Telosban sok állatfajt megmentettünk a kihalástól. Amikor megtudtuk, hogy a kontinensünk elpusztul, építettünk egy földalatti várost az életben maradásunk, valamint a civilizációnk ókori feljegyzéseinek megőrzése érdekében. Megóvtunk szinte minden állatfajt, amelyek a létezésünk idején éltek. Hasonlóképpen, mint korábban, de sokkal átfogóbban Noé bibliai történeténél, aki az akkor létező fajoknak csak két tagját mentette meg. Ezek a fajok még mindig életben vannak a gondozásunkban a mai napig, de kivételt képeznek azok a fajok, amelyek azt választották, hogy visszatérnek származási helyükre. 

Lemúria halála legalább 1.500 évvel Atlantisz elsüllyedését megelőzően történt és számos nagy fajt megmentettünk, mint ahogy számuk a bibliában fel van jegyezve Atlantisz elsüllyedésének történeténél.

Adama: Állatok Telosban
Telosban sok állatfajt megmentettünk a kihalástól. Amikor megtudtuk, hogy a kontinensünk elpusztul, építettünk egy földalatti várost az életben maradásunk, valamint a civilizációnk ókori feljegyzéseinek megőrzése érdekében. Megóvtunk szinte minden állatfajt, amelyek a létezésünk idején éltek. Hasonlóképpen, mint korábban, de sokkal átfogóbban Noé bibliai történeténél, aki az akkor létező fajoknak csak két tagját mentette meg. Ezek a fajok még mindig életben vannak a gondozásunkban a mai napig, de kivételt képeznek azok a fajok, amelyek azt választották, hogy visszatérnek származási helyükre. 

Lemúria halála legalább 1.500 évvel Atlantisz elsüllyedését megelőzően történt és számos nagy fajt megmentettünk, mint ahogy számuk a bibliában fel van jegyezve Atlantisz elsüllyedésének történeténél. Atlantisz süllyedésének ideje alatt, a kontinensünk pusztulását megelőzően már sok faj kihalt a felszínen. 

Azt mondjuk nektek, hogy az állatok újra és újra megtestesülnek úgy, mint ahogy ti csináljátok. Az ő megtestesüléseik mindig egy nagyobb egész kiterjedései. Mindannyian, beleértve az állatokat is, a Fény Létezésének óriási kiterjesztései, rendkívül csodálatosak és hatalmasak vagyunk, és abszolút csodálni fogjátok majd azt a napot, mikor Igaz Istenségetek megértése szabaddá válik számotokra. Ez is egy célzás, mint a multidimenzionalitás fogalma, melyet harmadik dimenziós gondolkodással nagyon bonyolult és korlátozott megértenetek. 

Isten folyamatosan teremti a hatalmas Szeretetet és Természetet, örökre kiterjesztve magát különböző megnyilvánulások széles spektrumába. Az állatvilág csak egy a sok ezer kiterjedése közül. Isten minden egyes része Minden kedveseim. Amikor megengeditek magatoknak, hogy megsértsetek, valakit, az Élet (Isten) egy részét, az egészet sértitek, sebesítitek meg, beleértve saját magatokat is. A Belső Síkon minden állat nagy intelligenciával rendelkezik és sokkal különbözőbbek, mint ahogyan azt elképzeltétek valaha a jelenlegi tudatosságotok alapján. Ez világok és bolygók szabálya. Az állatok sok dimenzióban élnek. Minden állatnak van egy magasabb lelke, vagy Felsőbb Énje, kis különbséggel hasonlatosan az emberekhez. A különbség az, hogy más birodalmakba is kiterjednek, létrehozzák részüket. Ennek következtében sokkal nagyobb testi tudatossággal rendelkeznek Istenségük más aspektusairól a kiterjedéseikben. 

Az Istenség legmagasabb szintjeitől a kövek és ásványok legalacsonyabb első dimenziós szintjéig egyaránt kierjesztik tudatosságukat. Isten minden kifejeződésére. A magasabb dimenziókra, a Szeretet nagyobb megértésére és a tudatosság nagyobb kifejeződéseire. Az állatok osztoznak veletek a bolygón, mert úgy mint ti, ők is azt választották, hogy lejönnek ide a harmadik dimenziós tudatosságba. És lejöttek, mint segítők és tanárok segíteni az emberiséget az utatokon, melyet még nem teljesen értetek. Mert ők is választottak egy testet ami más, mint a tiétek és nem alacsonyabb rendű nálatok. Az ő testeik csak egy felhanggal vannak alacsonyabban, mint a tiétek a harmadik dimenzióban. 

Légy vele tisztában. Nincs különbség, hogy ki felsőbbrendű. Sok embernek a felszínen elnézik az állatok kizsákmányolását. 

A korlátozott értelmezésetekben sok állatfaj válik árucikké önző célokból, vagy haszon elérése érdekében. Azt mondjuk, nem Mi vagy Ki vagytok. Az arany szabály érvényes minden érző teremtményre, nem csak az emberiségre. Amennyiben előre szeretnétek jutni saját fejlődésetek platformján, teljesítenetek kell a feltétel nélküli szeretetet a beszédetekben, a gondolataitokban, az érzéseitekben és tetteitek egész soraiban, az élet minden formája iránt a bolygón. 

A Szeretet az egyetlen kulcs. 

Nincs semmi más. 

A szellemvilágban az állatok a negyedik és ötödik dimenziós szintekről végzik feladataikat. Mindent összekötnek a magasabb Fénytesttel. Minden ember kapcsolatban van Felsőbb Énjével, aki a magasabb dimenziókban, valamint mindenki szívében létezik. 

Felsőbb Éned a Saját Istenséged, aki dicsőséges, rendkívül intelligens, erőteljes, korlátlanul létezik és ragyog. Ez vagy Te valójában. A harmadik dimenziós életed a Földön csak egy parányi része Istenségednek, aki valójában vagy. 

A teremtésben és a Magasabb Birodalmakban nincs olyan, hogy kisebb, gyengébb, alacsonyabb, jobb, vagy rosszabb.... ezek a címkék a korlátozott emberi tudatosságból erednek. Mindenki egyenlően szeretett és mint Isten kifejeződései, állandó mozgásban, fejlődésben vannak. Van egy különbség köztetek és az állatok között, de ez nem az, amit hittetek a felsőbbrendűségről. A barátaimmal a földalatti városokban, rendkívül tiszteljük az állatokat és úgy tekintünk rájuk, mint fiú és lánytestvéreinkre az evolúciós lépcső fokain. Ugyan olyan érzékenységgel kezeljük őket, mint amilyet mi kívánunk kapni önmagunk számára. 

Azt mondjuk, hogy például egy emberi családban van 10 gyerek. Azt mondjátok a fiatalabbnak, hogy ő alsóbbrendű az idősebbeknél, mert kevesebb az élettapasztalata és nem tud még annyi mindent, mint az idősebb testvérei? Azt mondod, hogy a fiatalabb nem érdemel több szeretetet és előzékenységet, mert ő később született, mint te, és ez törvényes jogod csak mert ő még nem olyan fejlett, mint az idősebbek? 

Az gondoljuk, hogy nem, mert pár év múlva utol fognak érni a felemelkedésben. És ez a helyzet barátaim az állatokkal is. Az Egy Isten testének családjában az állatok részei a bolygónknak, ők a fiatalabb családtagok. Reménykedek, hogy végre megértitek a lényegét. Minden teremtés tudatos a legkisebbtől a legnagyobbig. Végül mindent figyelembe véve, Minden Egyenlő. 

Ahogyan az előbbiekben említettem már, sok évvel ezelőtt Telosban gondozásunk alá vettük a számos állatfajt, mielőtt még a kihalás fenyegette volna őket a felszínen. Vannak macskáink minden méretben. Különböző méretűek 5-6 fonttól többszáz font súlyig terjedően. Vannak kutyáink, lovaink, amelyek sokkal fejlettebbek, mint a föld felszínén eddig ismertek és akik sok örömet szereznek majd nektek, mikor felbukkannak közöttetek. 

Az állataink sokkal nagyobbak, mint amekkorák jelenleg nálatok vannak. Például sok nagy macskánk van, amelyeknek a mérete majdnem duplája a tieiteknek. Sok ló jóval nagyobb, de többen megtartották eredeti méreteiket is, hogy igazán élvezhessétek őket. 

Az állataink nagyon kedvesek nekünk. Biztosítalak, hogy ők nem jelennek meg a kezeidben, míg az erőszakot teljesen ki nem küszöbölöd saját világodból. 

Minden állatunk nemes és soha nem voltak kitéve negativitás és erőszak bármely fajtájának. Bárki sétálhat velük és átölelheti őket teljes biztonságban. 

Egyik állatunk sem fél az emberektől. Egyik sem öl és eszi meg egymást. Mindegyikük vegetáriánus. A mi állataink soha nem vadásztak, nem voltak soha bezárva. Sokkal teljesebben és hosszabb ideig élnek, mint a felszíni állatok. 

Biztosítalak benneteket, hogy egyikük sem fog addig megjelenni a felszínen, míg a legcsekélyebb lehetősége is van, hogy bármelyikük kevesebb szeretetet kapjon, mint amihez itt hozzászoktak. 

Méltányoljuk az egyedülálló intelligenciájukat és semmi szükség rá, hogy próbálkozzanak bármely szintnek való behódolással. Tanulékonyak és örömet akarnak szerezni. A Telepatikus kommunikáció minden, amire szükségünk van, hogy tökéletesen tudjunk velük együttműködni. 

A Föld teljes Belső Civilizációjának nevében, nagy örömmel és vágyakozással mondom nektek, hogy mindannyiunkat látni fogtok kedves testvéreink, nyissátok meg az elméteket és a szíveteket az állatvilág részére és elkezdődik a változás, hogy vendégül láthassátok őket. 

Szeretetünket, Fényünket és Barátságunkat küldjük nektek. Nagyon várjuk már felbukkanásunk idejét a felszínen, és hogy mégegyszer megrázhassuk a kezeiteket és megtaníthassunk benneteket a Szeretet rezgésében eltöltött több ezer év alatt tanultakról, a Békéről, a Testvériségről, a háborúnélküliségről, az ellenőrzés és manipulálásnélküliségről, a kapzsiság és félelemnélküliségről, valamint a vég nélküli bürokráciától való mentességről. 

Az idő hamarosan elérkezik, hogy a két civilizáció a Nagy Kozmikus Család szellemében egyesülhessen több ezer éves fizikai elválasztottságát követően. Amikor felbukkanunk földalatti lakóhelyeinkről, alagutak csatornáiból a bolygó minden országában és városában, a nagy boldogság ideje lesz mindazoknak, akik kitárták szívüket és elméjüket a fogadásunkra. 

Ez lesz a "felszabadulás" a küzdelmeitekből, fáradozásaitokból és a szomorúságaitokból. A szándékunk, hogy segítsünk nektek egy olyan életet létrehozni, melyre már hosszú ideje vágyakoztok. Együttesen létrehozunk egy nagyon fényes jövőt mindannyiunk, az Új Föld polgárai számára. Ez egy győztes-győztes megoldás lesz mindenkinek. Mi az idősebb fiú és leánytestvéreitek vagyunk és nagyon szeretünk mindegyikőtöket kedveseink. 

Adama vagyok, a lemúriai fiútestvéretek.
Közvetítette: Aurelia Louise Jones (2001.12.)
Közzétette: www.fenyorveny.hu
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, vagy iratkozz fel a napi hírlevélre, hogy ne maradj le a friss hírekről!foldimennyorszag.hu
Share To:

Post A Comment: