Adama: A Fiatalság és a Halhatatlanság Örök Forrása
KÉRDÉS: Adama, kérlek beszélj nekünk a Fiatalság és a Halhatatlanság Örök Forrásáról. Azt mondod, hogy mindez a mi gondolataink és szándékaink által teremtődik meg? 

VÁLASZ: Természetesen, de ez csak az egyik szempontja. Ha igazán vágytok rá, hogy elérjétek a tudatosságnak ezt az állapotát, a tökéletesség ezen szintjét, elsőként teljes szívvel, elmével és lélekkel kell akarnotok mindezt. Ez az első kulcs számotokra. Egészen addig, míg el nem éritek célotokat, életetek minden napján, 24 órán keresztül, el kell ültetnetek és meg kell újítanotok szándékotokat arra vonatkozóan, hogy el akarjátok érni a tökéletesség ezen szintjét, és az összes spirituális képességeteket. 
Az állhatatosság a második kulcs. A "ki-be kapcsolt" próbálkozások még sosem hoztak túl sok eredményt. Amíg a kívánt állapot nem válik elég hangsúlyossá, teljes állandóságot kell fenntartani szándékaitokban, akaratotokban, hogy azt tegyétek, amit el kívántok érni. 
A fiatalság és a megújhodás forrását keresitek, mely mindig bennetek rejtőzik. Csak arra vár, hogy felébredjetek és tudomást szerezzetek róla. A kulcsok, amikre rátaláltok, sosem voltak titkok. Valójában, ismertek voltak mindig, csak mellőztétek őket. Eónokkal ezelőtt, sokkal érdekeltebbek voltatok abban, hogy egy külső forráson, egy váratlan nehéz helyzeten keresztül találjatok rájuk, mely helyettesítene egy igazi spirituális átalakulást. Ez a harmadik kulcs számotokra. Azt kérdezem most tőletek, hogy: Rendelkeztek-e ezekkel a külső forrásokkal, melyek együttműködnek mindannyiótokkal barátaim? Sikerült-e már társadalmatokban kiküszöbölnötök az öregedést, a betegségeket és a halált? Vagy inkább mégtöbb szeretetotthont, kórházat és orvosi klinikát építetek? 
Egy személy a felszínen, egészen mostanáig, csak ritkán kívánja olyan mértékben alkalmazni az átalakítás kulcsait, hogy az a teljes DNS átalakulást és a halhatatlanságot hozza el számára. Mindazonáltal, a millenniumi évek után is, eddig csak néhány ilyen kivétel volt. A DNS-etek egy másik, a negyedik kulcs fiatalságotok forrásához, és a végtelen életerőtökhöz való hozzájutáshoz. Ez olyan sebességgel fejlődik, ahogyan a tudatosságotok, és ahogyan a szeretethányadosotok növekszik. A testetek a tudatosság tükre. Amint az fejlődik, a test elkezdi tükrözni azt az új tudatosságot, amit elértetek. A fiatalság forrása mindig ott volt bennetek, csak fejlesztenetek kell a tudatosságotokat, ami aktiválja majd. 
A gondolataitok, a szavaitok, és az érzéseitek hozzák az ötödik kulcs hozzáférését. Milyen a belső párbeszédetek minősége, amit pillanatról pillanatra folytattok magatokban? Azt tükrözi, amit el kívántok érni? Miután pár perces megerősítéseket végeztek minden nap, milyen gondolatok járnak az eszetekben a nap hátralévő részében? Milyen jól tudjátok figyelemmel követni a gondolataitokat, az érzéseiteket, és a szavaitokat, amiket mondtok magatoknak és másoknak, minden egyes újabb pillanatban? Hogyan éreztek önmagatokkal és a testetekkel kapcsolatban? 
Egyszer kifejlődik tudatosságotok a halhatatlanság állapotára, és úgy találjátok majd, hogy mindez egyszerűen és könnyedén történik. Úgy találjátok majd, hogy az öregedés, csak a bölcsesség, a sokkal nagyobb érettség és hatalmasság jele. Igen, korban öregebbekké válunk, és mindezt áldással, nemesen és méltósággal tesszük, mesterekként. Ez a ti végzetetek is, hogy elérjétek a mesteriség ezen szintjét. Hogy fenntartsátok fizikai bátorságotokat, fürgeségeteket és kitartásotokat. Úgy fogjátok találni, hogy egyre több mindent tesztek, hogy sokkal több mindenre lesztek képesek, hogy megtegyetek. Nem fogjátok engedni a korosodást, vagy amit az emberek korlátozásnak hívnak. Olyan határtalan lények lesznek, akiket már elfelejtettetek. 
A Fiatalság Forrásának keresése sokkal inkább a Létezés egy állapota, mint egy tevékenység. Hogy aktiválhassuk ezt a csodálatos kutat, elsőként egyesülnötök kell vele, majd azzá kell válnotok. Ez a hatodik kulcs; és egyben a legfontosabb. A fiatalság igazi forrása, a Tiszta Fény egy forrása, egy ötödik dimenziós eszköz. Hogy aktiválhassuk azt önmagunkban, meg kell növelni a fényt fizikai testünk minden sejtjében, valamint minden más, sokkal finomabb testünkben. Meg kell tisztítanotok érzelmi testeteket a negatív emberi érzelmektől; figyelemmel kell követnetek gondolataitokat, és el kell kezdenetek mesterekként gondolkodni. Ha nem vagytok biztosak benne, hogy miképpen gondolkodna egy mester valamilyen adott helyzetben, meditáljatok és tegyétek fel a kérdést. Mit tenne egy mester ilyenkor, hogyan látná ezt egy mester, és mi lenne egy mester reakciója erre? Hogyan érezne az isteni kifejezés egy olyan mestere, mint a mi testvéreink Telosban? A szívetek mindig tud minden választ. Mindössze konzultálnotok kell vele, és meg kell tanulnotok ráhangolódni újra a bölcsességre. 
Kezdjetek el úgy tekinteni testetekre, mint "varázslatos formákra", nézzétek őket úgy, mint a legsokoldalúbb gépezetek, melyeket valaha megalkottak, hogy meg tudjatok tenni mindent, amit csak akartok fájdalom és korlátozások nélkül. Akár még teleportálni is tudjátok bárhová az univerzumban, szinte a fény sebességével, amikor csak eléritek a hozzá szükséges tudatossági szintet. Meg kell változtatnotok testetekre vonatkozó eddigi elképzeléseiteket, meg kell tanulnotok, hogyan használjátok teljes fizikai lehetőségeit ezeknek a járműveknek, melyekkel meg vagytok adományozva. 
Kezdjetek el az új hitetekkel élni, és az eredmények, melyeket vártok, követni fognak titeket. Ez nem lehet másképp. Ez a hetedik kulcs. Ebben a tekintetben, a fiatalság forrása valóságos. Mindez, saját elmétekben és szívetekben van elhelyezve. Meg fogtok lepődni, és vidámak lesztek, mikor felfedezitek, hogy milyen könnyű is fenntartani fiatal megjelenéseteket.
Közvetítette: Aurelia Louise Jones
Közzétette: Sandal / www.fenyorveny.hu
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, vagy iratkozz fel a napi hírlevélre, hogy ne maradj le a friss hírekről!
foldimennyorszag.hu
Share To:

Post A Comment: