Üzenet Telos Gyermekeitől I. - A gyermekek kollektívájától
Mi vagyunk a vihar gyermekei; mi vagyunk a tűz gyermekei. Mi vagyunk az eső gyermekei. Az álmaitokban találkozunk veletek, és azt akarjuk tudjátok, hogy szeretünk titeket. Szeretünk énekelni nektek az eljövendő időkről, és a régi idők emlékéről, mikor hajdanán még egyekként egyesültünk veletek. A lélek sosem ismétel, az csak emlékezik; aztán újra megalkot egy dalt, hogy emlékezzünk mindannyiunkra. Azt akarjuk, hogy ismerjétek meg dalaitokat és alkotórészeit annak, akik vagytok, miközben teszünk egy utazást az időn és téren át, a szivárvány minden színében, hogy összekapcsolódjunk veletek. Itt ülünk lábaitoknál, miközben kísértek minket; szeretettel és vigasztalással simogatjuk fejeteket, ahogyan mi is kísérünk titeket. Mi a Föld összes nemzetének gyermekei vagyunk. Sok bolygónak és az összes fajnak gyermekei. Galaxisok gyermekei, melyek még mindig születnek, és azoké, melyekről már régen megfeledkeztek.
A Béke és az egyetértés üzeneteit küldjük nektek minden virágon keresztül, melyek üdvözölnek titeket, és minden madáron át, mely utatok mentén dalol. Karöltve állunk az isteni házigazdával egy szerető, parázsló folyamban egyesítve üzeneteinket, melyek úgy terjedhessenek, mint egy kristályköd, ami megérint minden szívet; a holnap minden látomását. Egy vibrációt sugárzunk, a megbocsátás ragyogó energiáját, és a feltétel nélküli elfogadást minden Földi lény számára. Amint a szívetek és a belső tudásotok felveszi ezt a sugárzó frekvenciát, csak azt kérjük, hogy hallgassátok és érezzétek energiáink lüktetését lelketekben.
Mikor mi beszélünk, a ti hangotokkal beszélünk. Mikor énekelünk, régen elfelejtett hosszú szavakat hallotok, ahogyan hajdanán azokat énekeltétek. Érezzétek melódiáinkat, hogy cirógatják lelketeket, ahogyan hajdanán együtt énekeltük azokat, és kezdjetek el a régiből, új melódiákat teremteni. Mindannyian együtt énekelünk, mint egy kórus, egy olyan harmóniában, mely soha ezelőtt nem volt tapasztalható. Ahogyan éneklünk és teremtjük ezeket az új dalokat, a bálnák, a szoláris szelek (napszelek), és az angyalok légiói kapcsolódnak velünk. Ahogyan újra éneklünk, minden múló nappal egyre erősödő hanggal, minden létező felkel, hogy ünnepelje ezt az új vibrációt, ahogyan az körülfonja a bolygót. Olyan örömmel ünneplünk, mely már régen elveszett, de ma újra megszületik mindannyiunkban.
Néhányan talán azt kérdezik, hogy mennyi idő kell még, hogy megszülessen a bolygó nyugalma, amikor a harcot és a haragot felváltja majd a testvériség és a megosztás szolgálata. Azt mondjuk nektek, hogy minden egyes nappal közeledik az idő, de valójában már itt is van. Amit gondoltok, amiért imádkoztok már megtörtént, a döntésetek pillanatában. Azokat az időket járjuk, melyek zordnak látszanak, de valójában ezek a legderűsebbek. Újrakezdtük az éneklést, és ha egyszer elkezdjük azt, nem lehet megállítani. A család és a barátok, a Belső Földről és a távoli csillagokról, melyek éheznek a újraegyesülésre, már veletek együtt énekelnek. Csak azért, hogy újra felismerjétek a frekvenciát.
Hallgassátok a hangszíneket, melyeket küldünk nektek. Meg fogjátok hallani azt a füleitekkel, és azt fogjátok hinni, hogy a képzeletetek, vagy valami szerkezet hangja. De nem azok, mi kapcsolatban vagyunk veletek a lelkünkben. Újrahangolunk titeket, hogy felismerjétek ezt a frekvenciát a mindennapi világotokban. Talán egy csengést, vagy harangjátékot hallotok majd. Hallhattok hárfát, vagy lágy háttérhangokat. Talán egy zümmögést, vagy egy egyszerű zenei hangot hallotok. Ezek a hangok tarthatnak egy pillanatig, vagy szólhatnak sokkal hosszabb ideig is. Tudjátok meg, hogy ez a gyermekek érintése. Visszajátsszák nektek a dalt, melyet mindannyian éneklünk, képezzük a füleiteket, és az emberi elméteket, hogy egyszer ismét felismerjétek ezt a vibrációt.
Amikor éjjel az ágyban fekszetek, és az emberi-kéz alkotta műtárgyak világa nyugovóra tér körülöttetek, megérintjük hallásotokat és szíveteket. Hívjatok minket szándékotok által, és válaszolni fogunk nektek. Hallgassátok a dalt, mely mindannyiunkat hazahív, szeretteink egy csodálatos összejövetelére. Tisztán fogjátok akkor hallani. Hamarosan, a hang ismerőssé és ugyancsak éber óráitok részévé válik majd.
Énekeljetek velünk, és énekeljetek nekünk. Énekeljetek rólunk, ahogyan mi is rólatok. Szeretetünk számotokra nem ismer határokat, és szíveink mindig a tieitekkel játszanak.
Szeretünk titeket.
Ui.: Kérjük, jegyezzétek fel, hogy ezek az üzenetek Telos Gyermekeitől, mint egy kollektívától érkeznek, és nem szükségszerűen fiatal gyermekek által, ismervén a felszínen élők, mit gondolnak gyermeknek. Telosban az élőlényeket 200 éves korukig is még "gyermekeknek" tekintik. Amennyiben 200 - 300 éves kornál fiatalabbak, ők az idősebbekhez képest - akik 10.000 - 30.000 éves korukig is ugyanabban a testben élnek - még gyerekeknek számítanak.
Közvetítetette: Aurelia Louise Jones
Közzétette: Sandal / www.fenyorveny.hu
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, vagy iratkozz fel a napi hírlevélre, hogy ne maradj le a friss hírekről!
foldimennyorszag.hu
Oszd meg vagy küldd tovább: / Share To:

Post A Comment: