Te, aki tudatára ébredtél, hogy a Shasta-hegyen létezünk, érezzük vágyakozásod az iránt hogy eljuthass Telosba és ott szemtől szembe találkozzunk egymással. Érezzük az erős vágyakozásod, hogy megtapasztald egy megvilágosodott civilizáció csodáit és mágiáit. Érezzük vágyad, hogy ismét találkozhass a régi családtagokkal, akik Telosban, vagy egy másik részén élnek Új Lemúriának.

Adama: A belépés feltételei Telosba (a Belső Földbe)
Te, aki tudatára ébredtél, hogy a Shasta-hegyen létezünk, érezzük vágyakozásod az iránt hogy eljuthass Telosba és ott szemtől szembe találkozzunk egymással. Érezzük az erős vágyakozásod, hogy megtapasztald egy megvilágosodott civilizáció csodáit és mágiáit. Érezzük vágyad, hogy ismét találkozhass a régi családtagokkal, akik Telosban, vagy egy másik részén élnek Új Lemúriának. 

Halljuk, hogy az jár a fejedben, "Mikor jutok el Telosba?", "Mikor nyílnak meg az ajtók az emberek számára?"

Szeretett emberek, osztozunk vágyaitokban. Ahogy azt már 5 évvel ezelőtt is láttuk, kis csoportokban kezdjük majd meghívni hozzánk az embereket egy találkozóra. Azt szeretnénk, hogy megtapasztalhassátok, milyen tökéletes lesz majd a föld, mikor a felszínlakók többsége megörökli életutunkat. Egy teljesen új perspektívát láthattok, hogy milyen csodálatos is lehet ez a bolygó, ha az élet az isteni törvények és az igaz testvériség szellemében folyik. 
Először és utoljára, nagyon fontos leszögeznünk hogy ezek a látogatások kizárólag személyes meghívások alapján történnek. Akkor hívunk meg, mikor feltűnsz "a listánkon", és számos lehetőség közül választhatunk, hogy milyen formában hívnunk téged, és egyáltalán nem számít merre vagy és hol élsz. Mi ötödik dimenziós tudatosságban élünk és csak rövid ideig tudjuk fenntartani a fizikai szintet, éppen ezért az első találkozáshoz szigorú feltételeknek kell megfelelniük a meghívottaknak. Mindaddig nem kapsz tőlünk meghívást, míg meg nem felelsz a belépés követelményeinek. 
Üzenetünknek nem célja részletesen elmagyarázni a belépés feltételeit. Mindazonáltal engedjétek meg, hogy egy általános áttekintést adjunk nektek azokról a dolgokról, amikre majd szükségetek lesz a belépéshez. 

Először is, csak az lesz képes belépni hozzánk, aki eléri az ötödik dimenziós tudatszintet. Ez azt jelenti, hogy feltétel nélküli szeretetet kell éreznie önmaga és mások iránt szintúgy, mint az élet minden formája és megnyilvánulása iránt. A dualitást legalább 90%-ra kell leszorítani. Életetek minden területét gyermeki ártatlansággal kell megélnetek. Megítélésetekre bízom, hogy szívetek szerint mit éreztek helyénvalónak. Ez a házi feladat Kedveseim. Ez vezet el önmagatok felfedezéshez és a csodákhoz, amelyekre igazán vágytok. 

Másodszor, meg kell tisztítanod és gyógyítanod az érzelmi tested, minden múltadban és jelenedben felhalmozódott negatívumtól. Ez azt jelenti, hogy minden múltbéli negatív beidegződést (pl. fájdalom, méreg, szomorúság, bűnösség, sértettség, sérelem, szégyen, káros szenvedélyek, reménytelenség, alacsony önbecsülés, negatív lenyomatok…), saját szándékod által semlegesítened kell, mentesítened kell önmagad ezektől a negatív felgyülemlésektől, melyek az összpontosítás törvényének megfelelően (azaz, hogy mire irányítod akaratod), szándékod kifejezése által automatikusan törlődnek tudatodból, a solar-plexusból és érzelmi testedből. Ez nagyon fontos, ugyanis Telos magas rezgése bármilyen isteni szeretetnél alacsonyabb érzelem és gondolatmintát több, mint ezerszeresére erősít fel benned. Mi már tudjuk, hogy ha nem tisztítottad ki ezeket a beidegződéseket, érzelmi sérülést okozhatnak számodra és nem bírsz majd pár percnél tovább maradni a vibrációnkban. 

Harmadsorban, a belépés csak azok számára lehetséges, akik már elvégezték a hetedik szellemi beavatást is. Ezen a bolygón, Lord Maitreya és Lord Sananda, (szeretett Jézusunkként ismert) fennhatósága alatt benned van a hely, ahol a beavatások megtörténnek. De mindazonáltal a beavatások nagy része nem tudatosan történik, hanem ahogy éled mindennapjaidat és a tudatosságod nézőpontja kitágul, úgy raktározódnak el benned ezek az információlenyomatok. Életetek célja a tudás, a felemelkedés és a szellemi szabadság elérése, mely látszólag ezer éve elkerül benneteket. Ez a hetedik szellemi beavatás természetesen nem a fejlődésetek végét jelenti a bolygón, de a belépési feltételek megkövetelnek a Telosba belépni kívánó személytől egy bizonyos szellemi szintet. Az új adománnyal ezek a beavatások gyorsabban indítják be a felemelkedést, mint valaha a föld fejlődésének eddigi történelmében. Amit sikerült elérni ezer év alatt, most véghez tudod vinni az elkövetkezendő 5 évben, ha úgy akarod. 
Számos lehetőség áll rendelkezésre az általunk átadott követelményeknek teljesítésére. Nem azt kívánjuk veletek éreztetni, hogy ez a cél elérhetetlen és reménytelen számotokra. Mi már tudjuk, hogy a rendelkezésetekre álló idő alatt, ha kifejezitek rá szándékotokat, meg tudjátok csinálni. Több ezer ember van már most is a bolygón, aki elérte ezeket a beavatási szinteket az elmúlt pár évben. Néhányukkal a környezetedben a mindennapjaidban is találkozol. Ez persze nem szükségszerűen nyilvánvaló. Azok viszont, akik elérték ezt a szintet, általában titokban tartják. Folyamatosan, egyre többen sorakoznak hozzájuk azok közül, akiknek sikerült már elérniük ezt a rezgésszintet. Azért említjük nektek ezeket az információkat, mert sokan vannak köztetek, akik már családtagokként kezelnek minket, de mégsem ismerik Telosba való bejutáshoz szükséges feltételeket. Mindenki, aki az ajtóinkon belép, függetlenül attól, hogy ki ő és honnan jött, szükséges, hogy elérje az általunk leírt szellemi szintet annak érdekében, hogy felvehesse az ötödik dimenziós rezgést és a személyesen találkozhassunk vele. 
Ahogy szorgalmasan végzitek spirituális munkátokat és szabadon mozogtok felemelkedésetek ösvényén, egyre közelebb kerültök életcélotokhoz. Ahogy megnyitjátok szívetek a szeretetnek, sokkal könnyebben fogtok rátalálni az eddig bonyolultnak tűnő helyzetek megoldásaira. Az a finomhangolás, amit ezek a beavatások okoznak a tudatotokban, nem csak Teloshoz, hanem Új Lemúriához a csodák és varázslatok helyéhez is kitárják az ajtókat. 
Mindig emlékezzetek, hogy a Szeretet a kulcs kedveseim. A Szeretet tár ki minden ajtót önmagadhoz, és a Szeretet megtestesülésén keresztül jutsz el a legmagasabb szintre, a határtalan szellemi szabadságba. A Szeretetből jöttél és most visszatérsz oda. 
Adama vagyok, a lemúriai fivéred és a túloldalon várlak téged…
Közvetítette: Aurelia Louise Jones (2002.)
Közzétette: Sandal / www.fenyorveny.hu
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, vagy iratkozz fel a napi hírlevélre, hogy ne maradj le a friss hírekről!

foldimennyorszag.hu
Share To:

Post A Comment: