Azt választottuk, hogy testünket megtartjuk egy olyan sűrűségben, hogy az látható és tapintható legyen, egészen addig, míg meg nem szerezzük a korlátlan tapasztalás lehetőségét. Testünk Isteni Nap Lenyomata ugyan olyan, mint a tiétek. A mi DNS-ünk ugyan olyan, mint a tiétek volt, mielőtt bele lettetek irányítva és taszítva egy olyan nagy sűrűségbe, mint amit jelenleg tapasztaltok a felszínen már nagyon régóta. Ez azt jelenti, hogy a mi DNS-ünk jóval fejlettebbé vált, mint a tiétek jelenleg. A mi testünk sosem romlik és változik úgy, mint a tiétek. Megvan a képességünk, hogy a szándékunk által utazhassunk a harmadik, negyedik és ötödik dimenziók között, ami sok rugalmasságot, szabadságot és örömöt biztosít számunkra. 

A fizikai testünk már elérte a tökéletességnek azt a szintjét, amelyre ti is annyira vágytok. Éppen ezért a mi rezgésünk sokkal magasabb frekvenciájú a tiéteknél. A testünk tökéletesen funkcionál, úgy ahogyan azt az Alkotónk mindig is szerette volna. Alapjában véve a ti testetek és a mi testünk ugyan azokra képes; ugyan azzal az Isteni Lenyomatmintával lettünk megalkotva. Ez pedig azt jelenti kedveseim, hogy pár rövidke év alatt, ahogy a tudatosságotok felemelkedik a harmadik dimenzionális frekvencia korlátolt és ítélettel teli szintjéről egy ötödik dimenziós, feltétel nélküli szeretet tudatosságába, mindent meg fogtok tanulni, hogy miképpen tudjátok ti is megemelni testetek frekvenciáját arra a szintre, melyen jelenleg vagyunk. Fokozatosan megtapasztaljátok majd a megismerés gyönyörűségét, az érzését és felfedezését annak, ahogy a fizikai testetek szemeitek láttára, viszonylag rövid idő alatt, tökéletessé alakulnak át. Ez egyedülálló lesz mindenki számára. Mentesülni fogtok minden régi korlátozó elképzeléstől, amely fájdalomban, szenvedésben és nélkülözésben tartott ezidáig benneteket. Elkezditek majd felfedezni, hogy a testetek működése visszatér az Eredeti tökéletes Nap Lenyomatához és sok más egyéb csodás tulajdonságához. 

Lemúria Aranykorának idején, mindannyian ötödik dimenziós tudatossággal éltünk harmadik és ötödik dimenzió közötti szinten tartott testekkel. Ez sok mókát és izgalmat biztosított hosszú időn át, egészen az események bekövetkeztéig a bolygón, melyek következtében majdnem a teljes Föld népessége egy harmadik dimenziós tudatosságon ragadt. Sokáig nem volt lehetséges újra kapcsolatot teremteni az ötödik dimenziós valóságunkkal. 

Hamarosan, amint tudatosságod felemeled a SZERETET frekvenciájára - és vannak már köztetek, akik képesek rá, hogy fenntartsák ezt a tudatosságot - a fizikai testeitek elvesztik jelenlegi sűrűségüket és a korábbi "varázslat" melyet egyszer már ismertetek Lemúria idején, ismét valósággá válik számotokra, hogy élvezhessétek és szabadon kísérletezgethessetek vele. A testeitek halhatatlanná és határtalanokká fognak válni. És most kedveseim, a varázslat sokkal nagyobb lesz, mert hosszú időn át varázslat nélkül tapasztaltátok meg életeiteket, melyek ezidáig nagyon bonyolultak voltak. Megtanultatok sok mindent az elveszett ajándékok közül a tudatosság és a képességek terén. Amiért olyan hosszú időn át szenvedtetek és a lelketek megtanulta a nagy leckét, most utoljára lehetőségetek van rá, hogy átvegyétek a halhatatlanság ajándékát és az isteni tudatosságot az életetekbe. 

Szeretetünket és Barátságunkat küldjük nektek Telosból. 

Adama, a fivéretek vagyok már hosszú ideje.
Közvetítette: Aurelia Louise Jones (2001.12.04.)
Közzétette: www.fenyorveny.hu
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, vagy iratkozz fel a napi hírlevélre, hogy ne maradj le a friss hírekről!foldimennyorszag.hu

Share To:

Post A Comment: