Július hónapja nagyon izgalmas, érdekes és eredeti hónap lesz. Az év első fele után tele lesz változással, történéssel, csak győzzük figyelni, és a fejünket kapkodni. Ez lesz a kulcsa is: ha szép, konstruktív, éber állapotban maradunk, életünk gyors, és az elmúlt időszakok után elképzelhetetlen mértékű változáson tud keresztülmenni. A belvilágunkban, lelkünkben és a magánéletünkben nagyon épülni tudnak majd dolgok, események, helyzetek, ha konstruktívan állunk hozzá, és teret engedünk neki, félelmeink, eddigi tapasztalataink ellenében menve, haladva. A külvilágban, amiben hihetetlenül túlzó mértékben ki vagyunk borulva, az ellenkezőjét látjuk majd. Leépülnek majd dolgok, omlanak össze, korábban elképzelhetetlennek tűnő dolgok, változások, folyamatok lesznek.

Aktuális változások: 2015.július hónap asztrológiai előrejelzése
Július hónapja nagyon izgalmas, érdekes és eredeti hónap lesz. Az év első fele után tele lesz változással, történéssel, csak győzzük figyelni, és a fejünket kapkodni. Ez lesz a kulcsa is: ha szép, konstruktív, éber állapotban maradunk, életünk gyors, és az elmúlt időszakok után elképzelhetetlen mértékű változáson tud keresztülmenni. A belvilágunkban, lelkünkben és a magánéletünkben nagyon épülni tudnak majd dolgok, események, helyzetek, ha konstruktívan állunk hozzá, és teret engedünk neki, félelmeink, eddigi tapasztalataink ellenében menve, haladva. A külvilágban, amiben hihetetlenül túlzó mértékben ki vagyunk borulva, az ellenkezőjét látjuk majd. Leépülnek majd dolgok, omlanak össze, korábban elképzelhetetlennek tűnő dolgok, változások, folyamatok lesznek.

Vezéreljük hát vissza magunkat oda, ahol a 2000-es évekig nagyon jól tudott mindenki működni egyénileg és kollektíven is: a belvilágunkba és még inkább, a magánéletünkbe. Aki nem képes erre, azt be fogják temetni a külvilág változásai, még ha ez most hihetetlennek tűnik is. Aki képes félretenni neurotikus zárkózottságát-kiáradásást, amik az érme két oldala, az stabilan, nyugodtan, békében figyeli majd a történéseket kívül és belül, és a jelenleg legfontosabb részen: a magánéletében.

Június 29, hétfő és Július 10, péntek között nagyon kellemes, kényeztető energiák lesznek aktívak. Remek időszak ismerkedésre, aki ebben a szakaszban tűnik fel az életünkben, valóban társunk tud lenni. Ugyanakkor érdemes itt sok olyat csinálni, ami kifejezi kreativitásunkat, alkotó jellegű, és sok apró dolgot tudunk elintézni, rendezni, ezzel is nagyban megkönnyebbülve. 
Közben természetesen ott van a sok retrográd külső bolygó, és a Szaturnusz a Skorpióban, így mindennek van egy „teázás a Titanicon” jellege is, vagy „kártyázás a háborúban”, miközben a bombák repkednek. Egyik szemünket a külső világ összeomlásán kellene tartanunk, a másikkal pedig felhasználni a külső eseményeket kontrasztként, és élvezni a kisebb, lokálisabb, 'Itt' levő jellegeket. (Merkúr Ikrekben szextilben Vénusszal-Jupiterrel Oroszlánban)

Július 1, szerda és Július 15, szerda között újult erőt kapunk arra, hogy régi, szenvedésbe és/vagy melankóliába húzó dolgokat levágjunk az életünkről, eddig halogatott ügyeket rendezzünk. Jó itt családtagjainkat újraértékelni, vizsgálatot tartani a velük való kapcsolatainkról, és Tiszta lappal indítani. Ha valaki várandós, és a szülés közelében van már, megindulhat akár idő előtt is neki ebben a két hétben, fontos ezért figyelni, akinek pedig billegősebb a várandóssága, kímélni magát. (Mars Rákban trigonban Neptunusszal Halakban)

Aktuális változások: 2015.július hónap asztrológiai előrejelzéseJúlius 2, csütörtök és Július 11, szombat között olyan hatásokkal fogunk találkozni a külvilágban, emberek vagy szituációk formájában, amik önmagunk teljes újraértékelésére késztetnek bennünket. El kellene engedni rengeteg régi dolgot: családot, otthont, személyeket, már nem funkcionáló érzelmeket, hogy ezektől a már nem releváns dolgoktól megkönnyebbülve, Újabb, működő szinteken hozzuk újra létre a Párkapcsolatot, érzelmeinket, és akár Új család témáit is. (Nap Rákban szemben Plutoval Bakban)

Július 5, vasárnap és Augusztus 14, péntek között olyan hatás lesz, amitől kiszakad belőlem egy „Ahhh”. Ez jó „ahhh” és ’rossz’ „ahhh” is egyszerre. Karmikus, régi, mélyremenő párkapcsolati találkozás tud itt lenni, ami jóindulatunk, értelmességünk és talpraesettségünk függvénye, hogy hogyan alakul. Ha nagy levegőkkel tudunk lenni és éberen (ez ritka…), akkor hihetetlenül tiszta, segítő, összekapcsolódó és mély gyökerekkel bíró Párkapcsolat tud itt születni, kifejlődni. Ha a fentiek nem működnek, akkor mézesmadzagos, csiki-csukis tud lenni, és ez az elmúlt három évben már volt bőven. Szóval itt érdemes belemenni, már nem tartalékolni, már nem az „még ez lesz, meg az lesz” mai stratégiákat követni, mert omlik össze a világ, és most van egy kiskapu még ebben. 
Szóval mindenképpen lesznek ott irracionális (!) félelmek, fóbiák, idegenkedés a sztoritól, de ha ezt tudjuk, elfogadjuk, akkor  haladjunk szépen benne, és szeptembertől letisztulnak majd. Érdemes… (Vénusz Oroszlánban kvadrátban Szaturnusszal Skorpióban)

Július 8, szerda és Július 22, szerda között másik hatás is az emberi, kapcsolati témáinkról szól. A Jelen és a Múlt, az Itt és az Ott csapnak össze. Mindkettő nem lehet. Egy nyíló hídon két lábbal nem tudsz állni, mert beesel a folyóba, így aki nem tud fellépni a Jelenbe, a Jövő felé pillantva, az itt ezekben a hetekben nagyon le tud maradni, teljesen feleslegesen. A Múltat le kellene zárni, volt három évünk a benne tocsogásra, 2012 óta, így vegyünk nagy levegőt, és nézzünk körül, a Jelenben, és ebből pedig előrefelé. Szerelgetni a régit már nem kell; elengedni kell. (Mars Rákban szemben Plutoval Bakban)

Július 8, szerda és Július 18, szombat között ettől kicsit berosálhatunk, és vissza-visszavágyhatunk régi, nem működő közösségekbe, gondolatokhoz, érzelmekhez. Azokhoz, amikkel tévesen azonosítottuk magunkat, és már nem szolgálják növekedésünket. El kellene engedni a Gyerekkort, Szülői házat, Otthont, régi feldolgozatlan személyeket, és teljesen megújulni. Emberként nem arról vagyunk híresek, hogy ez nagyon könnyen menne, így ha szenvedünk itt, vagy tépelődésen kapjuk magunkat, akkor meg kellene ráznunk magunk, és az Új felé nézni; akár gondolataink, egónk, elménk ellenében is. (Nap Rákban kvadrátban Uránusszal Kosban)

Július 9, csütörtökön a Merkúr bolygó belép a Rák jegyébe. A Merkúr a Gondolatainkért, Kommunikációnkért, Cselekedeteinkért felel, így további hangsúlyt kap a korábbi, Régi dolgokat elengedő, Újakat felépítő, azokkal rendeződő elv. Tízből három bolygó ettől a naptól a Rákban van, ráadásul a három legvilágibb-legaktívabb: a Nap, a Mars és a Merkúr. Külvilági és belvilági ambícióink menjenek költözés, elköltözés, összeköltözés, összejövés, összekuckózás irányába, egymás érzelmeinek, belső világának megismerésére. Innentől még nagyobb hangsúlyt kap Új személy megismerése, meglévővel való érzelmi alkotás, építkezés témái. A ’spirizést’ és a külvilág borulását most hagyjuk kicsit, a feminin, passzív, lágy jellegeknek van itt hangsúlya; aktívan.

Július 11, szombat és Augusztus 29 (!), szombat egy újabb „Ahhh” hatás, ami nálam a negatív „Ahhh”. Amikor a Jupiter és a Szaturnusz együtt állnak, vagy jó szögben, Isten, a Rend, az Erkölcs, a Magasabb törvények működnek; amikor 90 fokban, mint most, azt hívom a Love Parade, Manhattan, Hong Kong és egy gyerekmegőrző keverékének. Bármi, ami Ősi, Klasszikus, Érték, az ilyenkor a kukába van dobva, megy a tombolás, tolongás, hőzöngés, és BÁRMI megtörténhet. Tekintve, hogy közben van egy Skorpió retrográd Szaturnuszunk, ez egy kicsit a Mad Max új kiadására emlékeztet, és volt nekünk már ilyenünk: tavaly ősszel. Volt ott minden, perverz orgia ez. Namost, ha Kint ez megy, az a Bent lényegeire helyezi a hangsúlyt, így áttétben ez is a csendesedés, Értékek, egyvalakivel elmélyedés, megismerés témáit hangsúlyozza, mert kint a káosz nagyon erősen el fog szabadulni. Eddig a cél egyedül behúzódás volt az év első öt-hat hónapjában, most a cél Valakivel behúzódás lenne; a külvilágban kószálás helyett egy Valaki megismerése. (Jupiter Oroszlánban kvadrátban Szaturnusszal Skorpióban)

Július 11, szombat és Július 16, csütörtök között másik fényszög is segít ennek megindulásában. Támogat bennünket leszakadt, beszorult Gyermeki részeink integrálásában, Önmagunk felnőtt utolérésében, hogy alkalmassá váljunk a Párkapcsolat felnőtt témáinak működtetésére. Feljöhetnek gyerekkori emlékek, érzések, gondolatok, szereplők; azért, hogy tudatosuljanak, és menjenek. Ami a Múltból jön, azt hagyjuk, menjen tovább, ami Új, azt fogadjuk tárt karokkal. (Merkúr Rákban trigonban Neptunusszal Halakban)

Július 12, vasárnap és Július 19, vasárnap minden ambíciónknak ebbe az irányba kellene tartania, és egy nagy huszárvágással levágni az eggyel fentebb felsorolt Régi dolgokat. Nőjünk fel, engedjük el Apánk, Anyánk, régi Családunk kezét, és alkossunk egy Újat. Otthont, személyeket, attitűdöt; mindent. (Merkúr Rákban együtt Marssal)

Július 13, hétfő és Július 18, szombat között a jó öreg téves azonosulás bekavarhat ebbe. „Ha elengedem Anyukámat, ki vagyok én?!”. „Ha elengedem a Gyerekkoromat, ki vagyok én?!”. Érdemes itt megfordítani a gondolatmenetet. „Ha még mindig Anyukád szimbiózisában vagy, hogyan lennél Te…?!”. „Ha még mindig a szüleiddel laksz, ténylegesen, vagy elviségében, hogyan lennél Te…?!”. Ahogy az anya is kipréseli a testéből a gyermekét, mert ha bent marad, mindkettő életének vége, úgy kellene magunkat kipréselni energetikailag, érzelmileg; identitásunkban. És ahogy egy születésnél, itt is lehet, hogy fájni fog, üvölteni fogunk, ijedtek vagyunk, de ki kell, hogy jöjjünk, fel kell, hogy nőjünk, hogy legyen Életünk, legyen Jövőnk. Erre a következő években különösen nagy szükségünk lesz egyéni életünkben és emberiség szinten is. (Merkúr Rákban szemben Plutoval Bakban)

Július 16, csütörtök és Július 26, vasárnap között mindehhez kapunk segítséget is, ami könnyebbé teheti ennek az elvnek a megértését, elfogadását és alkalmazását. Ki fognak húzni itt olyan régi dolgokat az életünkből és a belső világunkból, amik már nem kellenek. Bármi régi megy, engedjük, segíteni fog újabb énünk és Jövőnk kialakulásában, még ha itt majd még nem is látjuk majd ezt valószínűleg. (Nap Rákban-Oroszlánban trigonban Szaturnusszal Skorpióban)

Július 17, péntek és Július 21, kedd között gyermeki énünk lázongani fog. Nem akar majd felnőni, nem akar majd változást, megijed, és passzivitást, a régi játékterét szeretné fenntartani. Mivel a mai emberek 90 százaléka 90 százalékban a gyermeki részeivel azonos, ezért itt egyénileg és kollektíven is lehet recsegés-ropogás. Engedjünk. Mindent. Máskülönben nagy prés lesz, és ha önként felnövünk, hagyjuk életünk épülését felnőttebb, összetettebb szinteken, akkor azt vesszük majd észre pár hét múlva, hogy nagyon jó helyekre kerültünk; oda, ahova nem is gondoltuk volna! (Merkúr Rákban kvadrátban Uránusszal Kosban)

Július 17, péntek és Augusztus 2, vasárnap között igazi szabotázs-akciókba foghatunk a változások ellen. Ha haladnánk az újabb ívekkel, akkor épülnénk, így ellenében haladva viszont beszorulunk. Itt majd aggyal próbáljuk megérteni mi és miért történik velünk, egyéni életünkben és a kollektívben is, pedig a lényeg pont egy feminin, bizalommal teli, intuitív megengedés kellene, hogy legyen. Hogy áramoljunk, és engedjük, ami jön, és engedjük, ami megy. Ha izmozunk, kontrollálunk, akkor sok minden el fog törni, és visszább tudunk vetődni, mint ahonnan indultunk. Tehát lazán, áramlóan, nyitottan: erről beszélgetünk már tavasz óta, itt már a pályán, élesben is történnek majd a dolgok. (Mars Rákban kvadrátban Uránusszal Kosban)

Július 19, vasárnap a Vénusz rövid időre belép a Szűzbe. A Szűz a mindennapi életünk működő, harmonikus áramlását jelenti, a Vénusz pedig Párkapcsolatot, az élet kényeztetését, finom, lágy, simulékony haladását. Meglévő párkapcsolatok itt szintet tudnak lépni, ismerkedések itt tudnak realizálódni, szóval ez egy nagyon fontos pont itt a hónapban. Legyünk korrektek, nyitottak, együttműködőek a folyamattal: ezek a Szűz jellegek, tulajdonságok.

Július 19, vasárnap és Július 27, hétfő között a hónap első felében megindult folyamatok szintén realizálódnak a külvilág szintjén is, ráérzünk az ízére. Viselkedjünk, létezzünk egy Arany Középúton, ahol a spiritualitás és a világi, a kint és a bent, az én-ünk és a másikkal kapcsolódás egyensúlyban tudnak lenni. (Merkúr együtt Nappal Rákban-Oroszlánban)

Július 20, hétfő és Július 25, szombat között ebben az újabb, stabilabb állapotban elő tudnak jönni gondolatok, érzések és szituációk a múltból, hogy rendeződjünk velük, és kiürüljenek. Ha itt már vannak Új helyzetek, emberek az életünkben, nehogy meginogjunk, nem azért jön fel a Múlt, hogy visszafussunk, vagy elbizonytalanodjunk, hanem mert az Új szilárd talaján állunk már, és így nyugodtan feljöhet, hogy rendezzük. (Merkúr Rákban-Oroszlánban trigonban Szaturnusszal Skorpióban)

Július 23, csütörtökön a Nap belép az Oroszlánba. Yesss! Ez a ’saját’ jegye, itt érzi magát leginkább otthon, itt van ereje teljében. Ha július első három hetét jól csináltuk, akkor eddigre nagyon össze tudnak állni a dolgaink, és minden a helyére tud kerülni. Ez az év csúcsa innentől, és aki itt a divatos „majd ez, majd az, még nem, köszi, most nem, köszi” attitűddel van, azt duplán tudják büntetni, mert sem az attitűdje nem tud működni, sem a Jelen gyümölcseiből nem tud részesülni. 
Be kellene itt gyújtani a rakétákat, és nagyon felnőtt, nagyon integrált, nagyon adekvát módokon működtetni az életünket innentől.

Július 24, pénteken a Merkúr is belép az Oroszlánba. Ez adhatja akár azt is, hogy a ló túloldalára essünk, és a nagy rendeződésben visszavezéreljünk egy elszállt, túl kerek attitűdbe. Pont az lett volna a cél, hogy kapjunk annyit, hogy a mélyből, a semmiből felálljunk, nem az, hogy újra falakat húzzunk a frissen kapott dolgokból magunk köré, hogy egót építsünk belőle. Legyünk a középpontunkban, de legyen egy rugalmas felszínünk is.

Július 26, vasárnap a hónap egyik legjelentőségteljesebb napja. Hátrafelé indul a korábban nagy szerepet kapott Vénusz bolygó, és szinte rögtön vissza is lép a Szűzből az Oroszlába. Mivel 2012 óta túlzottan elvadultunk, elidegenedtünk önmagunktól, egy másik embertől és úgy általában az emberektől, itt kapunk egy ajándékot: Időt. Azzal, hogy visszalép a Szűzből, még nem ’kell’ annyira hamar beleélnünk magunkat, ha van Párkapcsolatunk, még nem kell, hogy ’bedaráljon’. Még meg tudjuk tartani magunkat kicsit, tudunk önbecsülést, egészséges én-t felépíteni, miközben egy másik valakin keresztül is tudjuk szemlélni magunkat, így jutva önismerethez is. 
Alacsony szintű megélése ennek a hatásnak, ha egónk, ma divatos hömpölygésünk felülemelkedik, és bejön a himnusz: „A másik csak lehúz engem/Még dolgoznom kell magamon/Még meg kell valósítanom ezt és azt”. Ha ilyet tapasztalunk magunkon, akkor nagy levegő, és engedjük el, mert ego-csel, és pont ebből kellene kijönni egyénileg és kollektíven is. (Vénusz retrográd Oroszlánba(n), közben kvadrátban Szaturnusszal Skorpióban)

Július 27, hétfőn az Uránusz bolygó hátrafelé indul a Kos jegyében. 2011 tavasza és ősze óta van ott, és azóta egyet előre, egyet hátra haladunk. Azóta semmi releváns nem épült az életünkben tartósan; ha szétnézünk, valószínűleg ezt fogjuk látni, a külvilágban egészen bizonyosan. Sőt, onnantól nagyon erős a nemek szétverése, a válások, a földet szaglászó, egyedül küzdő szenvedés is. A retrográd mozgás a Jövő, Cél, Perspektíva témáit rántja be, amik már eleve nem túl acélosak a Kosban, így ismét van egy alacsony, és egy magas attitűdre lehetőség. 
A magas, hogy mivel nem látjuk merre, a saját életünkben, de politikailag-gazdaságilag biztosan, így az Itt-re és a Most-ra kellene fókuszálni. Az alacsony, ha azt mondjuk, hogy ilyen bizonytalan helyzetben, ennyire nem kiforrott én-nel nem tudok és nem akarok kapcsolódni senkivel, még „meg kell tapasztalnom ezt és azt, fel kell építenem ezt és azt, meg kell gyógyuljak, ki kell nyíljak, stb.” Ez ’A Csel’. Sose fogsz ’oda’ eljutni. Az Uránusz 2019-ig van a Kosban, így addig folyamatosan ott lehetnek ezek az ideák, gondolatok; engedjük is szépen őket áramolni, és találjuk meg a nemünket, az alapjainkat, és kapcsolódjunk.

Július 27, hétfő és Augusztus 1, szombat között…hogy is mondjam…a leginkább: kapu az Armageddonra. Az összes külső, űri, távoli bolygó hátrafelé haladó mozgást végez majd, egyidejűleg. Ha keresnék olyan pontot, ahol megroppan a Nyugati civilizációnk, akkor itt vidáman feltenném a kezem. Pár napról van szó itt, mégis, a nagy események pár nap alatt is ki tudnak robbanni. Ez lehet gazdasági összeomlás, a Nagy Háború kitörése, vagy bármi olyan rendelkezés, esemény, amire nem is gondoltunk volna. Ha itt nem lesz ilyen, akkor számomra csodaszámba fog menni. 
A többség számára szerencsés lesz, ha úgy nyilvánul meg, hogy itt lehetőségünk van lemenni életünk és lényünk alapjaiig, amivel nagy Önismeretre tehetünk szert, és el tudjuk engedni a kontrollt. Ez is lehet. Meglátjuk mi lesz itt, kíváncsian várom.

Július 29, szerda és Augusztus 14, péntek között sok Régi, elavult, nem működő, és az elmúlt három évben felkaparodott dologgal szintén le tudunk számolni, egyesével kilőni, kiégetni őket. „Egy fenékkel egy lovat”: legyen ez az elvünk, és ez az Új, ez a Jövő lova legyen. Itt már nagyon felfelé tartunk a Skorpió Szaturnusz három éve után, és ezáltal még gyorsabban jöhetnek elő régi, eltemetett, elfeledett érzések, személyek, dolgok. Engedjük őket szépen továbbtávozni. (Mars Rákban-Oroszlánban trigonban Szaturnusszal Skorpióban)

Július 31, péntek és Augusztus 5, szerda között már érezni fogjuk az Új dolgok szelét, egyre inkább elkapjuk a fonalat bennük, és megjön hozzá az étvágyunk. Fel-feltűnnek majd az elmúlt három évben átalakult részeink, mint pillangó a bábból tudunk elkezdeni kibújni. Lesznek még itt hernyó részek is, így legyünk türelmesek, lassúak, és lehetőleg ne dobjuk rá frusztrációinkat, félelmeinket, fóbiáinkat egy párra, a kapcsolatra, ha van mellettünk. (Merkúr Oroszlánban trigonban Uránusszal Kosban)

Augusztus 1, szombaton a Vénusz visszalép az Oroszlánba. Ez segít meglévő emberi, különösen párkapcsolatokat újradefiniálni, új erőt pumpálni beléjük, és ahogy ciklikusan ürül ki belőlünk a sok elfojtott, elnyomott energia, minden ilyen ’megüresedett’ helyre be tud folyni a realitás, a Valóság, az Itt és Most. Még ne akarjunk itt nagyon távoli jövőbe ugrani, tervezgetni, hanem lassú, de biztos haladással menjünk, és tartsuk szorosan magunkat, és a másik emberrel való viszonyunkat.

Augusztus 2, vasárnap felszólalnak a fanfárok, és ez már a jó „Ahhh” hatás! Előreindul a Szaturnusz a Skorpióban! Itt már látjuk az alagút végét. (Szeptember 17-én át is fog lépni a Nyilasba). Itt még egy nagy levegőt kellene venni, nem kapkodni, nem csinálni hülyeséget. Mint a rab, akinek már csak egy hete van hátra, és utána kiengedik, ott már nem megy bele semmi kockázatosba. Ne kapkodjunk, ne balhézzunk, értékeljük, ami van ott és akkor, és nagyon radar alatt legyünk ebben a másfél hónapban szeptember közepéig.
Mindezek mellett, felerősödhetnek dolgok, az elmúlt három év töményen, utoljára visszazúdulhat minden félelmével és fóbiájával. Itt álljuk a sarat! Nem lesz valós, nem lesz ’itt’, és nem lesz ’most’, mind-mind irracionális és vetített lesz, amivel küzdünk majd itt. Technikailag olyanok ezek a napok, mint amikor a beöntésen túl van az illető, és elkezdik kihúzni a csövet. A műveletnek vége, de a cső kihúzásával jön majd az igazi dolog; egy utolsó fázisként. Bármi jön, nagy levegő, gyomor, rezzenetlen tekintet, és hadd menjen tovább. Célunk a kapcsolódás, Emberség, nem-ártás, és Arany Középút.

Lehetőségekkel teli, változó hónap elé nézünk, amire félig még azt is merem mondani, hogy az emberiség történelme szempontjából vízválasztó is lehet. Háromnegyedig azt is mondanám, hogy a Nyugati világ szempontjából szinte biztosan vízválasztó lesz. Eddigi életünk válaszúthoz érkezett. Egyéni életünk belső energetikája és működése szempontjából, és kollektíven is. Innen indul a kettéválás: kevesebbek számára rendeződés, épülés, emelkedés; a tömeg, a sokak számára süllyedés, káosz. Az attitűdünk határozza majd meg, melyik hajón leszünk. Az elmúlt három év cikkjei erről szóltak-szólnak szinte kivétel nélkül.

A ’Gyermeki’ szinten beragadtak, egyenlősítők, liberálisok, nemeket szétverők, kifelé áradók, vetítők, hömpölygők építményük szétesését fogják tapasztalni, mert nem lehet a végletekig torzítani a természet Rendjét. Recsegve elkezd ledőlni. Akik klasszikusabb értékeket képviselnek, a nem-divatosak, nem-trendik pedig elkezdik visszakapni, ami az elmúlt 5-10-15 évben elkezdett eltűnni. Közben lesznek robajok, csatazajok, nagy vándorlások, de a Természet gondoskodik magáról. Nekünk magunkról és néhány hozzánk közel állóról kellene; leginkább egyről, a Társunkról. A többi magától fog történni.
Közzétette: www.fenyorveny.hu
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, vagy iratkozz fel a napi hírlevélre, hogy ne maradj le a friss hírekről!

zoldkor.blog.hu
Share To:

Post A Comment: