Emberek millióit diagnosztizálják rákbetegséggel naponta. Ez a kanadai komikus is megkapta az orvosi diagnózis: prosztatarákos. Úgy döntött, a természetes gyógymódokat választja. Mostanában tele van az amerikai sajtó Tommy Chonggal, aki kijelentette, rákmentes a természetes gyógymódoknak köszönhetően. Története akkor kezdődött, amikor prosztatarákot diagnosztizáltak nála. Első stádiumban. Ez azért nem a rák legagresszívabb fajtája, talán ezért döntött úgy a komikus, hogy nem a hagyományos utat választja.

Tommy Chong kanadai komikus saját magát gyógyította ki a rákból
Emberek millióit diagnosztizálják rákbetegséggel naponta. Ez a kanadai komikus is megkapta az orvosi diagnózis: prosztatarákos. Úgy döntött, a természetes gyógymódokat választja.
Mostanában tele van az amerikai sajtó Tommy Chonggal, aki kijelentette, rákmentes a természetes gyógymódoknak köszönhetően. Története akkor kezdődött, amikor prosztatarákot diagnosztizáltak nála. Első stádiumban. Ez azért nem a rák legagresszívabb fajtája, talán ezért döntött úgy a komikus, hogy nem a hagyományos utat választja. Mindenesetre 2013 óta valóban nem találnak szervezetében rákos sejteket az orvosok, és a prosztata PSA adata is teljesen normalizálódott. Chong azt állítja, hogy a diéta és a vadkenderolaj gyógyította meg. Ez a marihuán-ból készült olaj sokak szerint valóban visszafordít bizonyos típusú daganatokat, orvosi kutatások is igazolták. Ezt energiagyógyítással egészítette ki, és vizualizálta a gyógyulást. Lelki ereje irigylésre méltó, de a prosztatarák egy nagyon lassan kialakuló rákfajta, ezért nem biztos, hogy a természetes gyógymódja egy agresszívabb ráktípusnál is ilyen sikeres lett volna.  
Közzétette: www.fenyorveny.hu
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, vagy iratkozz fel a napi hírlevélre, hogy ne maradj le a friss hírekről!kiskegyed
Share To:

Post A Comment: