Van egy általános meggyőződés a felszíni emberiség között, hogy Lemúria 12.000 évvel ezelőtt elpusztult a Csendes-óceán hullámai alatt és azóta nem létezik többé. Harmadik dimenziós perspektívából ez tényleg így igaz. A termo-nukleáris robbanás sok kontinensünket és 300 millió emberünket pusztította el egy sokkal fájdalmasabb pusztulás által, mint amit ti, a bolygó felszínének lakói el tudnátok képzelni. Ez az esemény a Földanya számára is óriási megrázkódtatás volt. Az utolsó fázisban, majdnem egy éjszaka leforgása alatt Mu kontinense, szeretett Lemúriánk, a bolygó civilizációjának bölcsője és minden "Anyaföldje", eltűnt.

Adama: Az Új Lemúria
Van egy általános meggyőződés a felszíni emberiség között, hogy Lemúria 12.000 évvel ezelőtt elpusztult a Csendes-óceán hullámai alatt és azóta nem létezik többé. 
Harmadik dimenziós perspektívából ez tényleg így igaz. A termo-nukleáris robbanás sok kontinensünket és 300 millió emberünket pusztította el egy sokkal fájdalmasabb pusztulás által, mint amit ti, a bolygó felszínének lakói el tudnátok képzelni. Ez az esemény a Földanya számára is óriási megrázkódtatás volt. Az utolsó fázisban, majdnem egy éjszaka leforgása alatt Mu kontinense, szeretett Lemúriánk, a bolygó civilizációjának bölcsője és minden "Anyaföldje", eltűnt. A világ fennmaradó része teljes döbbenetben gyászolta a veszteséget. Az Anyaföld elvesztésének fájdalma óriási volt és a mai napig az. Sok ember a bolygón fájdalmat és sérülést hord sejtemlékezetében az eseményekkel kapcsolatban. 

Sok lélek, akik akkor elpusztultak a mai napig hordják a fájdalmat és traumát életük minden részében. Vannak köztetek sokan a felszínen, akik akkori szörnyű pusztulásuk miatt, teljesen lezárták magukban a dicsőséges lemúriai származásuk emlékezetét, mert számukra akkor rendkívül tragikus és fájdalmas volt a vég. A fájdalmaikat és a szomorúságukat mélyen eltemették a tudatalattijukban, várva az időt, hogy azok ismét felbukkanhassanak és meggyógyíthassák azokat. Azt a célt szolgálja ennek az információknak - vagy az összes többi szövegnek, amit még ezen kívül olvasol - az átadása, hogy tudatosan meggyógyítsa benned azokat a kellemetlen feljegyzéseket. Nagy szeretettel és részvéttel ajánljuk fel nektek segítségünket. 
Minden szavunkkal, melyet olvastok, azt mondjuk nektek, hogy Lemúria sohasem pusztult el olyan mértékben, mint ahogyan azt jelenleg látjátok. Még mindig létezik egy negyedik és ötödik dimenzionális frekvencián, ami még nem látható a ti harmadik dimenziós perspektívátokból. Amint a dimenziók közötti fátyol egyre vékonyabbá válik, biztosíthatunk benneteket, hogy egy nem túl messzi jövőben, szeretett Lemúriátok az Ő Új Ragyogásával és Dicsőségével nagyon is fizikai és tapintható módon, fel fogja tárni magát nektek. Ahogy megnyitjátok magatokat egy magasabb tudatosságú életmód iránt és megtisztítjátok magatokat minden eltorzult és hibás hitrendszerről, melyeket az utóbbi időkben viseltek, képesek lesztek rá, hogy észrevegyétek szeretett Szülőhazátokat mégegyszer, és végül biztosítva lesz az engedélyetek a belépésre minden Szeretetébe és Ragyogásába, melyet Ő biztosít számotokra. Meg lesztek hívva mégegyszer, hogy nagyon is érezhetően összekapcsolódjunk a mennyországnak ezen a pontján. A robbanás ideje alatt, Lemúria és az, amit képviselt a bolygó számára, felemelkedett egy 4. dimenziós frekvenciára. Ez folytatódott a növekedés és kifejlődés és szépség szintjének befejeződéséig, ameddig a mai napig elért együttesen azokkal a lelkekkel, akik képesek rá, hogy most eljöjjenek hozzátok ez időtájt. 
Ha ez az információ könnycseppeket csal a szemeitekbe és megnyitja a szíveteket, engedjétek meg az ölelést hogy átáramoljon rajtatok a hosszú ideje eltemetett fájdalmaitok meggyógyítása érdekében. Engedjétek meg, hogy könnycseppjeitek kicsordulhassanak, mert ezek hozzák el nektek a gyógyulást életetek minden tekintetében. Engedjétek meg magatoknak, hogy igazán érezzetek és áramoltassátok ezt az érzést a szívetekbe minden lélegzetetek által. Érezzetek át minden emléket és fájdalmat elfojtás nélkül, hogy megérinthessen benneteket. Ez az, ahogyan egyre nagyobb mértékben elő fogjátok idézni a gyógyulásotokat. Ahogyan lélegzetet vesztek, az Isteni Énetek örökre feloldja és meggyógyítja ezeket a lenyomatokat. Kérjétek meg a Felsőbb Énetek, hogy segítsen felszabadítanotok önmagatokban a mélyen eltemetett feljegyzéseket ebben a dicsőséges új valóságban. Azt kérjük tőletek, hogy napi meditáció alkalmával hűségesen végezzétek ezeket a gyakorlatokat mindaddig, míg meg nem érzitek a befejezést. Kapcsoljátok össze a szíveteket a mi szívünkkel, a mi Szeretetünkkel. Ahogy ezt a fontos belső munkát végzitek, nyugodt szívvel kérhetitek segítségünket és mi veletek leszünk. A mélyen megült fájdalmak szépen fokozatosan felszabadulnak és végül teljesen megkönnyebbülsz. A fájdalmak efajta tisztítása fog segíteni nektek abban, hogy megértsétek Kik is vagytok valójában. Ez fogja megengedni számotokra, hogy egy óriásit ugorhassatok a teljes spirituális feltámadásotokba. 
A segítségünkkel 7 új kapu nyílik meg 2002-ben és 2003 elején, hogy segítsen a bolygónak a felemelkedésben, mely mindannyitóknak megkönnyíti majd a munkáját. Amint meglovagoljátok velünk a felemelkedés hullámait, a szenvedéseitek és kihívásaitok ideje sokkal rövidebbé válik. A dicső jövő az Új Lemúriában, a küszöbön van mindannyiótok számára, akik azt válasszák. 
Ezt az üzenetet egy rövid idővel az előtt, hogy megpillantjátok majd Új Lemúriát, Aurelia Louise Jones engedélyezte. Őt mélyen érintette és teljes bizonyossággal tudja a szívében, hogy amit rajta keresztül most leírunk nektek, nem egyszerűen csak egy ígéret marad a messzi jövőben. Ő már látta. Ő és lénye minden sejtje tudja, hogy ez a megnyilvánulás lehetséges valósággá válik sokatok számára még ebben az évtizedben, vagy kicsivel azután. A labda a ti kertetekben van!
Közzétette: Sandal / www.fenyorveny.hu
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, vagy iratkozz fel a napi hírlevélre, hogy ne maradj le a friss hírekről!

foldimennyorszag.hu
Share To:

Post A Comment: