Erős lények vagyunk. Ugyanakkor sok szempontból törékenyek. El tudjuk fogadni a változást, és a veszteséget, de csak a saját tempónkban és a magunk módján. És csak Isten és mi magunk dönthetünk az időzítésről. Az élet nem csak nehéz, stresszes időszakokból áll, de ezek az időszakok is életünk részei, hozzátartoznak fejlődésünkhöz, és előrehaladásunkhoz. Mi döntjük el, mit kezdünk a nehéz időszakokkal, a nehéz, lehúzó energiákkal. Az energiát felhasználhatjuk arra, hogy gondjainkat jól megrágjuk, és feldolgozzuk.

A nehéz idők átvészelése
Erős lények vagyunk. Ugyanakkor sok szempontból törékenyek. El tudjuk fogadni a változást, és a veszteséget, de csak a saját tempónkban és a magunk módján. És csak Isten és mi magunk dönthetünk az időzítésről.
Az élet nem csak nehéz, stresszes időszakokból áll, de ezek az időszakok is életünk részei, hozzátartoznak fejlődésünkhöz, és előrehaladásunkhoz. Mi döntjük el, mit kezdünk a nehéz időszakokkal, a nehéz, lehúzó energiákkal.
Az energiát felhasználhatjuk arra, hogy gondjainkat jól megrágjuk, és feldolgozzuk. Felhasználhatjuk arra, hogy finomra hangoljuk készségeinket, és spiritualitásunkat. Vagy átélhetjük úgy, hogy közben szenvedünk, elraktározzuk keserűségünket, és teljesen elutasítjuk a fejlődést, vagy változást. 
A nehéz idők arra indíthatnak, hogy a legjobbat hozzuk ki magunkból, egyúttal alkalmassá formálhatnak rá. Felhasználhatjuk őket arra, hogy az élet, a szeretet és a fejlődés magasabb szintjeire jussunk.
Miénk a választás. Megengedjük-e magunknak a dolgok átérzését? Spirituálisan közelítjük-e meg az eseményeket, beleértve a hálát is? Vagy elbizonytalanodunk, és folyton azt kérdezzük, mit kell tennünk, és mit kell megtanulnunk? Vagy ürügynek tekintjük őket arra, hogy a régi, negatív hiedelmeinket igazoljuk, mondván: „Velem nem történik semmi jó! Én örökké áldozat vagyok… Senkiben se bízhatom meg… Nem érdemes élni”?
Nincs mindig szükségünk súlyos energiákra vagy stresszre ahhoz, hogy elinduljon a változás. Nem kell keresnünk, teremtenünk vagy magunkhoz vonzanunk a stresszhelyzeteket. De ha már itt vannak, megtanulhatjuk felhasználni annak érdekében, hogy tovább lépjünk, és elérjük azt, ami az életben jó.
"Istenem add, hogy a nehéz idők gyógyulást hozzanak."
Közzétette: www.fenyorveny.hu
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, vagy iratkozz fel a napi hírlevélre, hogy ne maradj le a friss hírekről!fokk
Share To:

Post A Comment: