Az alábbi két fényképet Crystal Beach-en (Texasban) készítette egy férfi 2014.dec.11.-én. A szemtanú, Larry Nash egy építkezésen dolgozott, mikor meglátta az égen a fényes objektumot. Munkatársai is tanúi voltak az eseménynek.

Fényes objektum Texas felett
Az alábbi két fényképet Crystal Beach-en (Texasban) készítette egy férfi 2014.dec.11.-én.
A szemtanú, Larry Nash egy építkezésen dolgozott, mikor meglátta az égen a fényes objektumot. Munkatársai is tanúi voltak az eseménynek. 
- Szabad szemmel is látni lehetett. Olyan volt, mint egy óriási buborék. - magyarázta Nash a helyi médiának, a Beaumont Enterprise-nak.
A jelenség fémes hatást keltett állítólag és oda-vissza változtatta a színét zöld és lila között. Sajnos a telefon kamerájával készült felvételek ezt a színváltozást nem tudták visszaadni.
Az UFO több, mint 45 percig volt látható.
Egyesek úgy vélik, hogy a képek inkább naphalora* (melléknap* vagy napkutya* másnéven) hasonlítanak... /*A melléknapokat a levegőben levő jégkristályokon megtörő fény hozza létre. A melléknapok kialakulásához lapos hatszögletű jégkristályok jelenléte szükséges. Általában magasan lévő fátyolfelhőkön alakul ki, de nagyon hideg idő esetén létrejöhet alacsonyan elhelyezkedő, gyémántpornak nevezett jégkristályokon is. Ezek a kristályok prizmaként viselkedve a Nap fényét 22 fokkal eltérítik, így a melléknapok általában a napkorongtól 22 fokos távolságra helyezkednek el./
Fényes objektum Texas felett
Fényes objektum Texas felett
Közzétette: Sandalwww.fenyorveny.hu

Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, vagy iratkozz fel a napi hírlevélre, hogy ne maradj le a friss hírekről!
Share To:

Post A Comment: