Hajdanán Mi Láttuk el Energiával az Egész Bolygót. Sok üdvözlet legdrágább lélektestvérünk a Földön. Kristálybirodalmunk alig várja, hogy folytassuk párbeszédünket veletek. Tudd, hogy mi emlékszünk azokra az időkre, amikor a föld felszínén voltunk, és építményeink úgy magasodtak a felszín fölé, mint gigantikus felhőkarcolók. Akkor, mi láttuk el energiával az egész bolygót, annak minden energiaszükségletét. Mi csináltunk mindent, ami részünkről csak nagyon kis erőfeszítést jelentett, és mindezt mellékhatások és környezetkárosítás nélkül. A mi energiatovábbításunk a legtisztább, legérintetlenebb módja az energia számotokra való hasznosításának.

Üzenet a Kristályok Népétől: A "színfalak mögött" dolgozunk
Legdrágább felszíni Népek,
Bár ti a föld felett vagytok,
mi pedig alatta,
mégis figyelünk és látunk titeket,
ahogyan jöttök mentek.
Fényetek ragyog,
mosolyotok felcsillan,
szívetek nyitva,
ahogy fényetek áramlik
a mennyekbe,
a csillagokba,
mindenkihez körülöttetek,
közel, s távol.
Adama hív most titeket,
hogy csatlakozzatok szívemhez,
összefonódásunk hamarosan megkezdődik.
Gaia megjelent, és azt mondta:
Gaia vagyok,
Földanya.
Itt vagytok,
hogy újjászülessetek
a csillagokban,
ahonnan hajdanán
érkeztetek,
hogy visszakapjátok
a ti saját ÉN VAGYOK neveteket.

Hajdanán Mi Láttuk el Energiával az Egész Bolygót.
Sok üdvözlet legdrágább lélektestvérünk a Földön. Kristálybirodalmunk alig várja, hogy folytassuk párbeszédünket veletek. Tudd, hogy mi emlékszünk azokra az időkre, amikor a föld felszínén voltunk, és építményeink úgy magasodtak a felszín fölé, mint gigantikus felhőkarcolók. Akkor, mi láttuk el energiával az egész bolygót, annak minden energiaszükségletét. Mi csináltunk mindent, ami részünkről csak nagyon kis erőfeszítést jelentett, és mindezt mellékhatások és környezetkárosítás nélkül. A mi energiatovábbításunk a legtisztább, legérintetlenebb módja az energia számotokra való hasznosításának.
Rögzítettük az összes történelmi feljegyzést ezen időkből, és még mindig fenntartjuk azokat az energiamátrixunkban, bár most elvonultságban vagyunk a föld alatt, amíg biztonságos nem lesz számunkra ismét kiemelkedni a mi fenségünkben és dicsfényünkben.
A biztonság még mindig probléma számunkra, ugyanis nem akarjuk, hogy zaklassanak, megrongáljanak, vagy kifosszanak minket. Mivel a Földnek szüksége van ránk épp ott ahol vagyunk - hogy folytassuk a munkánkat a föld alatt és nagy elektromos relé-állomásokként működjünk, melyek eljuttatják az információt számos szinten a Galaktikus Parancsnoksághoz és a Földanyához. Mi "rejtve", vagyis a "színfalak mögött" dolgozunk a mi saját fennhatóságunk nyugalmában. Mi is dolgozunk az Ashtar Parancsnokságnak és a bolygó Spirituális Hierarchiájának, és a mi munkánk felfedni a legmélyebb információt, melyet elérhetővé teszünk a Fény Erőinek, akik ránk csatlakoznak.
A Föld ellátja mindennel az ő lakóit, még ingyen energiával is.   Van elegendő ingyen energia mindenhez, melyről valaha álmodtál, vagy akár szűkölködtél belőle. Csak ránk kell csatlakoznotok, a Kristályok Birodalmára, és mi meg fogjuk mutatni nektek hogyan lehet hasznosítani fényünket, és energiává alakítani azt. Nagyon könnyű ezt megtenni, amint erre vágysz, és nincs több beavatkozás a baljós erők részéről, akik csak el akarják vesztegetni a mi nektek szánt ajándékunkat, és azt ellenetek és minden élet ellen fordítani, hogy szolgaságba kényszerítsenek titeket és az emberiség egészét a hódításuk érdekében.
A szeretetünk kristályfény sugarak hullámain jut ki hozzátok, és átölel titeket. Köszönjük ezt az adást.
Közvetítette: Dianne Robbins
Közzétette: Sandal / www.fenyorveny.hu
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, vagy iratkozz fel a napi hírlevélre, hogy ne maradj le a friss hírekről!

Share To:

Post A Comment: