Teal Swan elmondja, hogy a Földön lévő technológiák nagyon negatívan hatnak az emberek fejlődésére. A legfejlettebb élőlények a Földön a bálnák és a delfinek, mivel a legmagasabb tudattal rendelkeznek, és még sem kell nekik semmilyen technológia (gépi segítség). A technológia nem az intelligencia mutatója, ezért fontos, hogy az emberek természetes formában éljenek gépi és más segítség nélkül. Az Arktúrusz-i technológiák, mint pl. az űrhajók organikus lények és senki sem uralja őket. Az Arktúrusziak 6. dimenziós lények, ezért a saját technológiájukat nem tudják megosztani az emberiséggel, még akkor sem, ha ezt ők szeretnék. Az Univerzumban két faj létezik, akik meg tudják osztani háromdimenziós technológiájukat az emberiséggel, és ezek a szürkék és a Reptiliánok, akik egymás között is harcolnak.

Teal Swan: Egy Arktúriuszi interjúja /teljes/
Kapcsolódó cikk: http://www.fenyorveny.hu/2014/07/teal-swan-az-arkturuszi-interjuja.html (VIDEÓVAL!) 
Teal Swan elmondja, hogy a Földön lévő technológiák nagyon negatívan hatnak az emberek fejlődésére. A legfejlettebb élőlények a Földön a bálnák és a delfinek, mivel a legmagasabb tudattal rendelkeznek, és még sem kell nekik semmilyen technológia (gépi segítség). A technológia nem az intelligencia mutatója, ezért fontos, hogy az emberek természetes formában éljenek gépi és más segítség nélkül. Az Arktúrusz-i technológiák, mint pl. az űrhajók organikus lények és senki sem uralja őket. Az Arktúrusziak 6. dimenziós lények, ezért a saját technológiájukat nem tudják megosztani az emberiséggel, még akkor sem, ha ezt ők szeretnék. Az Univerzumban két faj létezik, akik meg tudják osztani háromdimenziós technológiájukat az emberiséggel, és ezek a szürkék és a Reptiliánok, akik egymás között is harcolnak.
Két oka van annak, amiért itt vannak az Arktúrusziak a Földön. Az első az Univerzummal egységes tudat, ami azt jelenti, hogy gondolatok segítségével megjelennek az elképzelések, úgy mintha az ember a TV-t nézné, s amit látna, arról tudatosítaná, hogy az ő saját maga. Ha az az érzés tölti el az embereket, hogy szabadságot szeretnének, akkor azt sugározzák kifelé, hogy maguk vannak. A reinkarnáció által fontos tudatosítaniuk, hogy nincsenek maguk, és visszaemlékezzenek az egymással való kapcsolatra (közös tudatra). A másik a Reptiliánokkal kapcsolatos, amik olyanok, mint az Univerzum szemetesei – az Univerzumot kitisztítják a szeméttől. A probléma az, hogy az emberiségre úgy néznek, mint a szemétre, amitől meg kell szabadulni. Az Arktúrusziak abban segítenek az emberiségnek, hogy kivigyék őket a Reptiliánok rezgésének hatásköréből (megemeljék rezgésszintjüket). A Reptiliánok azért vannak itt, hogy valamilyen szintű tisztítási folyamatot végezzenek a Földön. Sok Arktúruszi van most a Földön, hogy bebizonyítsák az emberiség nem egy eldobandó (szemét) faj, és az értéke hatalmas. Az emberiség minél hamarabb eléri az isteni mivoltát, annál nehezebben fogják őket tudni befolyásolni a Reptiliánok. Minél hamarabb érik el a magasabb rezgésszintet, annál hamarabb hagyják itt a Reptiliánok a Földet; főleg akkor, ha már látják, hogy nem sikerül az embereket befolyásolni.
Az Arktúrusziak tudják, hogy nem érdemes harcolni a Reptiliánokkal, mivel így nem érnének el semmit az emberiség fejlődésében. Ha az emberiség továbbra is ilyen fejlődési formában marad, akkor idevonzhat egy újabb hasonló fajt, mint a Reptiliánok. Az Arktúrusziak számára nem a Reptiliánok a fontosak, hanem az, hogy az emberek felébredjenek (megvilágosodjanak). A Reptiliánok átadták a technológiájukat az emberi fajnak azzal, hogy bebizonyítsák, hogy ez egy eldobandó (szemét) faj. Pl. ha lehetőséget adnának az embereknek, hogy bombát csináljanak, és ezzel egymást elpusztítanák, akkor a Reptiliánok győznének és bebizonyítanák azt, hogy az ember egy eldobandó faj. Az Arktúrusziak szempontjából, ha az emberek bombát kapnának, s arra használnák fel, hogy összetartsa őket és megszabaduljanak a hatalomvágytól, akkor az emberiség győzött. 
A Földön kb. 2000 Arktúruszi van, abból csak 12-en dolgoznak egy szervezetnek, a többi pedig turista. A 12 Arktúruszi ismeri és együttműködik egymással. Ez a szervezet, amiben dolgoznak egy úgynevezett „Galaktikus Green Peace”, ahol több faj is együtt dolgozik, és egy nyelvet beszélnek, mint mindenhol az Univerzum magasabb dimenzióiban. (Az emberiségnek ezért fontos, hogy legyőzze a különbségeket.) Közös tudatuk van a csoportban, és ha valamelyikük valamire gondol, azt tudják a többiek is – vagyis a te nézeted az én nézetem is – így nem létezik félreértés. Ha valakinek van új ötlete, akkor nem létezik, hogy azzal a másik nem ért egyet. A félreértés csak abból keletkezhet, ha a másikat nem értjük, nem ismerjük gondolatmenetét, mivel minden faj más módon gondolkodik; de ha ez mind együttes tudatban létezik, akkor nincs miért nem megérteni a másikat (saját magamat). Olyan magas rezgésszinten vannak, hogy nincs semmilyen ellenállás (pl. félelem). Ezért fontos elérni a Földön, hogy ne legyen ellentét.
Az Arktúrusziak azért jönnek a mélyebb dimenzióba, hogy megismerjék a dualitást, mivel ezt csak itt találhatják meg. Sokan azért jönnek a Földre, hogy megismerjék az ellentéteket, amik szükségesek és elengedhetetlenek a fejlődésükhöz. Az érdekesség az egészben az, hogy a Földet is egy ilyen ellentét nélküli állapotba szeretnék hozni.
Swan születése óta voltak adottságai, de nem tudta őket teljesen megnyitni. Ez mind azért van, mivel az emberi test olyan, mint egy nagy kapu, ami be van zárva és nem engedi be a külső információt. A félelem az, ami az embert egyfajta börtönbe zárja. Ez egy program, ami ellen lehetetlen harcolni. Swan-ba olyan érzést vált ki, mintha egy Földön kívüli lény elvesztené az antennáját, vagyis beleesne egy kútba és nem tudna a felszínre jönni. Pedig ott a kötél (segítség), de olyan a rezgésszint, hogy azt lehetetlen megfogni.
Az Arktúrusziak úgy hoznak létre új életet (szaporodnak), hogy kollektívan hoznak egy döntést, arra összpontosítanak és megteremtik. A gyermekeket nem kell nevelni, mint a Földön mivel mindjárt a közös tudat részévé válnak és tudnak mindent. A Földön állandó a fejlődés, mivel nincs közös tudat és mindent újra és újra meg kell tanulni. Az Arktúrusziak rengeteg más fajta lénnyel együtt dolgoznak és barátkoznak. Minden fajnak más minőségű kapcsolata van egy adott fajjal. Pl. az emberek szeretik a delfineket, de sok ember nem tiszteli a hangyákat. Az Arktúrusziak számára az emberek delfinek, mivel csodálják őket. Az embereknek tudniuk kell, hogy Arktúrusziak nem úgy szeretik az embereket, mint az emberek a delfineket, hanem mint egy fiatalabb fajt. Tudatosítják az emberek Isteni mivoltát és érzékelik azok rezgésszintjét - számukra különleges lények. Azért különlegesek, mivel a legnagyobb teremtők az Univerzumban, meg tudják teremteni a legnagyobb jót, de a legnagyobb rosszat is. A legérdekesebb az Arktúrusziak számára az, hogy az emberek akkor cselekednek jó dolgokat, ha a környezetük számukra a legrosszabb – az egész helyzet ilyenkor sötétséget áraszt, de az emberekből fény árad (mint a gyertya). Más lények kiszámíthatók, még az emberek mindig meg tudják őket lepni. A legrosszabb ember, akiről azt hiszik, hogy már elveszett, egyszer csak megváltozik, és jó emberré válik. Az emberek hatalmas energiákat mozgatnak fizikai testükön keresztül, és ezért nem szabad őket soha lebecsülni. Ezt szeretik az emberekben az Arktúrusziak.
A legnagyobb probléma a Földön az, hogy az emberek ignorálják a másik embert vagy lényt, pedig azok saját maguk. Nem tudják elfogadni és ezért semmibe veszik az Univerzum egységét – s ez váltja ki azt a sok-sok erőszakot. Ha valaki erőszakos, akkor kénytelen a többiektől elkülönülni. Az emberiség értékeli az elkülönültséget, de nem érti meg azt, hogy ez a fájdalom forrásából ered. Az irány amerre kellene menni, az a kapcsolat (átkötöttség), vagyis nem az egyéni változásról, hanem az egész csoportos változásról van szó. Meg kellene szüntetni a különbségeket mutató eszközöket (elkülönülést kiváltó okokat), mint a házak közötti határok, államhatárok, külön házakban élni stb.. Tudatosítani kellene, hogyha valakinek vagy valakiknek ártanak az emberek, akkor saját magunknak is ártanak, mintha kétélű késsel hadonásznának. Ha ezeket a dolgokat tudatosítanák, akkor csak szeretetben élnének és senkinek sem lenne szükségletük elkülönülten élni. A mostani helyzet a Föld nem természetes állapota. 
A gyermekek teljesen függnek az anyjuktól, mivel mindenhová viszik magukkal. Hagyni kellene őket, hogy maguk vizsgálják át ezt a Világot. Az anya irányítja a gyereket (nem kell már a mell, menj iskolába, keress munkát), s ez a gyerekben elkülönültséget vált ki – meg lett tanítva arra, hogy az anya nélkül legyen. Megoldás? Először is meg kell változtatni a gyermekek nevelésének struktúráját a szülői hozzáállást. Abba kell hagyni azon szakemberek véleményének meghallgatását, amelyek az elkülönülést terjesztik. Az Univerzum szempontjából az egyik legnagyobb hiba, hogy hagyjuk a gyermeket sírni. Fontos, hogy a gyermek önálló legyen és tudja bebiztosítani magának a szükségleteit, így válik belőle erős egyéniség, ugyanakkor legyen biztonságérzete. Ennek hiánya végett sok a szociopata, mint pl. Hitler és Sztálin volt. 
A jövő még nincs megírva, még semmi sem biztos. Az emberiség lehetőségének akarata megoszlik, a jövő az emberek kezében van, de ezt még az emberiség sem tudja. Az emberekben meg van az az inspiráció, ami ehhez az úthoz vezet. Az emberiség eléri a célját – de az a kérdés, hogy hányan? Az ellentétek alakítják ki a dolgokat, s az egyes embereknek nagyobb ellentétet kell megélniük ahhoz, hogy elkezdjenek összhangba lenni a jövő céljával. Ezért van az, hogy sok embernek még meg kellene élnie a 3. világháborút ahhoz, hogy értékelni tudják a dualitás másik felét - a jót. A 3. Világháborúval ebben a fázisban az a baj, hogy mindent lerombolnának az emberek - s ez mind a technológiák végett van. Az emberiség még nem döntötte el, hogy a fény felé megy, vagy esetleg még mélyebben a sötétségbe fut, amely után még jobban értékelné a fényt. Az Arktúrusziak inspirálhatják az embereket oly annyira, hogy erre nem lesz szükség. Az emberek minél tovább annál többen nyílnak meg és így az Új világ eljövetele is közelebb van.
A Föld is felébredt és nem hagyja, hogy bármit tegyenek vele - átveszi saját irányítását és felelősséget vállal tetteiért. Ez valakinek hasznára válik, de valakinek kellemetlen lesz. Ezt az egészet úgy lehetne leírni, hogy pl. az emberi test a Földanya és a baktériumok pedig a Földön élő emberek. Most egy olyan helyzet van, amikor a baktériumok (emberek) többet ártanak a testnek (a Földnek), mint ha hasznára lennének. Így a Föld ugyanolyan folyamaton fog átmenni, mint az emberi test. Először melege lesz (lázas lesz), majd lehűl – ez olyan , mint a globális természetváltozások. Ha remeg a test, az olyan, mint a földrengés, el akarja érni az egyensúly állapotát. Egyes esetekben néhány baktérium meghal. A földrengések főleg azokon a helyeken vannak vagy lesznek, ahol nagyon mélyek a rezgések. A Föld megtisztítja magát a parazitáktól – nem kívánatos baktériumoktól. A Föld (Gaia) egy lény, de az emberek úgy néznek rá, mint egy földkéregre, ahol élnek. Jelenleg nagy változásokon megy keresztül, de mivel az embereket szereti, ezért kíméletesen folytatja le saját változását, hogy az embereknek minél kevesebbet ártson.
Swan küldetése megtalálni a boldogságot, ami számára nagyon sokat jelent. Szeretne létrehozni egy non-profit alapítványt, amely a Földön nagy változásokat hozna el. Főleg a nevelésben szeretne újat hozni hasonlóan, mint a gyermeknevelésben, de ezzel a kormányokra szeretne hatni. A kormányok most a nagy gazdasági csoportok (vállalatok) kezében vannak, akik az embereket kizsákmányolják. Ez az alapítvány konkurálna ezeknek a gazdasági csoportoknak. Először is hasznot hozna, hogy támogatni lehessen az új találmányokat, amelyek az emberek számára hasznosak. Ez a haszon passzív lesz, vagyis nem lesz felhasználva az emberek fizetésére, hanem a cégbe maradna, amely újra be lenne fektetve – s így újabb passzív haszon jön létre. Minél tovább annál nagyobb passzív haszonnal rendelkezik majd ez a cég. Ha már nagy mennyiségű pénz jön össze, akkor azt lobbira vagy államok megvételére használnák és így lehetne kialakítani egy új társadalmakat új programokkal. Pl. a világban nagy érdekeltségűek az oltások gyártása, de fontos, hogy törvénnyel kötelezzék annak alkalmazását. Ha a gyártó felajánl egy parlamenti képviselőnek több millió dollárt, hogy szavazza meg és tegye kötelezővé az oltást mindenkinek, akkor ez a non-profit szervezet többet fog fizetni azért, hogy ne szavazza meg ezt a törvényt. Vagyis hasonló nem szép játék ez, mint amit a gyártó csinál, de a különbség az, hogy az emberek javára. Ezen kívül ez a szervezet olyan nevelési programok kialakításával foglalkozna, amelyek a bűnözőket átnevelnék. Nem lehet valakit megbüntetni azért, hogy jobbá váljon. Ezért fontos, hogy a bűnözők belső nem feldolgozott problémáival foglalkozzon a szervezet, hogy ne szégyelljék magukat azért, amit tettek. Mivel Teal ért a rezgések hatásához, tudja, hogy ez mit fog belőlük kihozni. Ez egy program a bűnözők rehabilitálására. Mindenki csak nézni fog, hogy ez működik és így mások is mellénk fognak majd állni, s több államban fogják alkalmazni. Ezzel a tevékenységével meg lehetne szüntetni a bűnözést.
A börtönökben a viszonyok megváltoznának, s fontos volna az emberi kapcsolatoknak való pozitív kialakítása. Ez az úgynevezett szeretettel való gyógyítás. A mostani szisztéma elfogadhatatlan, mivel egy életre be vannak csukva és nem változnak meg. A mély rezgésű emberek azt gondolják, hogy ez a helyzet megváltoztatható büntetéssel. Ezek az emberek nem szeretnék, hogy a bűnözők a börtönökben szórakozzanak. Fontos megérteni, hogy az, aki gyilkol, szeretetre vágyik, s akkor majd nem kell meggyőzni azokat az embereket akik erről döntenek, hogy ez a helyes út. Majd maguk fogják hirdetni ezt az utat, s így a bűnözők is a szereteten keresztül fogják érezni a magabiztosságot. Fogják majd a kezüket, hogy lemenjenek arra a fájdalmas helyre, ahol az egész elkezdődött - mivel amit tettek annak a tükre, amit velük csináltak fiatal korukban. Vagyis a megoldás nem a kívülre, de a belülre való fordulás. Arra a fájdalmas helyre kell visszamenni, ahol megtörténtek azok a tettek, amelyek a bűnözőt megváltoztatták fiatal korában - fénnyel szükséges erre a helyzetre rávilágítani. Ezt együttes erővel, más segítségével lehet véghezvinni. 
A bebörtönözöttek elfordulnak és gyengeségnek hiszik azt, hogy visszamenjenek a fájdalom forrásához. Nem szeretik a fájdalmat. Ez nagyon sok emberre érvényes és alkalmazni lehetne náluk. Ez az az ok, amiért Teal itt van a Földön. Sok olyan ember van a Földön, akiknek hasonló adottságai vannak, mint Teal-nek, akik segítséget tudnak adni az embereknek. Készen állnak a harcra.. Ezt az egészet úgy is mondhatnánk, hogy az emberekben lévő legmélyebb fájdalmat szükséges kihúzni a fényre és azt átalakítani. Az emberekben a fény ott van, csak sok olyan dolgot csináltak az életben, amik a fényt leblokkolják. Azzal, hogy segítenek az embereknek a fájdalmaikat tudatosítani és eltávolítani, elérik azt, hogy a bennük lévő fény előtörjön – ez egy természetes folyamat. Nem kell az embereknek segíteni, hogy fény bennük legyen, mivel ők maguk a fény. Teal segít a fény útjában lévő blokkok eltávolításában. Ahhoz, hogy másokon segíteni tudjon valaki, először is saját magából kell eltávolítani ezeket a blokkokat.
Ahhoz, hogy valaki segíteni tudjon másokon, először is saját maga kell, hogy megélje a problémát és tudjon segíteni saját magán. Ezért a spirituális tanítók állandóan tanulnak (nincs megállás), mindig új ismeretekre tesznek szert és ezért az életük nem egyszerű. Az ismereteik többségére már ez életük előtt tettek szert, s ezek alapján élik és alkalmazzák életükben. Az emberek érzik, hogy a tanítók mit mondanak és hogyan. Az egésznek alapja az Önszeretet, és azon keresztül lévő Öngyógyítás. Ezt Teal úgy tudta elsajátítani, hogy tudatosította és figyelte a jó napjait és az azt követő rossz napjait.
Az új technológiák megalkotásánál a Földön, amelyeket említett már Teal, az ingyen energiára gondolt. Annak a technológiák megjelenésének fog legjobban örülni, amelyek képesek lesznek az Öngyógyításra. Ha a vér el van különítve a testből és átfolyik egy magas-frekvenciájú fényen, akkor az átalakítja szerkezetét, teljesen kitisztítja és utána visszamehet a testbe. Ez a testben egy dominó effektust indít be azzal, hogy a vér a rezgését átadja a többi szervnek. Ezáltal az új sejteknek már új struktúrájuk lesz, s ezáltal a rákos burjánzás megszűnik - a DNS-ünk is megváltozik. A jövőben nem a technológiák (gépek) korszaka, hanem a tudatosítás korszaka lesz. Észre fogjuk venni, hogy a DNS-ünk nem is átalakul, hanem inkább aktiválódik. A DNS-ünk multidimenzionális, ezért jelenleg csak egy része aktív. Az emberek minél jobban nyitódnak meg és minél több változást tudatosítanak és fogadnak el, annál több fény lesz aktiválva az emberi testben. Ezáltal olyan képességeik lesznek az embereknek, amilyenek idáig nem voltak. Agyuk nagyobb részét fogják tudni használni, az öregedési folyamat lelassulnak és ezeknek a változások a sora nagyon hosszú. Hallottunk a múltból olyan dolgokról, hogy a vízen jártak vagy időtérben ugrani tudtak – ezeknél a lényeknél a DNS teljesen aktiválva volt.
Az Arktúrusziak az űrhajóik meghajtásánál használják az ingyen energiát. Ha valaki ki tud lépni a testéből, akkor érti az egész folyamatot. Az Arktúrusziak nem lineárisan módon jutnak el egyik helyről a másikra, mert ez egy időpazarlás. Veszik az egyik dimenziót és áthajtják a másik dimenzió fölé és egyszerűen csak átmennek a másikba, ahol épp lenni szeretnének. A másik dimenzióban nincs idő. Ez csak egy gondolat és már ott is vannak. Az Arktúrusziak nem tudnak kommunikálni az emberekkel csak olyan módon, hogy lejönnek a 3. Dimenzióba és testet öltenek. Azért jöttek le ebbe a fizikai világba, mert először is ez a saját döntésük volt, s másodszor pedig, hogy segítsenek az emberiségnek. Meg tudnak jelenni a 3. dimenzióban úgy, hogy nem halnak meg.
Közzétette: www.fenyorveny.hu
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, vagy iratkozz fel a napi hírlevélre, hogy ne maradj le a friss hírekről!



Fordította: Sagát István
Forrás
Share To:

Post A Comment: