Az alábbi lassított felvételen egészen közelről szemlélhetjük a lovak csodálatos világát. Azt az utánozhatatlan kecses száguldást örökítették, mely sok lóimádó embert lenyűgözött már. Az alig több mint két perces filmecske egy végtelenül nyugodt és harmonikus világba repít el. Már-már úgy érezhetjük, hogy semmilyen baj nincs a világon. Azt a biztonságot, amit a lovak mélybarna szeme áraszt, mondhatni sehol máshol nem találhatjuk meg.

Lassított kamerával vették fel a lovakat. Amit látni fogsz, az valami lenyűgöző /VIDEÓ/
Az alábbi lassított felvételen egészen közelről szemlélhetjük a lovak csodálatos világát. Azt az utánozhatatlan kecses száguldást örökítették, mely sok lóimádó embert lenyűgözött már.
Az alig több mint két perces filmecske egy végtelenül nyugodt és harmonikus világba repít el. Már-már úgy érezhetjük, hogy semmilyen baj nincs a világon. Azt a biztonságot, amit a lovak mélybarna szeme áraszt, mondhatni sehol máshol nem találhatjuk meg.
Egy ló átlagos élettartama 25-30 év, sokszor annyira hozzánő az ember, mintha élettársa lenne. Ezért is van, hogy számos lovasterápiás központ működik világszerte: elegendő hosszabb ideig a közelükben lenni, és máris óriási nyugalom kerít hatalmába.
Közzétette: www.fenyorveny.hu
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, vagy iratkozz fel a napi hírlevélre, hogy ne maradj le a friss hírekről!
Share To:

Post A Comment: