Elsőként mi, a Galaktikus Fénycsaládok a felemelkedett mesterekkel egységben szeretnénk kifejezni hálánkat a kemény munkátokért, amellyel a Földért és a Fényért dolgoztok. Nagy segítség ez a Földanyának és az egész Egységnek. Elmondjuk nektek, hogy a Fény folyamatosan terjed és átérezzük ezzel kapcsolatos örömötöket. Igen tudjuk, hogy sokan nem így vélitek és nem látjátok ennek eredményét még az alsó síkon, de biztosítunk benneteket, minden jól halad. Folytassátok munkátokat a Fénnyel, ahogy testvéreitek is azt teszik. Sok minden történik most valóságotokban egy időben, több szinten, a földi kapcsolatok fontos helyekre horgonyozzák most a Fényt.

Sinetha üzenete a Galaktikus Föderációtól: Az Új idők már itt vannak (2015.febr.19.)
Selamat Jalwa! Eljött az idő,hogy ismét szóljunk veletek! Érezzük a sok kérdést, ami felőletek érkezik és igyekszünk mindegyikre válaszolni a különböző csatornákon tehát olvassátok és terjesszétek őket!
Elsőként mi, a Galaktikus Fénycsaládok a felemelkedett mesterekkel egységben szeretnénk kifejezni hálánkat a kemény munkátokért, amellyel a Földért és a Fényért dolgoztok. Nagy segítség ez a Földanyának és az egész Egységnek. Elmondjuk nektek, hogy a Fény folyamatosan terjed és átérezzük ezzel kapcsolatos örömötöket. Igen tudjuk, hogy sokan nem így vélitek és nem látjátok ennek eredményét még az alsó síkon, de biztosítunk benneteket, minden jól halad. Folytassátok munkátokat a Fénnyel, ahogy testvéreitek is azt teszik. Sok minden történik most valóságotokban egy időben, több szinten, a földi kapcsolatok fontos helyekre horgonyozzák most a Fényt. Mert ideje a Fénynek és ideje az előmozdulásnak! Eljött az idő, hogy vezetőitek körében is világosság legyen és hogy a sötétség, a régi minták és berögződések kitisztuljanak.
Újra fontos elmondani, hogy megértsétek az új idők, amit vártok általatok jönnek el. Mindannyian ezért jöttünk és ezért dolgozunk, de a maga feladatát mindenkinek vállalnia és teljesítenie kell. Az új idők már itt vannak,itt és most, már érezzük és látjuk és hamarosan ti is látni fogjátok testvérek! Minél több társatok megérti, hogy a valóság mindig belülről születik és kívül csak a tapasztalás,a megélés történik,annál hamarabb elérjük a célt. És a cél nem az, hogy megnyerjünk egy háborút, hogy legyőzzünk valakit, a cél az, hogy békénk legyen. Valódi béke a Fénnyel, amit nem haraggal és gyűlölettel kötöttünk. Legyetek békében saját fényetekkel és a világ is békében lesz veletek!
Ami most történik, egyfajta galaktikus futótűzhöz hasonló, ami végül beborítja a bolygót és betölti a galaxist. Segít, hogy újra galaktikus emberré váljatok. Levetkőzve hamis oktatásotok, társadalmatok és személyiségetek, visszaemlékezve az igazságra. Igen,minden ezért történik. Minden értetek történik testvéreink, hogy újra egységben, jólétben és békében éljetek,ahogy azt az Örök Létező megteremtette. A Fény intenzitása nő,a hangolások erősödnek és ez a sötétség erőinek nem tetszik. De Mihály is üzente, hogy minden el lett döntve és minden végbemegy.
Folytassátok áldott munkátok és maradjatok egységben!
Sinetha
Közvetítette: Yehudah/ Közzétette: Sandal / www.fenyorveny.hu
(Az írást változtatás nélkül, csak forrásmegjelöléssel, és linkekkel együtt lehet megosztani!)
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, vagy iratkozz fel a napi hírlevélre, hogy ne maradj le a friss hírekről!
Share To:

Post A Comment: