Annak érdekében, hogy ezt a világot teljesen megvilágosítsuk és felemelkedhessen a fénybe, szükséges, hogy minden élőlény itt személyes "harmóniában" legyen. Mindenkinek ezt kell tennie; ez követelmény. Máskülönben azok, akik ezt nem teszik, le fogja húzni őket saját arroganciájuk..../Zohar egy igazi ősi mester a Föld belső részének Shamballa városából.

A "Harmónia" a Fő kulcs, mely Megtestesíti a Jogot a Felemelkedésre
AURELIA: Zohar egy igazi ősi mester a Föld belső részének Shamballa városából. Azt mondja nekem, hogy 250.000 éve ugyanabban a testben él. A magassága 15 láb, 35 év körülinek néz ki, és ragyogó fehér haja van. Hozzátette, hogy: a fehér hajat nem az öregedés okozta, hanem az a szívében lévő fehér fény intenzitásának egyfajta eredménye. Ő a természet és a teremtés egy tudósa, és élete nagyrészét Shamballa városában tölti. Egyik kedvenc témája az, hogy a "harmónia" minőségéről beszél, mint egy fő kulcsról, amely szükséges ahhoz, hogy elérjük a tudatosság azon szintjét, hogy befogadottá válhassunk a Felemelkedés dicsőségébe. 

Ő is egyike azoknak, akik túláradóan ragyogó jelenléttel rendelkeznek, akik vezették és támogatták Telos városának építését 12.000 évvel ezelőtt, mikor a lemúriaiak elsőként költöztek oda. Támogatta őket és javaslatokat tett számukra, már 5.000 évvel azt megelőzően, mikor először kezdték el felkészíteni a várost a lakhatóságra, hajdanán, mikor megtudták, hogy kontinensük pusztulásra lett ítélve. 

Zohar azt mondja nekem, hogy a kezdetekkor, senki sem tudta biztosan Shamballa-ban, hogy elvárható-e a Lemúriai civilizációtól, hogy illeszkedjen az Agartha hálózathoz a Föld belsejében. Ekkor elhatározták Shamballa-ban, hogy az új jövevényeket szorosan figyelemmel fogják kísérni. 

Zohar azt mondja, hogy miután rengeteg időt töltött Telosban az utolsó 12.000 évben, igazán gyöngéd kapcsolat fűzi a Fény és a Szeretet eme városához. Amit a lemúriaiak ott igazán rövid idő alatt elértek, az a többi Föld belsejében élő civilizációhoz képest, akik sokkal régebben vannak már ott, távol meghaladja minden elvárását annak, amit a planetáris, vagy az intergalaktikus tanács valaha el tudott képzeni még 12.000 évvel ezelőtt. 

Az Ő szavai szerint: "Sok időt töltöttem Telosban az utóbbi 12.000 év során, de különösképpen a kezdetekkor. Egyre jobban megszerettem ezt a helyet egészen, míg úgy nem szerettem, mint Shamballát, a saját városomat. Még most is sok időt töltök Telosban, de nem ugyan abból az okból, mint ezelőtt. Most oda megyek, de nem azért, hogy a haladásukat és fejlődésüket figyeljem, hanem egyszerűen, mert imádom, és örömömet lelem ebben a csodálatos Fényvárosban élő lényekben, és lakóinak jelenlétében. A szépség, a bőség, a testvériség, és a kreativitás, mely ott létezik, olyan tökéletességet mutat, mely hatalmasabb, mint bárhol máshol a csodák, melyet a Szeretet és a Harmónia képes elérni, mikor egy civilizáció és az ő emberei kollektíven elhatározzák, hogy a Teremtő Szeretetét teljesen megtestesítik. Telos és az emberei, egy kimagasló kozmikus példája a csodáknak, melyeket a Szeretet képes véghezvinni." 

Azt is elmondta nekem, hogy néhányszor a múltban, eljött a felszínre egy-egy rövid időre, és nagyon élvezte a találkozásokat és a beszélgetéseket a felszíni népekkel. Hozzátette, hogy: "A szívem szintúgy sóvárog, mint a ti Telosi Lemúriai Családotok szíve, hogy ismét mindannyiótok között, testvéreitekként sétálhassak, és felajánlhassam útmutatásomat és bölcsességemet számotokra." 

ZOHAR MESTER: Üdvözöllek titeket szeretett testvéreim, én Zohar vagyok. 

Köszönöm neked Aurelia, hogy felkértél engem, hogy beszéljek a könyvedben; Igazán örömömre szolgál, hogy felajánlhatom energiámat egy ilyen törekvés számára. Engedd meg, hogy ezt mondjam. Annak érdekében, hogy ezt a világot teljesen megvilágosítsuk és felemelkedhessen a fénybe, szükséges, hogy minden élőlény itt személyes "harmóniában" legyen. Mindenkinek ezt kell tennie; ez követelmény. Máskülönben azok, akik ezt nem teszik, le fogja húzni őket saját arroganciájuk. A fény hiányából adódó betegségeket fognak szerezni, és egyszerűen meghalnak, főleg azért, mert nem lesz lényük képes a boldogságra az új világban. Értitek? 

Ez most a ti választásotok szeretteim. Bármelyiket is választjátok, hogy megteszitek, vagy sem. A fejlődésetek eredménye teljesen saját választásotoktól függ, melyet minden nap, és a napnak minden pillanatában tesztek. 

A felszíni populáció, most közel kerül ahhoz, amit "A Betakarításnak" /más néven "Aratásnak" vagy "Eseménynek" - szerk.Sandal/ hívnak. Tudd, hogy a hatalmak, melyek ebben a világban vannak, az árnyékoldal erői, az illuminátusok, megpróbálják ezt minden áron megállítani. Tudd, hogy sokan próbálják ezt megállítani, és tudd, hogy sokan fogjátok tudni, hogy jól tevékenykedtek és, hogy egyre közelebb kerültök hozzá. Értitek? 

A bolygótok kormányai, még nem realizálták azt, hogy azok az emberek, akik belül élnek már hosszú idők óta, sokkal régebben élnek ott, mint azt az ő korlátozott elméjük valaha is el tudná képzelni. Még nem realizálták, hogy nem ők azok, akik felügyelik a bolygót, és, hogy uralkodásuk ideje hamarosan drámai véget fog érni. Az illúziójuk buborékai hamarosan össze fognak törni, és a felelősségre vonhatóságuk ciklusa meg fog születni. 

Itt az ideje, hogy távol tartsátok magatokat mindazoktól, akik nem szándékoznak megragadni a harmóniát életükben. Mindazok, akik meg kívánják testesíteni a harmóniát, vagy befogadottá kívánnak válni Telos családjába, követniük kell az alábbiakat: 

Igyekeznetek kell a harmónia egy állapotában maradni minden teremtéssel, és a teljes természettel mindenkor. Harmónia nélkül hangzavar van. Amikor hangzavar van, akkor rombolás van. 

Amit az emberek tesznek, vagy mondanak, és azzal nincsenek tekintettel rátok, nektek akkor is "harmóniában kell maradnotok". Ha valaki megpróbál megsérteni titeket, akkor áldjátok meg őt, és ne engedjétek meg neki, hogy kettéválassza valóságotokat. 

Ha találkoztok egy diszharmonikus helyzettel, határoljátok el tőle magatokat. Nem kötelességetek ott maradni, ahol nem a harmónia uralkodik. 

Mindig az igazságot és a harmóniát keressétek, és ne engedjétek meg újra magatoknak, hogy eltérjetek ettől az útiránytól, vagy, hogy önrombolóvá váljatok. Azok, akik folytatják ellenállásukat az új energiákkal kapcsolatban, melyek most áradnak a bolygóra, nem lesznek képesek ezt sokáig megtenni. Az új energiák most rendkívül erősen és intenzíven hozzák a változásokat, és az átalakulásokat, melyekre már mindannyian vártatok. Azok akik ellenállnak nekik, önpusztítókká válnak. 

Nem sokáig szórakozhattok a hangzavar és a bűnösség érzéseivel. Sose sajnáljátok amiért vagytok, vagy amin keresztül mentek, hogy kiegyensúlyozzátok vétkeiteket az élettel szemben. Inkább igyekezzetek mindig tökéletesíteni magatokat. 

A harmónia lesz az első számú minőség az életetekben, és legyetek biztosak benne, hogy ez fogja kikövezni ösvényeteket a Felemelkedés Csarnokába való bebocsátásotokhoz. Tudni fogjátok, amikor elértétek ezt a szintet, mivel akkor semmi sem fog háborgatni titeket. Akármit tesznek, vagy mondanak nektek az emberek, nem fogja elszomorítani szíveteket. 

Aki teljes harmóniában van, teljesen boldog a Teremtéssel. Tökéletesen elfogadja azt, ami van. Amikor azzá váltok, készen álltok a felemelkedésetekre.
Szinte már egy Telosi vagyok az egyesülés óta, és szintén üdvözölni akarlak titeket, és győzelmetek bajnokságát a Fényben. Namaste szeretett barátaim, nagyon Szeretlek mindannyiótokat!
Közvetítette: Aurelia Louise Jones 
Közzétette: Sandal / www.fenyorveny.hu
Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is, vagy iratkozz fel a napi hírlevélre, hogy ne maradj le a friss hírekről!
foldimennyorszag.hu
Share To:

Post A Comment: