Adama, te mint Isten gyermeke a bolygón, szerinted spirituálisan érvényes és erkölcsös, hogy alá vagyunk rendelve egy irányító adórendszernek? Nektek van Adórendszeretek Telosban? VÁLASZ: Természetesen nincs, és egyikünk sem engedne meg ilyet. Egy megvilágosodott kormánynak nincs szüksége arra, hogy megadóztassa az embereit. A ti adózási rendszeretek egy szigorúan manipulatív háromdimenziós teremtmény, mely spirituálisan erkölcstelen, ami a vezetés és az irányítás egy primitív értelmezését mutatja be.

Adama: Az Adózási Rendszeretek értékelése
KÉRDÉS: Adama, te mint Isten gyermeke a bolygón, szerinted spirituálisan érvényes és erkölcsös, hogy alá vagyunk rendelve egy irányító adórendszernek? Nektek van Adórendszeretek Telosban? 

VÁLASZ: Természetesen nincs, és egyikünk sem engedne meg ilyet. Egy megvilágosodott kormánynak nincs szüksége arra, hogy megadóztassa az embereit. A ti adózási rendszeretek egy szigorúan manipulatív háromdimenziós teremtmény, mely spirituálisan erkölcstelen, ami a vezetés és az irányítás egy primitív értelmezését mutatja be. 
Ismerjük vágyódásotokat, hogy függetlenné válhassatok ebből a szempontból, és isteni jogotok adó-menteseknek lenni. A legjobban szerető és leggazdagabb Atya, a Forrásenergia szeretett gyermekei vagytok. Teremtőtök nem adóztat meg titeket, sem bárki mást. Mint ahogyan sok más dolgot a társadalmatokban sem szerettek, nem értetek egyet velük, mégis egyszerűen csak léteznek, mert megengedtétek nekik. Odaadtátok hatalmatokat és jogaitokat függetlenségetek reményében. Ez egészen addig folytatódni fog, míg kollektíven vissza nem veszitek hatalmatokat. 

Biztosítunk róla, hogy mostantól (2002) számítva 5-10 éven belül, de remélhetőleg még hamarabb is, a legvalószínűbben adó-mentesekké váltok örökre. Amint a fény minden nap egyre erősebben ragyogja be a bolygót, az adórendszeretek is kifejlődik, majd végül teljesen el fogják azt törölni. Nincsen adórendszer az ötödik dimenzióban, és sokan közületek azt választják, hogy oda mennek. Nem fogtok sehol találni egyetlen adógyűjtőt sem a fátyolnak azon az oldalán, ahol mi vagyunk. Ezek a leszedések lesznek még a harmadik dimenzióban mindaddig, míg rácsodálkoztok mi is történik! 
Mi egy szabad és megbízható társadalom vagyunk. Mindegyikünk egyenlően visel felelősséget a bölcs és sikeres társadalmunk gazdasága iránt. Minden amire szükségünk van, vagy használunk, egy jól megtervezett "cserekereskedelmi rendszeren" keresztül "igazságos átváltással" talál gazdára. Ezzel a módszerrel szabadon hozzájutunk mindenhez amit csak akarunk, és úgy kereskedünk, hogy soha nincsenek annak vesztesei. Ez a beváltási rendszer nagy teret, szabadságot és "mókás" csere-berét biztosít számunkra. Mindenki hatalmas bőséget élvez mindenben, amire csak szüksége van, és sosem költ semmire. 
Mi mindennél nagyobbra becsüljük szabadságunkat. Sosem engednénk, hogy adórendszerünk legyen. Ez megfosztana minket tagadhatatlan jogainktól, bőségünktől, és a boldogság szabadságának üdvözlésétől. A felszínen, a kormányaitok programoznak titeket hitetekben, hogy adókat kell fizetnetek, és ez a legtévesebb elképzelés. Nem csak jövedelemadóval vagytok terhelve, hanem kineveznek még jópárat, mint eladás utáni adó, vagyonadó, tevékenységi adók, és az élelmiszereiteket is úgy adóztatják meg, mintha az étkezés, és a testetek táplálása luxus lenne, és van még többszáz más típusú adó, mely az árakba van elrejtve, vagy beépítve. De mindazonáltal, megadóztatják és megfizettetik a terheiteket is. Földi életeitekben sosem gondoltátok, hogy ez a típusú fennhatóság részévé válhat valóságotoknak és terhelhet titeket. 

KÉRDÉS: Miért engedtétek meg akkor, ezt a sok félelmet és színlelt elégedettséget? 

VÁLASZ: Miért engedtétek akkor meg a vezetőknek, akiket megválasztottatok, hogy ilyen módon, minden tekintetben elnyomjanak titeket? Miért gondoljátok még mindig, hogy fizetnetek kell a sok adót életetek minden területén, és hogy ez egy normális módja a csekély keresetetek megosztásának, ahogyan a többség él? 

Minden kormány vagy vezetés, keményen adózni kényszerítette az ő embereit azzal a céllal, hogy tevékenységüket, működésüket, a pénzügyileg gyenge közigazgatás egy biztos jeleként tüntesse fel. Nagyobb felvilágosultsággal és sokkal több tisztességgel kormányaitok kitűnően tudnának funkcionálni, és nagyszerű jólét mellett - adószedés nélkül - az emberek kormányoznának. Más bolygók polgárai nincsenek megadóztatva a kormányaik által, és mégsem szenved senki sem hiányt semmiből, ezeket a kormányzókat is beleértve. 

KÉRDÉS: De Adama, hogyan tudjuk ezt megtenni? Azok, akik megtagadják az adóik kifizetését, börtönbe jutnak, vég nélkül zaklatják őket, elveszik a járműveiket, nagyon gyakran még a földjeiket és az otthonaikat is. 

Mi tudjuk ezt kedveseim, túl jól ismerjük ezt; és ez körös-körül az egész országban át fog alakulni, fokozatosan mindenhol a világon. Ezért nem javasoljuk, hogy legyintsetek rá, és megtagadjátok adóitok kifizetését. Ha megtennétek ezt most, túl sokan közületek sérülnének. Elég kihívás van az életetekben, és nem akarjuk több szenvedéseteket látni. Az adó-mentessé válás fogalmának, először a tudatosságotokban kell kifejlődnie, aztán a többség tudatosságában - ahhoz, hogy zavartalanul egy felvilágosult módszerre térjetek át. 

Amikor az emberiség többsége egy országban, mondjuk 70% - 80%-a egy új hitet ölt magára független lényekként, és hoznak egy őszinte, kiérlelt döntést a szívükben, miszerint az ő hitük nem az, hogy engedelmeskedjenek az adórendszernek, és szólítják Teremtőjüket, mint felsőbb lények, hogy segítsen nekik az új hitük végrehajtásában, akkor biztosak lehettek benne, hogy ez meg fog történni, és abban is, hogy ez nem vesz sok időt igénybe. De a kollektívának elsőként a szívéből kell választania, és állhatatos tudatossággal kell eljárnia. Ez követelmény. A szívetek mélyén mindazt már tudjátok, hogy szuverenitásotoknak elsőként belülről kell fakadnia. Tudjátok abszolút tudatosan, hogy mint isteni lények, a legjobban szerető Atya gyermekei, teljes jogotok van a bolygó és az Univerzum adományaihoz. Mindez nem csak kevesek számára van fenntartva. 

Vannak olyanok a társadalmaitokban, akik abból a célból inkarnálódtak, hogy a kormányzatok egy sokkal felvilágosultabb formáját teremtsék meg a közeli jövőben. Ők megfelelő számban vannak most, hogy sikeresek legyenek, és elég érettséget szerezzenek ahhoz, hogy hamarosan elfoglalják helyeiket. Az inkarnációik között csak ezért edzettek, és ők már tudják, hogyan eszközölhetik ezeket a finom változásokat. Kitűnő tapasztalataik vannak a vezetés művészetében, hogy a kormányzás egy olyan új formáját eszközöljék, mely mindenki hasznára válik. Amikor egy kormányzó testület a személyes érdekeik helyett a kollektíva hasznát képviseli, mindenki tehetőssé válik és mindenki élvezni fogja az életet. Senkinek sem kell nélkülöznie. Nagyon hamar kedves gyerekek, nem lesz olyan, hogy "volna, és nincs". Mindenki bőségben fog élni és kitűnően funkcionál majd, beleértve a kormányzatok minden szintjét is. 

Legyetek még egy kicsit türelemmel, és folytassátok fejlődéseteket a tudatosságban, és hagyjátok elmenni a sok hibás hitrendszert, amit belétek sulykoltak. Azok, akik azért inkarnálódtak, hogy eszközöljék az új kormányzati formákat, nem foglalhatják el törvényes helyeiket, amíg elsőként a szívetekben és tudatosságotokban el nem végeztetek elegendő változást. Fontos, hogy ezt kövessétek, és végrehajtsátok ezeket a változásokat Teremtőtök szívéből, saját szívetek szeretetéből, és könyörületéből. Ez is fontos, hogy ezt folytassátok, amíg meg nem történik. 

Emlékezzetek, hogy mindig a kollektívának van hatalma a döntéshozatalra. A kormányaitok csak tükrözik a kollektív tudatosság összességét, ahogyan ők kormányoznak. Ők a tükrök barátaim, de csak tükrök! Elsőként nektek együttesen kell választanotok, és látni fogjátok, ahogyan kormányaitok finoman fejlődnek és lecserélődnek. Ez minden, amit meg kell tennetek mindannyiótoknak, hogy mutassátok az utat szívetek lángjával. 

KÉRDÉS: De Adama, a lakosság 80%-a az rengeteg; de hát mikorra fogja mindenki végleg elsajátítani a tudatosság olyan fejlett fokát, amit említettél? 

VÁLASZ: Nem olyan soká, mint azt gondolnád. Említettem ezelőtt, és számos más mester is említette ugyancsak. Hamarosan a bolygótokon olyan események történnek, hogy támogassák az emberiség fel-ébredését és gyorsítsák tudatosságukat. Ezek az események ott lógnak a fejetek fölött. Az embereknek önként kell megváltozniuk, vagy el kell hagyják inkarnációjukat. A bolygótokkal és az emberekkel szembeni visszaélése a kormányaitoknak, már nem sokáig lesz elviselve. Ez az, amiért a Földanya a fejlődést választotta a testén, és ez az, ami végre lesz hajtva. Nem emberek egy csoportja - mely itt van inkarnációban - fogja a hatalmat birtokolni. Felemelkedtek vagy a hajó kifut nélkületek - figyelmeztetés most érvényesebb, mint bármikor ezelőtt - adtak rá elég haladékot. 

Nem vagytok egyedül kedveseim; sokkal több támogatást kaptok az egész Univerzumtól bolygótokon, mint valaha ezelőtt. Nincs olyan bolygó, mely ilyen nagy segítséget kapott volna bármikor, mint amit ezekben az időkben bolygótoknak adományoztak. Legyetek jók, megszabadulásotok a küszöbön áll. Ha csak észre tudnátok venni, hogy mennyi mennyi erőfeszítést tesznek, hogy támogassák ezt a bolygót, és hogy mennyire kedvesen szeretnek mindegyikőtöket, azonnal feloldódna minden fájdalmatok az öröm örökkévaló szökőkútjában. Mindannyiótokat nagyon szeretünk, és kérünk titeket, hogy maradjatok egy kicsit hosszabban kapcsolatban velünk! Veletek vagyok mindig. 
A Ti Lemúriai Fénycsaládotok.
Közvetítette: Aurelia Louise Jones 
Közzétette: Sandal / www.fenyorveny.hu
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, vagy iratkozz fel a napi hírlevélre, hogy ne maradj le a friss hírekről!
foldimennyorszag.hu

Share To:

Post A Comment: